Kayip ilani..!

5.444 görüntülenme · 48 yanıt

Paylaş:
Leyla_Ebedi

Leyla_Ebedi

Kıdemli Üye · 331 mesaj

ishakyakupselamün aleyküm efendi kardeşim kaan..

gerçekten yaşlı adam bayağı bi uçmuş sapı samanı bir birine karıştırmış.!
ne demek "belki beni yanlarına alırlar"..anne babasına oğullarını yanlarına alma yetkisini kim vermiş...güzel bir hikaye gibi gözüküyor ama islamla alakası yok..demek istediğimi anladın değil mi...fazla uzatmayacağım hakkını helal et...

verilen mesaj gerçekten çok güzel (çok duygusal bir gerçekti )nasıl bir bebek aciz bakıma muhtaç oluyorsa yaşlanmış insan da o kadar bakıma muhtaçtır ve gerçekten acizdir gücü yetmez artık hiçbirşeye sık hasta olur herşeyi yiyemez vs..bu hikaye bize yanımızda yaşlanmaları nasip olursa eğer anne babamıza ne kadar merhametli olmamız gerektiğini anlatıyo .. neticede kimin ne kadar yaşıycağını Rabbim bilir .. bir gün bizde yaşlı olacaz .. elbetteki islamiyeti ,Yalniz Rabbimden geldik Yalniz O'na döneceğimizi herşeye O'nun gücünün yettiğini hepimiz biliyoruz elh.

selam ve saygı ile
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kardeşim.selam ve yürekten samimi dualarımla.selametle kalın.

NSBBZN, post: 731345, member: 20924selamun aleyküm
paylaşım için teşekkürler...
selam ve daimi dua ile...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam.selam ve yürekten samimi dualarımla.selametle kalın kardeşim.

uzgun_42, post: 731346, member: 54443s.a. Kaan kardeşim..
Eline emegine saglik güzel bir paylaşimdi...
Allah c.c razi olsun bizim gelecegimi göstermişsin...
Hayirli cumalar...
Selam ve dua ile...
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

çok güzeldi eline sağlık
RABBİM hayırsız evalat etmesin bizi
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam değerli abimiz.ALLAH celle celalühu sizdende razı olsun.amin.inşaALLAH.hayırlı ve bereketli cumalar olsun selametle.

umeyye
EsEelamün Aleyküm Değerli Kardeşim Kaan...

Eline emğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun üzel ve değerli bir paylaşım MEVLA istifade etmeyi nasip eylesin AMİN

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol Hayırlı CUMA lar

minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

Selamün Aleyküm çok ama çok güzel kardeşim çok duygulandık.Rabbim senden razı olsun.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve yürekten samimi dualarımla.selametle kalın kardeşim.

Leyla_Ebedi, post: 731538, member: 60957Yaşlı adam, küçük bir çocuk gibi hıçkırırken:

- Yok be evlâdım!.. dedi. Kaybolan benim.
Annem ve babam bu ilânı
görürlerse, belki beni alırlar yanlarına..!

:(

çok duygusal bir gerçekti ..ellerinize sağlık kardeşim Rabbim razı olsun ..Allah(c.c) kimseyi elden ayaktan düşürüp kimseye muhtaç etmesin... amin.

Selam ve dua ile
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve yürekten samimi dualarımla.selametle kalın.amin.inşaALLAH kardeşim.

neslihantozan, post: 731626, member: 74504çok güzeldi eline sağlık
RABBİM hayırsız evalat etmesin bizi
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm kaan kardeşim ağladım inanki atalarımıza sahip çıkmalıyız bizde birgün bu yolardan geçeceyiz ve zaman nekadar yaşlandırsa bizi ane ve babamızı okadar fazla arayacağız
emeyine sağlık karrdeşim RABBİME CC emanetsin
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

s.a abi cok güzel bi hikaye gerçekten anlayana.........
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.ALLAH celle celalühu sizdende razı olsun.amin.inşaALLAH.hayırlı ve bereketli cumalar olsun selametle

minougSelamün Aleyküm çok ama çok güzel kardeşim çok duygulandık.Rabbim senden razı olsun.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kıymetli ablamız.selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı ve bereketli cumalar,günler olsun inşaALLAH.selametle.

dinci, post: 731884, member: 82800selamün aleyküm kaan kardeşim ağladım inanki atalarımıza sahip çıkmalıyız bizde birgün bu yolardan geçeceyiz ve zaman nekadar yaşlandırsa bizi ane ve babamızı okadar fazla arayacağız
emeyine sağlık karrdeşim RABBİME CC emanetsin
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.selam ve yürekten samimi dualarımla.selametle kalın.amin.inşaALLAH kardeşim.

policdemo, post: 731886, member: 32876s.a abi cok güzel bi hikaye gerçekten anlayana.........
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a kaan kardeşim,beğenerek okudum,paylaştığınız için ALLAH razı olsun.
RABBİM kimseyi ailesinden ayırmasın,selametle.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.selam ve yürekten samimi dualarımla.selametle kalın.amin.inşaALLAH kardeşim.

s.s.s, post: 732020, member: 54443s.a kaan kardeşim,beğenerek okudum,paylaştığınız
için ALLAH razı olsun.
RABBİM kimseyi ailesinden ayırmasın,selametle.
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

es selamu aleyküm değerli kaan abim.emeğine sağlik çok kiymetli bir paylaşimdi.Allah c.c. Razi olsun.bu arada tebrik ederim.selam ve baki dualarimla Rab'bim e (c.c.) emanet olunuz...B)

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.selam ve yürekten samimi dualarımla.selametle kalın.sağ olasın kardeşim.

Sefine-i Hayates selamu aleyküm değerli kaan abim.emeğine sağlik çok kiymetli bir paylaşimdi.Allah c.c. Razi olsun.bu arada tebrik ederim.selam ve baki dualarimla Rab'bim e (c.c.) emanet olunuz...B)
sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

-KAAN-, post: 731144, member: 38092[URL=
- Annemi on yıldan beri görmedim, dedi. Babamı da belki en az yirmi yıl...Polis, yazmayı bırakıp adama Bu yüzden de elbetteki bunamış, anne ve babasının öldüğünü unutmuştu.
- Yok be evlâdım!.. dedi. Kaybolan benim.
Annem ve babam bu ilânı
görürlerse, belki beni alırlar yanlarına..!

EsSelamu Aleykum..

KAAN kardeşim paylaşımınız için şahsınıza müteşekkirim..

bir kaç noktaya değinmem gerekiyor..

Hikayede belirtildiği gibi adam biraz bunak ..polis amcada bunun farkında..zaten en az yirmi yıldır anne ve babasını görmüyor..yani öldüklerini unutmuş..

neyse..

unutana ve bunayana islamiyette sual olmaz..saman altında bişeyler aramayalım..çağırıyorsa görmek için çağırıyor..yoksa mezarda diye değil...kayıp ilanının emniyet teşkilatına verileceğini bilen bir adam ölen insanı çağıracak kadar akıllı bunasa ya .....gider ya..mezara gider..

nedemek istediğimi anladın değil mi? fazla uzatmaya gerek yok..

hikaye işte..

Selametle..

...........................

Layık olmayanlara ilmi öğretmek ilme zulmetmektir. Layık olana öğretmemekte, öğretilmeyen kimseye zulmetmektir. İMAM ŞAFİİ (R.A)
.............................
... belagat..
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm kardeşim.hikaye etkileyici ama şengül kardeşimin tespitide çok doğru.helal valla .Allaha emanet olun
aşk çiçeği

aşk çiçeği

Mübarek Üye · 526 mesaj

çok anlamlı bir hikaye paylaşım için saol
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.