herkesi tatile yolluyorum

10.530 görüntülenme · 86 yanıt

Paylaş:
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

hezemeki, post: 721594, member: 68222benım yaşadığım yerde doğru durust ağaçlı ortam yok kjardeş

:a16: galiba yakınız nerdensin
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

GÜZEL resimler
sağol dinci
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

dinci

dinci

ekremeee, post: 721674, member: 14336GÜZEL resimler
sağol dinci

sende sağol canım benim senden büyük oğlum var keşke oda senin gibi bu siteyle meşgul olsaydı
ALLAHA CC emanet ol
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

dinci, post: 721577, member: 50317selamün aleyküm dua et inşallah bende gelip yerleşirim oraya gerçekten çok güzel yerler

aleyküm selam abla..inşallah dua edeceğim snein için..o çevreden uzaklaşıp yeni bi hayat kurman için...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

ALLAH razı olsun çok güzel yerler RABBİM ne güzel yaratmış...emeğinize sağlık..selam ve dua ile
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

ehlisünnet, post: 721808, member: 37970selamun aleyküm...nasıl giriliyor buralara?ekrandan içeri kafayı uzatsak girebilrmiyiz?:a32:

aleyküm selam kardeşim bi dene istersen gidebiliyorsan bizde yaparız...:a37::a21::a16:
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamun aleykum.
ellerine saglık.
çok güzel.
selametle
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Resimler çok güzel e birde bizi memleketimize göndersen olmazmı

Ardahan ya da Artvin :)
dinci

dinci

fatmana, post: 721762, member: 22491aleyküm selam abla..inşallah dua edeceğim snein için..o çevreden uzaklaşıp yeni bi hayat kurman için...

sağol canım ALLAH CC razı olsun inşallah hayırlısıyla çıkacağım bu pislikten
dinci

dinci

emanet55ALLAH razı olsun çok güzel yerler RABBİM ne güzel yaratmış...emeğinize sağlık..selam ve dua ile

ALLAH CC sendende razı olsun RABBİM CC neyi çirkin yaratmışki sonsuz ve sınırsız güzelliyiyle bezemiş dünyamızı
dinci

dinci

ehlisünnet, post: 721808, member: 37970selamun aleyküm...nasıl giriliyor buralara?ekrandan içeri kafayı uzatsak girebilrmiyiz?:a32:

aleyküm selam gönül kapısından girilir :a16: kardeşim zaten dertliyim herkes tatilde biz nelerle uğraşıyoruz hayırlısıyla RABBİM CC bizlerede gidip görmeyi nasibetsin amim
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Selamunaleyküm Abla herkezi göndermişsin bizim yeni haberimiz oluyor:a06: Maşallah barekallah Rabbim ne güzel yaratmış şu doğaya bakın ya...Allah razı olsun Abla...
Selam ve baki dua ile...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
dinci

dinci

kasım hadi, post: 721832, member: 23787selamun aleykum.
ellerine saglık.
çok güzel.
selametle

aleyküm selam abi güzel gören gözlerinize sağlık ALLAH CC razı olsun
dinci

dinci

meltem, post: 722194, member: 77129 Selamunaleyküm Abla herkezi göndermişsin bizim yeni haberimiz oluyor:a06: Maşallah barekallah Rabbim ne güzel yaratmış şu doğaya bakın ya...Allah razı olsun Abla...
Selam ve baki dua ile...

aleyküm selam meltemciyim sanada yer var ya baksana o evlerden birinde ben olsaydım ne güzel olurdu sakin kimse yok sonra sizleri çağırırdım ne güzel olurdu hayallerin sınırı yoktur selametle kal
dinci

dinci

Arzu_76, post: 721856, member: 78579Resimler çok güzel e birde bizi memleketimize göndersen olmazmı

Ardahan ya da Artvin

selamün aleyküm hemşerim ardahanlımısın artvin harika bir yer bence eşsiz bide yaylaları oooooooohhhhhhhhh

zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

Selamunaleyküm abla.Yüklediğiniz bir çok resmin , sadece birinin içinde olsam bana yeter.:a32:.Allaha emanet olun.
dinci

dinci

zeynep.sSelamunaleyküm abla.Yüklediğiniz bir çok resmin , sadece birinin içinde olsam bana yeter.:a32:.Allaha emanet olun.

aleyküm selam zeynepciyim şimdi sana bir dua edelim RABBİM CC her iki cihandada sana en güzel yerler nasibetsin inşallah cennet bahçelerine hanım ol amin ALLAHA CC emanet ol
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

dinci, post: 722243, member: 77129aleyküm selam zeynepciyim şimdi sana bir dua edelim RABBİM CC her iki cihandada sana en güzel yerler nasibetsin inşallah cennet bahçelerine hanım ol amin ALLAHA CC emanet ol

Amin İnşallah,Hepimize Ablam..Allaha emanet olun.
dinci

dinci

dinci

dinci

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.