sızce değermi?
1.719 görüntülenme · 8 yanıt
KARDEŞLERIM SIZLERLE BIRŞEY PAYALAŞMAK İSYIYORUM.ONCELERI BANA YAPILAN YANLIŞ DAVRANIŞLARA KIZIYOR TEPKI GOSTERİYORDUM OYSA ŞİMDİ RABBIMINDE IZNIYLE BUNU YAPMIYORUM NEDEN Mİ?BAKIN KENDI KENDİME GELİŞTIRDIĞİM DUŞUNCEM ŞÖYLE.DIYORUM KI EĞER RABBIM İÇİN AFFEDERSEM ONUN YANINDAKI DERECEM ARTACAK,RABBIM BENI SEVDIĞİ KULLARI ARASIN AALACAK,O HALDE DIYORUM DERECEMİ KIN Mİ? TABBIKI DRECEİM ARTMASI ,RABBIMIN SEVDIĞİ KULLARDAN OLMAK DAHA HOŞ VE BANA KAZANDIRDIKLARI ÇOK.HEM KARDEŞLERIM RABBIM AZAN KULLARINA HALA MERHEMET ETMEKTEYKEN BEN KUL OLARAK NASIL MERHAMET ETMEM KULLARA.NASIL AFFETMEM İNSANLARI.ALLAH RIZASINI DÜŞUNUN VE SIZLERDE LUTFEN BOYLE DAVRANMAYA ÇALIŞIN.BIR ANLIK ÖFKELERIN KOLESİ OLMAYIN.RABBIM İNŞALLAH HEPİMİZİ OKUDUKLARIMIZLA AMEL EDEN KULLARINDAN EYLER.ALLAH A EMENET OLUN DIN KARDEŞLERIM.
RE: sızce değermi?
evet kardeş çok güzel düşünmüşsün zaten genelde bir taraf sana bir kötülük yapıyorsa Allaha havale etmeliyiz
o davranışın karşılığını Allahü teala kadar hakkıyla kimse veremez ve senin de dediğin gibi Allahın sevgi ve merhameti de artar eğer biz bize taş atana gül uzatırsak
ve zamanla yanlış yapan insan yaprığı hatayı anlıyor tatsızlık çıkarmaya ve kendi değerimizi düşürmeye gerek yok
eğer biz o tarz insanların yaptığı hatalara düşüp karşılık vermezsek çevremiz tarafından da gıpte ediliriz
:) bu daha güzel dimi
Allah yar ve yardımcımız olsun
hayırlı kandiller...
evet kardeş çok güzel düşünmüşsün zaten genelde bir taraf sana bir kötülük yapıyorsa Allaha havale etmeliyiz
o davranışın karşılığını Allahü teala kadar hakkıyla kimse veremez ve senin de dediğin gibi Allahın sevgi ve merhameti de artar eğer biz bize taş atana gül uzatırsak
ve zamanla yanlış yapan insan yaprığı hatayı anlıyor tatsızlık çıkarmaya ve kendi değerimizi düşürmeye gerek yok
eğer biz o tarz insanların yaptığı hatalara düşüp karşılık vermezsek çevremiz tarafından da gıpte ediliriz
:) bu daha güzel dimi
Allah yar ve yardımcımız olsun
hayırlı kandiller...
Firdevs Kardeş;
Ne güzel izah etmişsin. Biz birbirimizi affetmesini beceremiyoruz ve Rabbimizden bizi bu halimizle affetmesini diliyoruz. Çok güzel bir düşünce yapısına bürünmüşsün sevgili kardeşim. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Firdevs Kardeş;
Ne güzel izah etmişsin. Biz birbirimizi affetmesini beceremiyoruz ve Rabbimizden bizi bu halimizle affetmesini diliyoruz. Çok güzel bir düşünce yapısına bürünmüşsün sevgili kardeşim. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
KARDEŞİM ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜSÜN PEYGAMBER (S.A.V)EFENDİMİZ BİR HADİSİNDE HATALI KULA SIRT DÖNMEYİ DEĞİL ONA DOĞRUYU ÖĞRETMEYİ ÖNERMİŞTİR ZATEN.BİZLERLEDE PAYLAŞTIĞIN İÇİN SAĞOL.ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE
KARDEŞİM ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜSÜN PEYGAMBER (S.A.V)EFENDİMİZ BİR HADİSİNDE HATALI KULA SIRT DÖNMEYİ DEĞİL ONA DOĞRUYU ÖĞRETMEYİ ÖNERMİŞTİR ZATEN.BİZLERLEDE PAYLAŞTIĞIN İÇİN SAĞOL.ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE
kardeşim bu temiz ve çok doğru duygularını biizmle paylaştığın için allah razı olsun
sana katılıyorum bende aynı şekilde düşünüyoru biz kimiski affetmeyeceğiz yada kin tutacağız hem böyle duygular kalplerimizin kararmasına sebep olur
rabbim bu durumda olanlara akıl fikir versin
kardeşim bu temiz ve çok doğru duygularını biizmle paylaştığın için allah razı olsun
sana katılıyorum bende aynı şekilde düşünüyoru biz kimiski affetmeyeceğiz yada kin tutacağız hem böyle duygular kalplerimizin kararmasına sebep olur
rabbim bu durumda olanlara akıl fikir versin
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3818-sizce-degermi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.