isminiz kaçıncı sırada

7.597 görüntülenme · 42 yanıt

Paylaş:
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

s.a demet ismi türkiyede en cok kullanılan 142. isimmiş vay be saol kardesim a.e.o
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum gülnisa yok
ama ona benzer başka bır ısım buldum135 sırada
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

aleykume selam

yorumlarınız içiN ALLAH razı olsun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

yusuf_özkan

yusuf_özkan

Üye · 33 mesaj

yusuf ismi 31. sırada bukadar çok kullanıldığını bilmiyodum.... selametle.......
gülan

gülan

Üye · 16 mesaj

isminiz kaçıncı sırada

GÜNAY Türkiye'de en çok kullanılan 410. isimmiş
Mehmet Beşli

Mehmet Beşli

Aktif Üye · 96 mesaj

Mehmet 1.ci:D
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

KÜRŞAT Türkiye'de en çok kullanılan 396. isim

KÜRŞAT adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 26-07-2008 11:45 itibariyle yaklaşık 38,483 kişinin isminin KÜRŞAT olduğu ve KÜRŞAT isimli kişi sayısının her yıl ortalama 642 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum

selamun aleykum

NEVİN Türkiye'de en çok kullanılan 414. isim Ülkemizde yaklaşık her 1,841 kişiden birinin adı NEVİN ve ismin yaygınlık oranı binde 0.54.

emeğine sağlık
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

Mehmet Beşli, post: 724989, member: 79564Mehmet 1.ci:D

:) tebrikler ....

benim adım demir ... 893 . sıradayım ...
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

:a03:adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile FİRDES isminde kişi yok demek.

Ama biz ismi bulamasak da yine de aşağıda sizin için didikledik. Önce size bir istatistik çıkartalım: FİRDES kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az.
Bu durumda da FİRDES adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 26-07-2008 12:45 itibariyle 2,137'den az kişinin isminin FİRDES olduğu ve FİRDES isimli kişi sayısının her yıl taş çatlasa 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.:a22:

ASLINDA BENİM ADIMI ANNEMİN DEDESİ
FİRDEVS OLARAK VERMİŞ,.
BENİM BABACIĞIM DA NÜFUSA KAYDETTİRİRKEN , DİKKATSİZLİK NEDENİYLE ""V"" HARFİNİ ES GEÇMİŞLER.AMA ÇOĞU YERDE ADIM FİRDEVS OLARAK GEÇMEKTE.KULAĞIMA EZAN OKUNURKEN DE FİRDEVS DENDİĞİNE GÖRE ,İSMİM AHİRETTE FİRDEVS OLARAK GEÇECEK İNŞALLAH.:a12:

FİRDEVS Türkiye'de en çok kullanılan 762. isim Ülkemizde yaklaşık her 4,908 kişiden birinin adı FİRDEVS ve ismin yaygınlık oranı binde 0.2.

DEĞİŞİK BİR ÇALIŞMAYLA BİZLERİ BULUŞTURDUĞU İÇİN FORUMU AÇAN KERDEŞİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM..
SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
MiftahülCenneh

MiftahülCenneh

Aktif Üye · 59 mesaj

nur 80. sırada
fatıma meral

fatıma meral

Aktif Üye · 93 mesaj

204 .sıradayım....
gül tanem

gül tanem

Mübarek Üye · 776 mesaj

ben de
1459. sıradayım
aşk çiçeği

aşk çiçeği

Mübarek Üye · 526 mesaj

38. sıradayım allaha emanet olun
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

SELİM Türkiye'de en çok kullanılan 97. Ülkemizde yaklaşık her 526 kişiden birinin adı SELİM ve ismin yaygınlık oranı binde 1.9.

SELİM adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 27-07-2008 01:10 itibariyle yaklaşık 135,406+1 kişinin isminin SELİM olduğu ve SELİM isimli kişi sayısının her yıl ortalama 22578kişi arttığı tahmini yapılabilir
volkankaya3575

volkankaya3575

Kıdemli Üye · 142 mesaj

ben geçenlerde facebooktan bakmıştım benim adım 45. sırada imişama birinciyi çok merak ediyorum
isfa91

isfa91

Kıdemli Üye · 130 mesaj

ya arkadaşlar bu isimde kimse cikmadı tekim yanı ama ben tanıyorum kendı ismimde olan bir kac kişi. yanı tek deyilim.adımı merak ettiyseniz.ben ardahanlıyim bizim oralarda var .........ismigül...........adım. cok güldüm ama sagolun kim koyduysa bunu sagolsun
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

isfa91ya arkadaşlar bu isimde kimse cikmadı tekim yanı ama ben tanıyorum kendı ismimde olan bir kac kişi. yanı tek deyilim.adımı merak ettiyseniz.ben ardahanlıyim bizim oralarda var .........ismigül...........adım. cok güldüm ama sagolun kim koyduysa bunu sagolsun

İSMİGÜL Türkiye'de en çok kullanılan 1O40. . Ülkemizde yaklaşık her2451 kişiden birinin adı İSMİGÜL ve ismin yaygınlık oranı binde 0.49.

İSMİGÜLadının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 27-07-2008 00:31 itibariyle yaklaşık 106,170 kişinin isminin İSMİGÜLolduğu ve İSMİGÜL isimli kişi sayısının her yıl ortalama 71 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)

volkankaya3575ben geçenlerde facebooktan bakmıştım benim adım 45. sırada imişama birinciyi çok merak ediyorum

1.isim MEHMET miş..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.