herkesi tatile yolluyorum
10.530 görüntülenme · 86 yanıt
dinci, post: 721577, member: 50317selamün aleyküm dua et inşallah bende gelip yerleşirim oraya gerçekten çok güzel yerler
aleyküm selam abla..inşallah dua edeceğim snein için..o çevreden uzaklaşıp yeni bi hayat kurman için...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
ehlisünnet, post: 721808, member: 37970selamun aleyküm...nasıl giriliyor buralara?ekrandan içeri kafayı uzatsak girebilrmiyiz?:a32:
aleyküm selam kardeşim bi dene istersen gidebiliyorsan bizde yaparız...:a37::a21::a16:
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
fatmana, post: 721762, member: 22491aleyküm selam abla..inşallah dua edeceğim snein için..o çevreden uzaklaşıp yeni bi hayat kurman için...
sağol canım ALLAH CC razı olsun inşallah hayırlısıyla çıkacağım bu pislikten
emanet55ALLAH razı olsun çok güzel yerler RABBİM ne güzel yaratmış...emeğinize sağlık..selam ve dua ile
ALLAH CC sendende razı olsun RABBİM CC neyi çirkin yaratmışki sonsuz ve sınırsız güzelliyiyle bezemiş dünyamızı
ehlisünnet, post: 721808, member: 37970selamun aleyküm...nasıl giriliyor buralara?ekrandan içeri kafayı uzatsak girebilrmiyiz?:a32:
aleyküm selam gönül kapısından girilir :a16: kardeşim zaten dertliyim herkes tatilde biz nelerle uğraşıyoruz hayırlısıyla RABBİM CC bizlerede gidip görmeyi nasibetsin amim
Selamunaleyküm Abla herkezi göndermişsin bizim yeni haberimiz oluyor:a06: Maşallah barekallah Rabbim ne güzel yaratmış şu doğaya bakın ya...Allah razı olsun Abla...
Selam ve baki dua ile...
Selam ve baki dua ile...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
meltem, post: 722194, member: 77129 Selamunaleyküm Abla herkezi göndermişsin bizim yeni haberimiz oluyor:a06: Maşallah barekallah Rabbim ne güzel yaratmış şu doğaya bakın ya...Allah razı olsun Abla...
Selam ve baki dua ile...
aleyküm selam meltemciyim sanada yer var ya baksana o evlerden birinde ben olsaydım ne güzel olurdu sakin kimse yok sonra sizleri çağırırdım ne güzel olurdu hayallerin sınırı yoktur selametle kal
zeynep.sSelamunaleyküm abla.Yüklediğiniz bir çok resmin , sadece birinin içinde olsam bana yeter.:a32:.Allaha emanet olun.
aleyküm selam zeynepciyim şimdi sana bir dua edelim RABBİM CC her iki cihandada sana en güzel yerler nasibetsin inşallah cennet bahçelerine hanım ol amin ALLAHA CC emanet ol
dinci, post: 722243, member: 77129aleyküm selam zeynepciyim şimdi sana bir dua edelim RABBİM CC her iki cihandada sana en güzel yerler nasibetsin inşallah cennet bahçelerine hanım ol amin ALLAHA CC emanet ol
Amin İnşallah,Hepimize Ablam..Allaha emanet olun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37797-herkesi-tatile-yolluyorum · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.