"Kabe'nin Çağrısı..."
2.466 görüntülenme · 27 yanıt
“Lebbeyk ALLAHümme Lebbeyk…” (Buyur ALLAH'ım buyur! Ortağın yok Senin; emrine âmâdeyim, buyur! Hamd Sana, nimet Senden ve mülk Senin! Eşin, benzerin, ortağın yoktur senin
BEN HER GECE BU SESLERLE UYANIRIM KARDEŞİM BAZEN RABBİM BENİ HACCA ÇAĞRIYOR DİYORUM KENDİ KENDİME ....AMA İMKANIM YOKKİ GİDEYİM SADECE RÜYALARIMDA VE NAMAZIMA TEKBİR ALDIĞMDA GÖRÜRÜM ORALARI .....RABBİM BİZLERE ORALARI GÖRMEYİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH
BEN HER GECE BU SESLERLE UYANIRIM KARDEŞİM BAZEN RABBİM BENİ HACCA ÇAĞRIYOR DİYORUM KENDİ KENDİME ....AMA İMKANIM YOKKİ GİDEYİM SADECE RÜYALARIMDA VE NAMAZIMA TEKBİR ALDIĞMDA GÖRÜRÜM ORALARI .....RABBİM BİZLERE ORALARI GÖRMEYİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH
can kırıkları“Lebbeyk ALLAHümme Lebbeyk…” (Buyur ALLAH'ım buyur! Ortağın yok Senin; emrine âmâdeyim, buyur! Hamd Sana, nimet Senden ve mülk Senin! Eşin, benzerin, ortağın yoktur senin
Amin Ecmain Cümlemize İnşaALLAH.
Selam ve dua ile
Selam ve dua ile
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
Resul Aydın, post: 1058164, member: 74504Güncelleme
Muhterem, Siz psikologmusunuz..?
Regenbogen, post: 1106852, member: 1769"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
Muhterem, Siz psikologmusunuz..?
Selam ve dua ile....
B)
katrenurHer zamanki gibi çok güzel bir paylaşımdı.Rabbim ,o güzel mekanında ruhumuzu hasretiyle yandığımıza kavuştursun .Selam ve dua ile
Amin,Ecmain,İnşaallah
Selam ve dua ile...
Allah'a Emanet Olunuz
Selam ve dua ile...
Allah'a Emanet Olunuz
B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38260-kabe-nin-cagrisi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kabe Baskını ve Kabe'de Kan Akıtılması Ahiret ve Kıyamet 1 cevap
- örtünme çağrısı... Nasihatler 119 cevap
- Taza-temiz din hareketi islam birliği çağrısı yaptı Boykot 1 cevap
- Mazlumder'den Suriye için eylem çağrısı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 47 cevap
- Örtünme Çağrısı Sünnet-i Seniyye 4 cevap
- israil de türkiye'yi boykot edin çağrısı!!!! Boykot 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.