Vefat eden fidanlarımız için 1 FATİHA'da siz gönderirseniz sevinirim...
[[[ Üzüntümüz Büyük ]]]
5.611 görüntülenme · 79 yanıt
S.A. kardeşlerim ben Konyalıyım, Konyadaki olan facia tüm Konyayı yasa boğdu o fidanlara Allah'tan rahmet diliyorum ve yaralılarında bir an önce iyileşmelerini diliyorum tüm kalbimle, üzüntümüz büyük tabi unutması çok zor olacak, yaralarımızı sarmak hemen mümkün olmaz elbette fakat Rabbim sabrını verir İNŞALLAH...
kırıkkalp
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
rabbim cennetine koysun inş. ailelerine sabır diliyorum. fatiha yasin ve ihlas okudum ruhlarına gitsin inş.
Rabbim rahmet eylesin onlar en temiz zamanlarinda hakka ulaştilar en hak yolunda can verdiler mekanlari cennet olsun.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
EÛZÜ BİLLÂHİ MİNEŞŞEYTANİR RACÎM.
BİSMİLLAHİR RAHMANİR RAHÎM
BİSMİLLAHİR RAHMANİR RAHÎM
Andolsun Ki, Sizleri Biraz Korku, Biraz Açlık, Biraz Maldan, Candan, Hasılattan Eksiklik İle İmtihan Edeceğiz. Müjdele O Sabırlılara Ki; Bir Musibet Geldiği Vakit
“İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN”
(Biz ALLAH’IN(c.c) Kullarıyız, Nihayet Ona Döneceğiz) Derler..
İşte Onlar RAB’LERİNDEN Salâvat’u Rahmet Onlara, Ve İşte Hidayete Erenler Onlar!
(ALLAH’IN(c.c.) Salâvatı Bütün Günahların Mağfiretidir.)
İşte Onlar RAB’LERİNDEN Salâvat’u Rahmet Onlara, Ve İşte Hidayete Erenler Onlar!
(ALLAH’IN(c.c.) Salâvatı Bütün Günahların Mağfiretidir.)
inna lillahi ve inna ileyhi raciun .... Allah fidanlarini yanina istedi melek oldular simdi rabbim rahmet eylesin ailelerinede serin sabirliklar versin insallah amin.....
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
......
......
Amin inşallah, Allah {c.c} razı olsun dualarınız için Rabbim kabul etsin...
......
ya hanzala, post: 732954, member: 82360rabbim cennetine koysun inş. ailelerine sabır diliyorum. fatiha yasin ve ihlas okudum ruhlarına gitsin inş.
Amin inşallah, Allah {c.c} razı olsun dualarınız için Rabbim kabul etsin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38416-uzuntumuz-buyuk · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.