rumuzlarımızın anlamı ne?

4.006 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
volkankaya3575

volkankaya3575

Kıdemli Üye · 142 mesaj

vallaha arkadaşlar ben bazı rumuzların anlamlarını çok merak ettim burada rumuzlarımızın o güzel anlamlarını yazar isek bence çok iyi olur bizde böylece isimlere gösterdiğimiz saygıyı rumuzlarada gösteririz
volkankaya3575

volkankaya3575

Kıdemli Üye · 142 mesaj

benim rumuzum adımı soyadımı,yaşadığım şehir ve dogduğum şehri temsil ediyor ve her yerde burumuzumu kullanırım
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

Benimkisi Küçüklükten Beri Böyledir. Kendime Kabus Dedirtirim... My Ben Oluyor... MYKABUS.. Yani Kabusum... :)

zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

benimkide zamanın büyük tasavvuf alimlerinden zunnun u mısri yani mısırlı balıkçı
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

ben kendi adımı kullanıyorum...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
_sümeyra_

_sümeyra_

Yeni Üye · 0 mesaj

benimde kendi adım...
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

benimki;
ismim sena ama ailede herkes bana komiklik olsun diye senokli der..
bende ordan alıntı yaparak bu nicki koydum..
volkankaya3575

volkankaya3575

Kıdemli Üye · 142 mesaj

_sümeyra_benimde kendi adım...

sümeyra nın anlamı ne bunlarıda yazalım bence
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

ALLAH'a tevbe etmek istediğim,tevbe ettiğim için bu rumuzu kullanıyorum...
ÂNI YAŞA...
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

.

kendi ismim :emin

işyeri :eminiş

kütahya :43

...............................B)B)B)................................................................
_sümeyra_

_sümeyra_

Yeni Üye · 0 mesaj

volkankaya3575sümeyra nın anlamı ne bunlarıda yazalım bence

arapça kökenli bir isim bizde Sümeyra biçiminde kullanılan kelimenin asıl şekli Sümeyre'dir anlamıysa "Meyve çağlası ve kıvrılmış yaprak".Ve Uhut Harbinde de Peygamber Efendimize sevgisiyle tanınan değerli bir hanımın ismi:a12:
volkankaya3575

volkankaya3575

Kıdemli Üye · 142 mesaj

_sümeyra_, post: 722502, member: 22491arapça kökenli bir isim bizde Sümeyra biçiminde kullanılan kelimenin asıl şekli Sümeyre'dir anlamıysa "Meyve çağlası ve kıvrılmış yaprak".Ve Uhut Harbinde de Peygamber Efendimize sevgisiyle tanınan değerli bir hanımın ismi:a12:

mutlu olmalısın böyle anlamlı bir isme sahip olduğun için
Âmâk-ı Hayal

Âmâk-ı Hayal

Mübarek Üye · 1.086 mesaj

Kendi ismim...:)

Hz. Süleyman Peygamberin (a.s) daha önce yanlış hatırlamıyorsam güneşe tapan ama daha sonra Allah'a iman eden zevcesi, Saba melikesinin ismi Belkıs. :)

Kelime anlamını bilmiyorum ama böyle işte..:)
bagban

bagban

Aktif Üye · 53 mesaj

Bağban bahçivan demek ... Çiçekleri ve en çok da gülü çok seviyorum....Selametle...
melek91

melek91

Üye · 33 mesaj

melek91_ benim adım melek 1991 yılında doğduğum için melek91 .melek nurdan yaratılmış varlık demek:)
gülan

gülan

Üye · 16 mesaj

rumuzlarımızın anlamı ne?

benim ismim günay ama küçük yiğenim bana gülan dediği için bu rumuzu kullanıyorum. Ayrıca gülan mayıs ayı demek güllerin zamanı yani
fahrünnisa

fahrünnisa

Üye · 34 mesaj

fahrünnisa:övünülecek değerde kadın demek...aslında cok enaniyetli olmuş bende yeni farkettim:)
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

bende kızımın adını koydum cerennur............dua ile kalın
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

benimkide uzgun_42... Bu siteye üye oldugumda üzgündüm o yüzden uzgun_42 yazdim.. Ama ismim elmas
selam ve dua ile...
elif esma

elif esma

Üye · 20 mesaj

ELİF ESMA inşallah ilerde bı kız çocuğum olursa onun adı olarak düşündüm..elif babaannemın esma annemın adı ..gerçek adım ise halide..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.