buyrun bakalım mutfağıma ne isterseniz yapıyım
22.251 görüntülenme · 304 yanıt
neslicim selamun aleyküm canım yine bütün marifetini göstermişsin canım. gerçi ben bugün senin açmanı yedim ama bunlarda çok güzel .allah gönlüne göre versin
ramazan geliyor.
akşam iftar için sofra hazırlarsan iyi olur
yoksa bu site sakinleri ne yapacak.
selametle
selametle
selamunaleykum ablacigim bende biseyler isteyebilirmiyim ??? basliyorum aman biktim deme olurmuuu . sidmi soylee miss gibi bir melemen sonra yaninda soslu makarna , sonra firinda kasarli brokoli ve karnibahar kaisimi, yanina tavuklu yahut etli pilav tum bunlardan once misler gibi bir mercimek corbasi ve en sonunda bide tatli tabiki kadayif olursa sevinirim simdiden ellerine saglik ablacigim kolay gelsin ... bu arada caylar benden selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
offff yaa cok yemek yiyorum galiba bosunami 2,5 ay rejim yapip neredeyse 10 kilo verim yaaa hepsini geri alicam simdi . neyse canim bidaha yapar bidaha veririm insallah :D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
aysun adakneslicim selamun aleyküm canım yine bütün marifetini göstermişsin canım. gerçi ben bugün senin açmanı yedim ama bunlarda çok güzel .allah gönlüne göre versin
aleyküm selam aysun ablacım
afiyet olsun
amin ALLAH RAZI OLSUN
selametle ablacım
kasım hadiramazan geliyor.
selametle
inşallah kasım abi bende şimdi alıntı resimler değilde kendi tariflerimi ekliycem birazcık bekleyin
selametle
rabbime emenetsin
elifffffmende deldim:):):)
şöyle güzel bir kahve alayım kardeşim,karşılıklı içeriz.
malum bir kahvenin 40 yıllık hatrı var...
hoşgeldinnnnnnnnnn
ben malesef kahve içemiyorum ama ne derler sevdğin için çiğ tavuk bile yenirmiş
selametle..........
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38589-buyrun-bakalim-mutfagima-ne-isterseniz-yapiyim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.