rumuzlarımızın anlamı ne?
4.006 görüntülenme · 33 yanıt
vallaha arkadaşlar ben bazı rumuzların anlamlarını çok merak ettim burada rumuzlarımızın o güzel anlamlarını yazar isek bence çok iyi olur bizde böylece isimlere gösterdiğimiz saygıyı rumuzlarada gösteririz
benim rumuzum adımı soyadımı,yaşadığım şehir ve dogduğum şehri temsil ediyor ve her yerde burumuzumu kullanırım
_sümeyra_
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
_sümeyra_
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
volkankaya3575sümeyra nın anlamı ne bunlarıda yazalım bence
arapça kökenli bir isim bizde Sümeyra biçiminde kullanılan kelimenin asıl şekli Sümeyre'dir anlamıysa "Meyve çağlası ve kıvrılmış yaprak".Ve Uhut Harbinde de Peygamber Efendimize sevgisiyle tanınan değerli bir hanımın ismi:a12:
_sümeyra_, post: 722502, member: 22491arapça kökenli bir isim bizde Sümeyra biçiminde kullanılan kelimenin asıl şekli Sümeyre'dir anlamıysa "Meyve çağlası ve kıvrılmış yaprak".Ve Uhut Harbinde de Peygamber Efendimize sevgisiyle tanınan değerli bir hanımın ismi:a12:
mutlu olmalısın böyle anlamlı bir isme sahip olduğun için
Kendi ismim...:)
Hz. Süleyman Peygamberin (a.s) daha önce yanlış hatırlamıyorsam güneşe tapan ama daha sonra Allah'a iman eden zevcesi, Saba melikesinin ismi Belkıs. :)
Kelime anlamını bilmiyorum ama böyle işte..:)
Hz. Süleyman Peygamberin (a.s) daha önce yanlış hatırlamıyorsam güneşe tapan ama daha sonra Allah'a iman eden zevcesi, Saba melikesinin ismi Belkıs. :)
Kelime anlamını bilmiyorum ama böyle işte..:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37785-rumuzlarimizin-anlami-ne · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.