çok şükür kurana geçtim
6.558 görüntülenme · 48 yanıt
gecekondu ↗Selamun Aleyküm İNCİNUR Maşallah Kardeşim aferim .. Çok sevindim Rabbim yolunu açık etsin yardımcın olsun inşallah ..
Allah'a emanet ol .. selametle..
aleyküm selam kardeşim sizde maşalah.bende sevindim.hepimizin yol açık olsun.amin
Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Maşallah, bu güzel hayırlı ameli bizlerle paylaştınız için teşekkur ederim kardeşim.Rabbim ilminizi artırsın.İnsanın Kur'an okumayı öğrenmesi,öğrenmekle kalmayıp anlaması ve hayatını Kurana göre yaşamasındaki huzur ve mutluluğu başka hiç bir şey vermez.
Maşallah, bu güzel hayırlı ameli bizlerle paylaştınız için teşekkur ederim kardeşim.Rabbim ilminizi artırsın.İnsanın Kur'an okumayı öğrenmesi,öğrenmekle kalmayıp anlaması ve hayatını Kurana göre yaşamasındaki huzur ve mutluluğu başka hiç bir şey vermez.
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
maşaALLAH kıymetli kardeşim.ALLAH celle celalühu annenden ve babandan razı olsun.mevlam seni ve aileni bu yolda daim etsin sabit kılsın.daha nice güzel hayırlı haberlerini ALLAH celle celalühu izni ile bekliyoruz.selametle kalın kardeşim.
maşaALLAH subhanALLAH barekALLAH..güzel kardeşim ne güzel... rabbim anneciginize bagışlasın sizi . okudugu ile amel edenlerden olursunuz inşaALLAH..
bizede dua et olurmu arkadaşım ;)
dua ile
dua ile
istikbal, post: 737889, member: 81595Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Maşallah, bu güzel hayırlı ameli bizlerle paylaştınız için teşekkur ederim kardeşim.Rabbim ilminizi artırsın.İnsanın Kur'an okumayı öğrenmesi,öğrenmekle kalmayıp anlaması ve hayatını Kurana göre yaşamasındaki huzur ve mutluluğu başka hiç bir şey vermez.[/Q
teşekkür ederim...evet kuran okuyan mutlu ve huzurlu olur
amin :a27:
-KAAN-, post: 738100, member: 49580maşaALLAH kıymetli kardeşim.ALLAH celle celalühu annenden ve babandan razı olsun.mevlam seni ve aileni bu yolda daim etsin sabit kılsın.daha nice güzel hayırlı haberlerini ALLAH celle celalühu izni ile bekliyoruz.selametle kalın kardeşim.
kaan abi teşekkür ederim.sizin anneniz babanız çok güzel yetiştirmiş.tamam
güzel haberleri size bildiricem allaha emanet olun:a16:
selamünaleyküm güzel kardeşim RABBİM daim etsin İNŞALLAH...
MAŞALLAH çok güzel bizleride dualarında unutma olurmu güzelim:a15:
ALLAH c.c. anne ve babanızdan razı olsun...ALLAH seni ailene bağışlasın
selam ve dua ile...
selam ve dua ile...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...
SAİD NURSİ
aminenur, post: 738118, member: 61910maşaALLAH subhanALLAH barekALLAH..güzel kardeşim ne güzel... rabbim anneciginize bagışlasın sizi . okudugu ile amel edenlerden olursunuz inşaALLAH..
dua ile
sizede maşallah allah sizide ailenize bağışlasın.selam ve dua ile kalın
maşALLAH subhanALLAH canim incinurum inşALLAH okuyamayan herkesin başina yuregin dert görmesin emi bi tanem rabbim seni annene babana bagişlasin onlarida sana inşALLAH ömür boyu böyle olursun bitanem.yanaklarinda öpüyorum kal saglicakla.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
nihalimselamünaleyküm güzel kardeşim RABBİM daim etsin İNŞALLAH...
selam ve dua ile...
aleykümeselam ablacım.tamam unutmam.allah hepimizden razı olsun.:a35:
aylin26, post: 739179, member: 38092maşALLAH subhanALLAH canim incinurum inşALLAH okuyamayan herkesin başina yuregin dert görmesin emi bi tanem rabbim seni annene babana bagişlasin onlarida sana inşALLAH ömür boyu böyle olursun bitanem.yanaklarinda öpüyorum kal saglicakla.
aylin ablacım teşekkür ederim.allah senidekorusun.:a27:
İNCİNUR, post: 739191, member: 58484aylin ablacım teşekkür ederim.allah senidekorusun.:a27:
AMİN BİTANEM inşallah HEPİMİZİ.HER ZAMAN BANA YAZ TAMAM MI BEN SENINLE KONUŞUNCA MUTLU OLUYORUM CUNKU:)
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38627-cok-sukur-kurana-gectim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.