Sorularla İslamiyet..!

5.818 görüntülenme · 21 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

sorularla islamiyet..!

selamünaleyküm sevgili kardeşlerimiz aşağıda belirtilen madde doğrultusunda hak verirsiniz ki yasaklama getirilmiştir.açıkça izahı yapılmıştır,idrak edebilenlerden olmak duası ile.

hatırlatma :

Yeni üye kuralları

28-) Defalarca uyarmamıza rağmen halen forum içersine sorular sorulmaktadır. Biz forum içersine soru sorulmasını yasaklamıştık, bunun sebebi ise, farklı fikirler oluştuğu için biri çıkıp "Bence günah değildir, Bence birşey olmaz yani şundan dolayı şöyle olur çünkü, ama böyle olursa benim fikrimce olmamalıdır yani niye caiz olmasın ki" gibi saçmalıklar meydana gelebiliyor. Kişilerin kendi fikirlerini beyan etmesi güzel birşeydir. Ama konu dini konular olunca hassas bir konu olduğu için bunun vebali ağır olur. Bence sence onca gibi kelimelerle ifade edilmesi çok sakıncalıdır.
Konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler elbette kaynaklarıyla konuya cevap verebilir. Biz konu hakkında bilgi sahibi olmayan kişilerin cevap vermemesini, özellikle yukarıda da belirtildiği gibi "BENCE" kelimesini kullanarak yorum katmamasını rica ediyoruz.

hayırlara vesile olması duası ve ümidi ile.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

bilgilendirme,yönlendirme ve güncelleme..!
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

S a ben bir rumuzun actigi paylaşimi incelmesiniz rica ediyorum ve nereye söylemem gerktigini bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.selam ve dua ile allah a emanet olunuz.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.

alt kısımda ''kurallara aykırı mesajı bildir'' butonu var.oraya şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.

selametle kalın.

aylin26S a ben bir rumuzun actigi paylaşimi incelmesiniz rica ediyorum ve nereye söylemem gerktigini bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.selam ve dua ile allah a emanet olunuz.
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

Tesekkür ederim allah razi olsun selametle.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

bilgilendirme,yönlendirme ve güncelleme..!
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Kaan abi Rica Etsem "Üye Kardeslerimize Yardim" Adli Foruma bi Bakarmisin
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

yönlendirme yapılmıştır kardeşim.selametle.:a26:

Bahar_58
Kaan abi Rica Etsem "Üye Kardeslerimize Yardim" Adli Foruma bi Bakarmisin

Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

-KAAN-
yönlendirme yapılmıştır kardeşim.selametle.:a26:

Sagolasin Abi

:)
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

güncelleme...............
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

dogruyu söylem gerekirse benim haberim yoktu.bende bir kural çignemiş bulunmuşum.kusuruma bakmayın.acemilik işte:D
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile kalın kardeşim selametle.
hayatısev

hayatısev

Kıdemli Üye · 171 mesaj

selamun aleyküm ben kontrol panelinde "derhal mesajla bilgilendirilmek istiyorum" u tıklıyorum ama mesaj gelmiyor daha önce geliyordu

ilgilenirseniz sevinirim .
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Öneri/İstek/Şikayet'lerinizi (bilgi(@)islamiyet.gen.tr) adresine yöneltiniz.

bu forum islami sorular için açılmıştır kardeşim..selametle kalınız.

hayatısevselamun aleyküm ben kontrol panelinde "derhal mesajla bilgilendirilmek istiyorum" u tıklıyorum ama mesaj gelmiyor daha önce geliyordu

ilgilenirseniz sevinirim .
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM

Kaan Kardeşim..yardımınıza ihtiyacım var.. bir konumun kapatılmasını istiyorum.nasıl yapacağımı bilemedim.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Allah c.c. razı olsun
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
aşure

aşure

Kıdemli Üye · 101 mesaj

selamunaleykum kaan kardeş ben konu eklemek istiyorum siteye ama olmuyo benmı yanlış yapıyorum anlamadım yardımcı olursan sevinirim.hayırlı günler
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam değerli ablamız buradan ulaşabilirsiniz.bu butona basıp şikayet yada konuyu bildirebilirsiniz.

berat05SELAMÜN ALEYKÜM

Kaan Kardeşim..yardımınıza ihtiyacım var.. bir konumun kapatılmasını istiyorum.nasıl yapacağımı bilemedim.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Allah c.c. razı olsun
hayatısev

hayatısev

Kıdemli Üye · 171 mesaj

verdiğiniz adrese ulaşamadım o yüzden bu başlığa yazmıştım

konu başlığının içeriğini yanlış anlayan bi ben değilim gibi görünüyor

şu simillere de değinmeden geçemeyeceğim , eskiler daha iyiydi bence çok uçuklar

neyse yine de teşekkürler
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam aşure kardeşim.her girdiğiniz konu içinde üst tarafta ''yeni konu aç'' bölümü var oraya girerek paylaşımlarınızı sunabilirsiniz.sorunuzdan benim anladığım budur.

aşureselamunaleykum kaan kardeş ben konu eklemek istiyorum siteye ama olmuyo benmı yanlış yapıyorum anlamadım yardımcı olursan sevinirim.hayırlı günler

sayın hayatısev kardeşim verilen adreste bir problem olmaması gerekir siz birdaha şikayet,istek,önerinizi bu adrese bildiriniz.

aslında 1.sayfada ki içerik tamamiyle okunmuş olsa sorularla islamiyet içeriğinin anlaşılacağı kanaatindeyim.

birde simililer ile ilgili örnek vermişsiniz.haklı olabilirsiniz belki yalnız burada 85 bin üye var.online üye sayısı her gün değişiyor bir tarihte 476 kişi aynı anda online olmuşuz bu kişilere sorsak siz ne düşünüyorsunuz diye belki yarı yarıya iyi yada kötü bulup farklı istekler sıralayacaklardır kısacası izahım şudur kimseyi memnun edemez kimsenin de isteklerine ayrı ayrı cevap veremezsiniz.burada standart belirlenmiş o doğrultuda sizlere ve cümlemize hizmet veriliyor.sizin vesileniz ilede sorunuzun üzerinden açıklama yaptık hakınızı helal ediniz kardeşim.selametle kalınız.

hayatısevverdiğiniz adrese ulaşamadım o yüzden bu başlığa yazmıştım

konu başlığının içeriğini yanlış anlayan bi ben değilim gibi görünüyor

şu simillere de değinmeden geçemeyeceğim , eskiler daha iyiydi bence çok uçuklar

neyse yine de teşekkürler
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

-KAAN- aleykümselam değerli ablamız buradan ulaşabilirsiniz.bu butona basıp şikayet yada konuyu bildirebilirsiniz.

sağolasınız Allah c.c. razı olsun kardeşim.selam ve dua ile
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.