"""""Sanal zina"""""

3.716 görüntülenme · 43 yanıt

Paylaş:
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

roses_death88, post: 720856, member: 37970Selamun aleyküm abim. Amin. Amin. Amin. Gönüllerdeki gizliliği bir Allah bir de kişinin kendisi bilir. Cümlemizi bu tür kötülüklerden korusun. AMİN.
Hayırlı günler. Selametle kalın.

Aleyküm Selam Kardeşim ...

Gönül güzelliğiniz yücelmesi temennisiyle Rabbimize emanetsiniz ...
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

policdemos.a emeğinize sağlık cok güzel olmuş ALLAH kimseyi sasırtmasın doğru yoldan ayırmasın bizleride o kötü sitelerden uzak tutsun..........

Ve aleyküm selam kardeşim. Allah kimseyi şaşırtmasın. Amin. Allah yardımcımız olsun. Hayırlı günler.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

töbe töbe şimdi başımıza da sanal zina çıktı.......................:D
ebralim

ebralim

Üye · 19 mesaj

slm kardeşim konuyu okudum allah razı olsun çok güzel gerçekten arkadaşlara posta olarak atmayı düşündüm yani her şey doğru her kelime doğru ne diyelim allah şaşırtmasın.hani günahı işlemeye başlayınca arkası gelirmişya...normalde bir kelime yalan söylemezken en başta sanal alemde çoğu bilgi yalan oluyor daha neler neler yani allah yanlış yapmaktan korusun başka ne denirki teşekürler........
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

senoklitöbe töbe şimdi başımıza da sanal zina çıktı.......................:D

Şimdi sen dalgaya alıyorsun ama bunlar gerçek kardeşim internet ortamında bunların olması kaçınılmazdır... Hiç görüp duymuyomusun bunlar yüzünden insanların başına neler geliyor...
Neyse hayırlı günler kardeşim.
:a35:

B)
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

ebralimslm kardeşim konuyu okudum allah razı olsun çok güzel gerçekten arkadaşlara posta olarak atmayı düşündüm yani her şey doğru her kelime doğru ne diyelim allah şaşırtmasın.hani günahı işlemeye başlayınca arkası gelirmişya...normalde bir kelime yalan söylemezken en başta sanal alemde çoğu bilgi yalan oluyor daha neler neler yani allah yanlış yapmaktan korusun başka ne denirki teşekürler........

Ve aleyküm selam ablacığım. Allah razı olsun mümkün olduğunca herkese ulaştırmaya çalışalım ki yanlış işler gelmesin insanların başına çok güzel düşünmüşsün ablacığım. Allah kimseyi şaşırtmasın. Herşeyin bir dozu bir sınırı olmalı yoksa başımıza gelecek olaylar kaçınılmazdır. Rabbim şeytanın şerrinden korusun. normalde bir kelime yalan söylemezken en başta sanal alemde çoğu bilgi yalan oluyor daha neler neler . Çok haklısın ablacığım ben de seninle aynı kanıdayım. Sanal alemdeki çoğu şeye inanmıyorum...
Hayırlı günler.
SELAM VE DUA İLE...

B)
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

roses_death88Şimdi sen dalgaya alıyorsun ama bunlar gerçek kardeşim internet ortamında bunların olması kaçınılmazdır... Hiç görüp duymuyomusun bunlar yüzünden insanların başına neler geliyor...
Neyse hayırlı günler kardeşim. :a35:

dalga değil amacım ablacım töbe töbe de yani teknoloji o kadar ilerledi ki şimdi başımıza sanal zina çıktı anlamınde dedim ben..
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

senoklidalga değil amacım ablacım töbe töbe de yani teknoloji o kadar ilerledi ki şimdi başımıza sanal zina çıktı anlamınde dedim ben..

Tamam tatlım anladım ben öyle anlamışım demek ki . Evet malesef insanlar sadece vakit geçirdiklerini ya da günahsız haramsız bir iş yaptıklarını düşünüyorlar fakat teknoloji insanlara hazırlanmış bir tuzak aslında.
Allah'a emanet ol tatlım. Hayırlı günler.
:H

B)
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

sana da hayırlı günler...
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

esselamü aleyküm
çok değerli bi paylaşımdı ALLAH RAZI OLSUN
slm ve dua ile kardeşim
son osm@nlı
fahrünnisa

fahrünnisa

Üye · 34 mesaj

Allah razı olsun gercekten güzel bir konu seçmişsiniz...Rabbim Hz.Osman gibi hayalı insanlardan eylesin cümlemizi.....
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

hafizkizesselamü aleyküm
çok değerli bi paylaşımdı ALLAH RAZI OLSUN
slm ve dua ile kardeşim

Ve aleyküm selam rahmetullah kardeşim. Allah senden de razı olsun gözlerine sağlık. Hayırlı günler.
:a15:

B)
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

fahrünnisa, post: 722771, member: 81729Allah razı olsun gercekten güzel bir konu seçmişsiniz...Rabbim Hz.Osman gibi hayalı insanlardan eylesin cümlemizi.....

Selamun aleyküm ve rahmetullah ablacığım. Duana amin diyorum binlerce kez.
Rabbim senden de razı olsun gözlerine sağlık.
Selam ve dua ile kal inşallah.

B)
ozlem_37

ozlem_37

Kıdemli Üye · 140 mesaj

roses_death88Selamun aleyküm . Rabbim cümlemizden razı olsun .
Rabbim bizleri hayadan ayırmasın.(AMİN!)
Rabbim bütün sapkınlıklardan uzak eylesin.
Sana da hayırlı günler kardeşim( kardeşim diyorum kusura bakma yaşın yazmıyor :a11:).

Aynı yaştayız güzel kardeşim.Allaha emanet ol.
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

ozlem_37Aynı yaştayız güzel kardeşim.Allaha emanet ol.

Demek yaşıtız ben de olur ya benden büyük olursun diye öyle yazma gereği duydum...:a15: Selametle kal inşallah. Allah'a emanetsin...

B)
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

hakkatende bunlar gerçek.mevlam bizleri muhafaza eylesin....
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

siyah peçehakkatende bunlar gerçek.mevlam bizleri muhafaza eylesin....

Amin! Amin! Amin!
Allah razı olsun kardeşim...hak yolunda sabit durmak dileğiyle...
Selamun aleyküm...

B)
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

...Selamun aleyküm değerli site üyeleri...
Bu konuyu herkesin okumasını istiyorum inşAllah ...bilhassa msn kullanıcıları için...gerçi bu devirde msn kullanmayan kalmadı ...
Selam ve Dua ile...

B)
ipekkk

ipekkk

Üye · 49 mesaj

Peki internette sizce sevme,hoşlanma,aşk olur mu?
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

ipekkk, post: 747658, member: 13352Peki internette sizce sevme,hoşlanma,aşk olur mu?

Selamun aleyküm kardeşim...ben sanal aleme güvenmem...internette sevgi olabilir...nasıl derseniz ben buradaki kardeşlerimizi , büyüklerimizi hiçbir çıkar gözetmeksizin seviyorum...yani demem o ki ; Allah rızası için sevebilirsin...ama aşk yaşama , msn de aşık olma , internetten tanıştığı kişiyle evlilik hayalleri kurma...bu gibi şeyler bana tuhaf geliyor ve inandırıcı da değil...internet ortamında dürüst insanlar ne kadar var orası da tartışılır...sen doğru söylersin ama karşındakinin doğru söyleyip söylemediğini asla bilemezsin...internet gibi bir ortamda bu tür olaylara şiddetle karşıyım...ve de sorunuza geleyim isterseniz...ben internet ortamında kimseden hoşlanmadım ve aşık olmadım...
Evlilik gibi mevzuların temeli internet gibi basit bir ortamda atılmamalıdır...en güzeli budur...
Benim düşüncelerim bundan ibarettir...
Selametle kal inşaALLAH...
Hayırlı ve bereketli günler...

B)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.