mubarek gecenın bereketı ustunuzde olsun
704 görüntülenme · 4 yanıt
ben bu gece bu satte katıldım aranıza umarım kabul eder benımser ve kıymetlı bılgılerınızı benımlede paylasırsınız. bu gece cok farklı benım ıcın allahın ıznıyle bu gece namaza basladım allaha kendımı yakın hıssettım onun korkusuyla gozyası doktum. allah bu ınancı ıcımden hıc almaz umarım
hoş geldin aramiza .
Inşallah namazin daim olur.böyle geceler hürmetine allah cümlemizi affeylesin,gönlümüzdekileri de hayirlisiyla versin
Inşallah namazin daim olur.böyle geceler hürmetine allah cümlemizi affeylesin,gönlümüzdekileri de hayirlisiyla versin
Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi. Bir huzur beklentisi. Bir gözyaşı serpintisi.
MİRAC KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
MİRAC KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38162-mubarek-gecenin-bereketi-ustunuzde-olsun · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- BU GECENIN HURMETINE Kıssadan Hisse 4 cevap
- Recep ayınız ve Regaib kandiliniz mubarek olsun. Kutlama ve Tebrik Mesajları 23 cevap
- mirac kandilimiz mubarek olsun!!:)) Miraç Kandili 3 cevap
- Hicri yeni yılınız mubarek olsun. Kutlama ve Tebrik Mesajları 6 cevap
- Regaip kandiliniz mubarek olsun kalplerimiz imanla dolsun inşallah Dua Bölümü 28 cevap
- CUMAnız mubarek olsun-cuma günü ve gecesi ne okumalı İslami Bilgi ve Kaynaklar 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.