Simit Parasına Cennet...
4.017 görüntülenme · 59 yanıt
T.NurGüzel bir PAYLAŞIM Allah razı olsun tabi ya en ufak bir iyilik bile belki cenneti bizlere kazardırır. Selam ve dua ile
Evet gerçekten çok güzel bir hikaye... Hakkıyla cenneti kazananlardan olabilmek duasıyla.. hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah..
[ı]selamun aleykum güzel bir hikayeydi kardeşim.kimbilir yaptığımız en ufak bir iyilikten dolayı rabbim bizi cennetine layık görür.yada tam tersi olarak yaptığımız çok ufak bir günahtan dolayı cehennemin dibini görebiliriz.emeklerine sağlık[/ı]

Nevin_1982[ı]selamun aleykum güzel bir hikayeydi kardeşim.kimbilir yaptığımız en ufak bir iyilikten dolayı rabbim bizi cennetine layık görür.yada tam tersi olarak yaptığımız çok ufak bir günahtan dolayı cehennemin dibini görebiliriz.emeklerine sağlık[/ı]
Aleyküm Selam..
İnşallah bizler iyilik yapıp cennete girenlerden oluruz..
Selam ve dua ile..
ayşe.a, post: 876696, member: 65940selamün aleyküm, emeğine sağlık.
çok güzel gerçekten, Rabbim hepimize böyle hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah..
selam ve dua ile..
Aleyküm Selam..
Amin inşallah.. Selametle kalınız..
allah razı olsun
çok etkileyici bir paylaşım
selametle
çok etkileyici bir paylaşım
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
gulum.seselamün aleyküm kardeşim...
emegine saglık çok güzelmiş...
çok begendim...
evet simit parasına cennet....
selam ve dua ile..
Aleyküm Selam..
Bende çok etkilenmiştim, özellikle de ilk defa radyoda dinlerken.. Dinlemesi daha bir etkileyici oluyor.. Teşekkür ederim katkın için..
Selam ve dua ile..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38214-simit-parasina-cennet · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bir simit parasına Cennet'e talip olmak Dini Hikayeler 8 cevap
- Simit Parasına Cenneti Satın Almak Dini Hikayeler 2 cevap
- Cennet’in fiyatı birkaç simit parası kadardır. Dini Hikayeler 3 cevap
- Dersimiz: Bir simit parasi ile cennet’e talip olmak!... Dini sohbet 4 cevap
- BoZuK SiMiT PaRaLaRı Nasihatler 4 cevap
- Bir Simit Nasihatler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.