Konya'daki facia

2.643 görüntülenme · 25 yanıt

Paylaş:
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

Selamün aleyküm kardeşlerim.Eminim hepiniz duymuşsunuzdur.Konya'daki Kur'an kursunun çöktüğünü.17 kardeşimiz hayatını kaybetti.ailelerine Allah'tan sabır ve başsağlığı diliyorum.çok üzücü bir olay.malesef 17 hayat yok oldu.ahirete göç ettiler.mekanları cennet olur inşallah.
Bi konu dikkatimi çekti haberleri izlerken.farkettiniz mi bilmiyorum ama.bütün din karşıtı kanallar fırsattan istifade laf çarpıtmaya başladı.alttan alttan bazı gerçeklerimizi istismar etmekteler.ama biliyorum ki Rabbimin adaleti büyük.dinimiz üç beş kişinin lafıyla karalanamaz.eğer yanlış ifade ettiysem özür dilerim.
SELAMETLE...
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

aleyküm selam gerçekten fırsatçılar hemen iş başındalar ALLAH CC fırsat vermesin onlara
ölenlere RABBİMCC den rahmet ailelerine sabır diliyorum çok üzücü kahretti beni
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

dinci, post: 732170, member: 58484aleyküm selam gerçekten fırsatçılar hemen iş başındalar ALLAH CC fırsat vermesin onlara
ölenlere RABBİMCC den rahmet ailelerine sabır diliyorum çok üzücü kahretti beni

Rabbim herşeyi görüyo çok şükür.kimsenin yanına kalmaz elbet.ALLAH'ım hidayet etsin ne diyim başka.
Allah razı olsun kardeşim.selam ve dua ile...
sevgi-gülü

sevgi-gülü

Aktif Üye · 89 mesaj

ALLAH mekanlarini cennet etsin
geride kalanlara sabir versin yarabbim
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

sevgi-gülüALLAH mekanlarini cennet etsin
geride kalanlara sabir versin yarabbim

Amin kardeşim.Allah razı olsun...
sevgi-gülü

sevgi-gülü

Aktif Üye · 89 mesaj

sizdende ALLAH razi olsun
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

...........................
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

su gdin karsıtı kanalardadaa vicdan felan de yok yaa 17 can verilmişş içimiz yanıyorr onlar hemen kaçak mıydı degılmıydı onun telasındaa yaa kaçak olmasaydı ölmüyecekmiydi bunca kardesımızz
işleri güçlerii fitnee
RAbbiimm inanların yanındadır daimaa
Allah hepisine rahmet eylesin....
mekanları cennet olsunn ....
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Selamun Aleyküm

Allah c.c. rahmet ,mekanlarını cennet eylesin . Ailelerine Sabır versin inşallah ..

Evet kardeşim dikkatimi Çekti şu üzücü durumda Bile Laf çarptırmaya Çalışıyorlar Allah ıslah etsin ..
Allah'a emanet olun selametle ..

ercan58

ercan58

Aktif Üye · 93 mesaj

ALLAH rahmet eylesin...geride kalanlara sabırlar diliyorum...
lutfiyenigun

lutfiyenigun

Aktif Üye · 64 mesaj

Allah din düşmanlarina firsat vermesin.zaten medya böyle vakalari büyütür
hemen teşhiz koyup böyle yurtlardan çok var önüne geçilmeli diyorlar.allah
böyle insanlara firsat vermesin o kizlar ne yapiyordu eğlencemi ,partimi hayir allahin kelamini allahin dinini yüceltmek için,gecenin yarisinda ibadet ederken şehitlik mertebesinde karşilandilar inşaallah .allah nurunu
tamamlamaya yardimci olacaktir.allah rahmet eylesin.
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

ping_pong, post: 732634, member: 81912
su gdin karsıtı kanalardadaa vicdan felan de yok yaa 17 can verilmişş içimiz yanıyorr onlar hemen kaçak mıydı degılmıydı onun telasındaa yaa kaçak olmasaydı ölmüyecekmiydi bunca kardesımızz
işleri güçlerii fitnee
RAbbiimm inanların yanındadır daimaa
Allah hepisine rahmet eylesin....
mekanları cennet olsunn ....

amin kardeşim.Allah razı olsun.selametle...
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

gecekondu, post: 732640, member: 82360Selamun Aleyküm

Allah c.c. rahmet ,mekanlarını cennet eylesin . Ailelerine Sabır versin inşallah ..

Evet kardeşim dikkatimi Çekti şu üzücü durumda Bile Laf çarptırmaya Çalışıyorlar Allah ıslah etsin ..
Allah'a emanet olun selametle ..

Aleyküm selam kardeşim.Rabbim her daim cümlemizi inananlardan eylesin.Allah razı olsun.Selametle...
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

ercan58ALLAH rahmet eylesin...geride kalanlara sabırlar diliyorum...

amin kardeşim.ALLAH RAZI OLSUN...Allah'a emanet olun...
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Aleyküm Selam

17 gencecik can gitti çok üzücü bir olay Rabbim mekanlarını cennet eylesin ailelerinede sabır versin Rabbim tüm çocuklarımızı korusun her türlü acıya dayanılır ama evlat söz konusu olunca :( Rabbim bizleri evlatlarımızla sınamasın inşaAllah
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

lutfiyenigun, post: 732650, member: 82360Allah din düşmanlarina firsat vermesin.zaten medya böyle vakalari büyütür
hemen teşhiz koyup böyle yurtlardan çok var önüne geçilmeli diyorlar.allah
böyle insanlara firsat vermesin o kizlar ne yapiyordu eğlencemi ,partimi hayir allahin kelamini allahin dinini yüceltmek için,gecenin yarisinda ibadet ederken şehitlik mertebesinde karşilandilar inşaallah .allah nurunu
tamamlamaya yardimci olacaktir.allah rahmet eylesin.

Medyanın söylediği laflar bellidir zaten.ihmalmış bilmem neymiş.bu laflar boş.inşallah o 17 kardeşimiz şehitlik mertebesindedirler.dediğiniz gibi.selametle kalın.Allah'a emanet olun.
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

rüyam3, post: 732702, member: 73208Aleyküm Selam

17 gencecik can gitti çok üzücü bir olay Rabbim mekanlarını cennet eylesin ailelerinede sabır versin Rabbim tüm çocuklarımızı korusun her türlü acıya dayanılır ama evlat söz konusu olunca :( Rabbim bizleri evlatlarımızla sınamasın inşaAllah

amin kardeşim.rabbim çocuklarınızı size bağışlasın.Allah razı olsun.selametle...
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

kardeslerım sehıtlık mertebesındemı bılınmes ama Rabbiminn dinini yüceltmek için oradaydılarr ,, namaz kılmak için kalkmıslardı onca insan yasları ise 14,, 15 ,, 16 kücücuk yaslarında islam için .... Allahın en sevdigi mekanda can verdılerr şehitlık mertebesine yükselmıslerdır insallah
islamaşığı

islamaşığı

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 128 mesaj

Allah rahmet eylesin
allah yakinlarina eyyüb a.s sabrindan sabirlar ihsan eylesin
kuran-i kerim in hizmetinde koşanlarin ecr-i mukafati şehitliktir
allah şafaatlarina nail eylesin amin
yaresulallah gelen cennet kuşlarina şefaatçi ol amin
rabbim türkislam alemini kafirlerden korusun amin
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

ping_pong
kardeslerım sehıtlık mertebesındemı bılınmes ama Rabbiminn dinini yüceltmek için oradaydılarr ,, namaz kılmak için kalkmıslardı onca insan yasları ise 14,, 15 ,, 16 kücücuk yaslarında islam için .... Allahın en sevdigi mekanda can verdılerr şehitlık mertebesine yükselmıslerdır insallah

inşallah kardeşim.Allah razı olsun...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.