aliye senı cok özledım
2.290 görüntülenme · 10 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Ve aleyküm Selam En Birinci can hocam, can Zeynebim ve prenses ablacım..B) Sizleri çok özledim ben de;).. Çok teşekkür ederim, bu güzel başlığınız için..Ben de sizleri çok özledim..Allah c.c razı olsun..
Gönlü gül hocam, en kısa zamanda görüşmemiz duasıyla inşallah..Acizane dualarımdasınız..Aklımda ve gönlümdesiniz her daim..Baki muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz..Sizi çok seviyorum..B)
Gönlü gül hocam, en kısa zamanda görüşmemiz duasıyla inşallah..Acizane dualarımdasınız..Aklımda ve gönlümdesiniz her daim..Baki muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz..Sizi çok seviyorum..B)
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
ekremeeeanaaaaaaaa aliye abla gelmiş hiç fark etmedim vallah
hoşgeldin aliye abla
Hoşbuldum Ekrem kardeşim:)
Teşekkür ederim..Allah c.c razı olsun..Rabbimize emanet olun değerli kardeşim..Selam ve Dua ile inşallah.
Teşekkür ederim..Allah c.c razı olsun..Rabbimize emanet olun değerli kardeşim..Selam ve Dua ile inşallah.
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
gülnisaselamunaleykum guzel yureklı kardeşım
hoşgeldın
gozlerımız yollarda kaldı
ıyı kı geldın
cok ozledım senı
her daım goruşelım ınşaallah
allaha emanet ol
Ve aleyküm Selam En Birinci, can hocam..
Ben de sizi çok özledim gerçekten..Hep aklımda ve dualarımdaydınız güzel gönüllü hocam..Sizinle en kısa zamanda görüşmeyi çok istiyorum inşallah.. 2 Ağustos'ta miniklerimin provası ve bilgi yarışmaları olacak inşallah..O gün gelmeden sizinle görüşmek istiyorum..Gelebilirseniz çok mutlu olurum.. Sizinle haberleşirim ve bilgilendiririm yerini inşallah hocam..İyi ki varsınız ve iyi ki hayatımdasınız canım hocam..Baki muhabbetle..Dualarımızda buluşalım inşallah..B)B)B)B)
Ben de sizi çok özledim gerçekten..Hep aklımda ve dualarımdaydınız güzel gönüllü hocam..Sizinle en kısa zamanda görüşmeyi çok istiyorum inşallah.. 2 Ağustos'ta miniklerimin provası ve bilgi yarışmaları olacak inşallah..O gün gelmeden sizinle görüşmek istiyorum..Gelebilirseniz çok mutlu olurum.. Sizinle haberleşirim ve bilgilendiririm yerini inşallah hocam..İyi ki varsınız ve iyi ki hayatımdasınız canım hocam..Baki muhabbetle..Dualarımızda buluşalım inşallah..B)B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38002-aliye-seni-cok-ozledim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- aliye aliye ve DAMLA kardeşlerimiz neredeler... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 47 cevap
- Aliye-aliye Kardeşime. Dini sohbet 1 cevap
- Ben senı cok görmek ıstedım Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 6 cevap
- Sevemem senı, Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 33 cevap
- ANNE SENI çOK OZLEDIMM... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- ALİYE KARDEŞİME Dini sohbet 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.