Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya

22.641 görüntülenme · 256 yanıt

Paylaş:
aysin34

aysin34

Üye · 31 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 843116, member: 79656:a11:Mervecim ve ayşincim üzgünüm ki bebek bizim bebeğimiz değil.bizim ki daha doğmadi...:a11:

Allah analı babalı büyütür inşallah ablacım hayırlı bi evlat olur inş. bizde yuvamızı kurunca rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eder inş..
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

ardam_47Benim de derdim var hem de çok fazla, bazen dayanamayacam diye okadar korkuyorum ki, Eline düştüğüm faizciler yüzünden işimi kaybettim, araba mı kaybettim, evimi kaybettim, oğlumu kaybettim. eşimi kaybettim, annemi babamı kardeşlerimi kaybettim, Kişiliğimi, şahsiyetimi, öz güvenimi, itibarımı kaybettim. Bunlar olmayıca ezildim, hala da eziliyorum. Her gün alacaklılarla boğuşuyorum ve gerçekten de kurtulma istiyırum ama olmuyor... ve gün geçtikçe bu kaybettiğim şeylerin karanlığında kendimi kaybediyorum yavaş yavaş.

arda abim rabbım yardımcın olsun elımızden geldıgınce sana dua ettık inşallah sıkıntılarından kurtulursun eskı yasamına gerı donersın sabırla ve mucadele ıle bunu basarabılırsın abı
aysin34

aysin34

Üye · 31 mesaj

Komandoysa dahda zor işi dogru valla benm askerimde sıvasta komandoların içinde ama ulaştırma ehlıyetı varsa göstersın rahat eder dağa asker taşıyor benım askerim..
mervenur1

mervenur1

aysin34Allah analı babalı büyütür inşallah ablacım hayırlı bi evlat olur inş. bizde yuvamızı kurunca rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eder inş..

inşallah aysın
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

mervenur1, post: 843128, member: 65549inşallah aysın

ayşin ve merve allah sizede hayirli bir yuva hayirli bir evlat nasip etsin...çok güzel bir duygu ama........işte babamiz yanimizda olmadiği için zor birazcik.
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

tevbeYA-HAK, post: 843131, member: 84228ayşin ve merve allah sizede hayirli bir yuva hayirli bir evlat nasip etsin...çok güzel bir duygu ama........işte babamiz yanimizda olmadiği için zor birazcik.

amin abla amin inş bugunlerde bıter az kalmıs 62 gun bızım önümüzde daha250 gun var abla
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

mervenur1, post: 843137, member: 20924amin abla amin inş bugunlerde bıter az kalmıs 62 gun bızım önümüzde daha250 gun var abla

allah yardimciniz olsun hepinizin mervecim ya.çok zor biliyorum seni anlayabiliyorum...biz de yeni evliyiz hemde...neyse eşim gelince düğün günümüz olacak...
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

tevbeYA-HAKallah yardimciniz olsun hepinizin mervecim ya.çok zor biliyorum seni anlayabiliyorum...biz de yeni evliyiz hemde...neyse eşim gelince düğün günümüz olacak...

inşallah abalacım kısa dönem miydi abla esınızın askerlıgı
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

..................................
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

tevbeYA-HAKEvet kisa dönemdi eşimin askerliği.kendisi matematik öğretmeni.sürekli nöbet tutuyor işte tam sinirda.bulgar sinirinda.gece gündüz demiyor nöbet tutuyor sürekli...

hım allahım kavustursun abla hayırlı geceler
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

mervenur1hım allahım kavustursun abla hayırlı geceler

sağol canim hayirli geceler...
ÂNI YAŞA...
isfa91

isfa91

Kıdemli Üye · 130 mesaj

hayırlı geceler kardeşim ne guzel dıyorsun ama ben nedense kımseye ulaşamadım yenı kaybettıgımız bi kardeşim icin hatim istedım kimse ses cıkarmadı hangı derdimi anlatayım yok kalsın ben anlatmayayım. hayırlı geceler herkese.
Elemirem

Elemirem

Kıdemli Üye · 201 mesaj

Ne okudugum yazıyı anlıyorum..Ne okudugum duayı..
Canım icim cok sıkkın..Gitsin istiyorum:(
mervenur1

mervenur1

güncelleme
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

isfa91hayırlı geceler kardeşim ne guzel dıyorsun ama ben nedense kımseye ulaşamadım yenı kaybettıgımız bi kardeşim icin hatim istedım kimse ses cıkarmadı hangı derdimi anlatayım yok kalsın ben anlatmayayım. hayırlı geceler herkese.

hayırlı geceler kardeşim actıgınız konulara baktım hemen...
sitemizde kuran bilenlerin sayısı cok fazla değil bilenlerinde kendilerine göre hatimleri var dikkat edersen hatim konuları cok yavaş ilerliyor
birde keşke konuyu dua köşesine acsaydın daha cabuk ilerlerdi 5 dakika ayırcak zamanınız yokmu kısmı cok aktif değil bu forumda en fazla aktif olan köşe dua köşesi ... İnşallh konunuzu birdahaki sefere oraya acaranız eminim yardım olacakalrdır size
lutfen yazdıklarımdan alınmayın sadece fikirim söylemek istedim
hayırlı aksamlar
cennet_esra

cennet_esra

Aktif Üye · 60 mesaj

huzur8, post: 729191, member: 77129Müslüman kardeşlerim
Benim derdim kendim nefsim
İstedigim hayatı yaşayamıyorum,ben böyle olmak istemiyorum çok farklı düşünüp hareketlerime hayatıma aktaramıyorum...
Çevremdekiler çok farklı onlara uyuyorum.bana güç verecek kimsem yok

evet ya benm sorunda aynı cıkmak istedikce batıyormm.
mervenur1

mervenur1

cennet_esraevet ya benm sorunda aynı cıkmak istedikce batıyormm.

sa kardeşim kendi nefsınızı kendınız yeneceksınız allaha yönelip bol bol dua edın mutlaka nefsınızı yeneceksınızı selametle
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

yalnızlığımdan ALLAH'A sığınırım........:(
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

tevbeYA-HAK, post: 843661, member: 89286yalnızlığımdan ALLAH'A sığınırım........:(

bende ablacım bende:(
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

......................................
ÂNI YAŞA...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.