hatim okumak isteyenler!!!!

7.314 görüntülenme · 17 yanıt

Paylaş:
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

kardeşlerim inş mevlam nasib ederse ramazana umredeyim.1 hatim okudum 2.istiyorum.cüz almak isteyen yada selavat gözdermek isteyen varsa memnuniyetle rasulullaha iletirim.2.hatim 10.cüze kadar okundu.ister yada istemezsiniz size kalmış.selam ve dua ile....
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

yaw ben yanlış yeremi açtım konuyu.yoksa kimse bakmıyor mu?kimse okumak istemiyor mu?yani rasullullaha bir cüz yada salavat göndermiycek misniz siz şimdi:D:D
heartbroken

heartbroken

Üye · 45 mesaj

Selamün Aleyküm
hayırlı olur inşallah kardeşim
İlk önce cüz almayı düşünmüştüm ama sitedeki dua bölümünden cüzümü tamamlayamadım henüz. Ben de 1000 tane salavat çekmek istiyorum inşallah, Allah ın razı olduğu kullardan olmayı dilerim Rabbimden. Allah razı olsun çok güzel bir konu açmışsın.
selametle...
heartbroken (büşra)
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm kardeşim RABBİM CC hayırla gidip gelmeyi nasibetsin inşallah bizlerde hayırla gideriz yüz süreriz o topraklara ramazanda daha farklıdır oralar kardeşim ben kuran okumayı bilmiyorum 1000 tane salavat çeksem bide selamımı götürsen benim adım nilüfer öyle sıkıntılarım varki taşıyamıyorum artık bide dua etsen ALLAH CC rızası için RABBİM CC kolaylık versin inşallah kabul buyursun hacım YARADANA emanet olun inşallah
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

canlarım benim inş rabim hatırlatsın.zaten kendim için degil daha çok ümmeti muhammed için dua edecem inş.bilmiyorum ümmeti muhammed zor durumda.inş rabbim en güzel şekilde feyizli bir şekilde umre yapıp gelmemi nasib eder.ve inş sizlerde nasib olsun.allah razı olsun.
ayrıca nilüfer kardeşim.rabbim taşıyamayacagı derdi kuluna vermez.o zulmedici degildir.inş sıkıntıların sonundaki hikmete bak.ben öyle yapıyor vede rahatlıyorum.dertsiz bir kul vermıdır şu dünya yüzünde?rabbim yar ve yardımcınız olsun.selam ve dua ile....
heartbroken

heartbroken

Üye · 45 mesaj

siyah peçe, post: 741189, member: 54102canlarım benim inş rabim hatırlatsın.zaten kendim için degil daha çok ümmeti muhammed için dua edecem inş.bilmiyorum ümmeti muhammed zor durumda.inş rabbim en güzel şekilde feyizli bir şekilde umre yapıp gelmemi nasib eder.ve inş sizlerde nasib olsun.allah razı olsun.
ayrıca nilüfer kardeşim.rabbim taşıyamayacagı derdi kuluna vermez.o zulmedici degildir.inş sıkıntıların sonundaki hikmete bak.ben öyle yapıyor vede rahatlıyorum.dertsiz bir kul vermıdır şu dünya yüzünde?rabbim yar ve yardımcınız olsun.selam ve dua ile....

canım Allah razı olsun. İnşallah tüm müslümanlara da nasip olur oraları görmek, oraların değerini bilmek. Ben 1000 tane salavatı okudum.

İnşallah hayırlısıyla gider gelirsin, duaların için şimdiden bin katları senin olsun. Allah a emanet ol. :)
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

heartbroken, post: 748256, member: 37970
canım Allah razı olsun. İnşallah tüm müslümanlara da nasip olur oraları görmek, oraların değerini bilmek. Ben 1000 tane salavatı okudum.

İnşallah hayırlısıyla gider gelirsin, duaların için şimdiden bin katları senin olsun. Allah a emanet ol. :)

allah razı olsun.inş sizlere nasib olur.
fuyuzat

fuyuzat

Yeni Üye · 2 mesaj

sa kardesim bizim 3300 tane salavat hatmimiz var bunları iletirmisin kardeşim efendimize ALLAH kabul etsin RABBİM bize de nasip etsin inşallah bize de dua eder misin
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

ben de 7 tane Yasin-i şerif okumak istiyorum aziz ruhlarına...selamımla birlikte iletir misin,Peygamberimize...
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

kaç gün kalacaksınız umre de..
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

inş 1 ay okuyanlardanda okumayanlardan da allah razı olsun....
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm hacım ben 1000 tane salavat okudum bide selamımı söylersen sevinirim ALLAH CC kabul etsin hayırlısıyla git gel inşallah amin
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

dinci, post: 760941, member: 69558selamün aleyküm hacım ben 1000 tane salavat okudum bide selamımı söylersen sevinirim ALLAH CC kabul etsin hayırlısıyla git gel inşallah amin

allah razı olsun inş sizlerede nasib olur...
bayramcicek

bayramcicek

Yeni Üye · 3 mesaj

ben de o mübarek topraklara annemi ve babamı göndermeyi düşünüyorum rabbim bana inş. bu durumu bana nasip eder ALLAH CC yar ve yardımcımız olur inş.
bayramcicek

bayramcicek

Yeni Üye · 3 mesaj

dua edin arkadaşlar ALLAH hepinizden razı olsun
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

kardesım ben de 1000 tane salavat alıyorum.
Allah razı olsun.
Bu arada bu gozler senın mı? :) maşşşaalllaahh
Bu gece okuyacagım ınsalllaahh
A.e.o.'un
batan güneş

batan güneş

Aktif Üye · 70 mesaj

bende 1000 tane salavat alıyorum cüz de alırım ama kaçıncı cüz oldugunu siz söyleyin okunacak cüzler hangisi bilmediğim için
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

ama ben gittim geldim:D
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.