buyrun bakalım mutfağıma ne isterseniz yapıyım
22.251 görüntülenme · 304 yanıt
selamü aleyküm bende mercimek çorbası zeytinyağlı yaprak sarması istiyom bu saat de ne güzelde yenir dimi
ellerine sağlık canım tşk ederim vallahi görünüşü harikaa açııımmmm açççççç :) evde olsaydım kesin yerdim ama işdeyim:(
gulcan_mevlutellerine sağlık canım tşk ederim vallahi görünüşü harikaa açııımmmm açççççç :) evde olsaydım kesin yerdim ama işdeyim:(
afiyet olsun kardeşim sarma annemle bana ait ,
öğlene az kaldı sabret
selametle:a12:
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm güzel ablacım:)
Özlemişim nefis mutfağınızı.. Devam ettirirsiniz inşallah bu güzel forumu.. Ablacım şu an Zilhicce 10 gün oruçlarını tutuyorum, bugün de oruçluyum haliyle, menümüz şimdilik boş kalsın ama kurban bayramı hasebiyle şöyle güzel bir menü rica edebilirim inşallah ;).. Olar değil mi ablacım:)?
Dualarımdasınız inşallah.. En Emin'e emanetimsiniz.. Muhabbetle kalın..
Özlemişim nefis mutfağınızı.. Devam ettirirsiniz inşallah bu güzel forumu.. Ablacım şu an Zilhicce 10 gün oruçlarını tutuyorum, bugün de oruçluyum haliyle, menümüz şimdilik boş kalsın ama kurban bayramı hasebiyle şöyle güzel bir menü rica edebilirim inşallah ;).. Olar değil mi ablacım:)?
aliye_aliyeSelamün Aleyküm güzel ablacım:)
s.a. aliye kardeşim...
allah kabul etsin oruclarını...
selam ve dua ile kal...
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
uzgun_42s.a. aliye kardeşim...
allah kabul etsin oruclarını...
selam ve dua ile kal...
Ve aleyküm Selam güzel kardeşim..
Amin, cümlemizin inşallah:)..
Teşekkür ederim kardeşim..
Selam ve Dua ile, Rabbimize emanetsiniz..
Amin, cümlemizin inşallah:)..
Teşekkür ederim kardeşim..
Selam ve Dua ile, Rabbimize emanetsiniz..
aliye_aliyeSelamün Aleyküm güzel ablacım:)
ve aleyküm selam,aliyem hoşgeldin çok sevindim gelmene
rabbim oruçlarını kabul etsin bizleride dualarından eksik etme
ALLAHA emanet ol aliyem
selametle ablacım.....
tubae(neslihantozan) arkadasım ne guzel dusunmusun cok hoş paylasım olmus emegıne saglık saglık ve afıyetle kalın
ALLAH razı olsun kardeşim........:a27:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38589-buyrun-bakalim-mutfagima-ne-isterseniz-yapiyim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.