Eden Bulur

984 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

Hazreti İsa Aleyhisselâm, bir gün yolda yürürken bir gencin, ak sakallı, ihtiyar bir adamı tekmeleyerek sürüklediğini gördü. Hazreti İsa Aleyhisselâm, ihtiyarın bu durumuna çok acır. Hemen koşarak onu kurtarmak ister. Fakat ihtiyar kendisine engel olur ve şöyle der:
- Lütfen dokunmayın, ne olur dokunmayın, beni tekmelesin.
Bu durum karşısında Hazreti İsa Aleyhisselâm daha fazla merak ederek, sebebini sorar:
- Ey ihtiyar, seni bu gencin elinden kurtarmamı neden istemiyorsun?
- Ben de zamanında babamı burada, aynı şekilde tekmelemiştim. Bu genç benim oğlumdur.
Benim babama yaptığımın aysını, şimdi öz oğlum bana yapıyor. Babama yaptıklarımın intikamını alıyor.

alıntı
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
Zinnire

Zinnire

Kıdemli Üye · 325 mesaj

RE: Eden Bulur

paylastigin icin cok sagol kardesim,gercektek insanlar ne ederlerse onuda muhakkak bulurlar.......Allah bizleri kotu islerden ve amellerden saklasin insallah.....selam ve dua ile......
cenkerda

cenkerda

Yeni Üye · 2 mesaj

Allah razı olsun kardeşim günümüzde sıkça yaşanan bi konuya değinmişsin
lana

lana

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamunaleyküm kardeşim emeğinize sağlık selametle kalın...B)
cigdem

cigdem

Mübarek Üye · 548 mesaj

Allah razı olsun kardeşim.Çok ders verici.
istikbal

istikbal

Allah cümlemizden razı olsun olan bitenlerden ders çıkarmak zorundayız esselemü aleyküm
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
istikbal

istikbal

Hazreti İsa Aleyhisselâm, bir gün yolda yürürken bir gencin, ak sakallı, ihtiyar bir adamı tekmeleyerek sürüklediğini gördü. Hazreti İsa Aleyhisselâm, ihtiyarın bu durumuna çok acır. Hemen koşarak onu kurtarmak ister. Fakat ihtiyar kendisine engel olur ve şöyle der:
- Lütfen dokunmayın, ne olur dokunmayın, beni tekmelesin.
Bu durum karşısında Hazreti İsa Aleyhisselâm daha fazla merak ederek, sebebini sorar:
- Ey ihtiyar, seni bu gencin elinden kurtarmamı neden istemiyorsun?
- Ben de zamanında babamı burada, aynı şekilde tekmelemiştim. Bu genç benim oğlumdur.
Benim babama yaptığımın aysını, şimdi öz oğlum bana yapıyor. Babama yaptıklarımın intikamını alıyor.
DUN_SURGUNU_YA

DUN_SURGUNU_YA

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Allah razı olsunB) Kötülük eden er geç cezasını çeker.
ifteron

ifteron

Aktif Üye · 50 mesaj

emğine sağlık çok güzel bir yazıydı .kandiliniz mübarek olsun kardeşim
istikbal

istikbal

Allah cümlenizden razı olsun,sizlerin ve tüm müslüman aleminin Berat kandili kutlu olsun esselemü aleyküm
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.