Amerika Sahte Kuran Bastı!!!!!

3.580 görüntülenme · 27 yanıt

Paylaş:
sılagurbuz

sılagurbuz

Üye · 45 mesaj

böylelerine bişey söylenmezkii.... onlar azten görücekler karşılıgınıı...
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

Değiştirdikeri an helak Olmalari lazimdi KURANI KERİMİ kimse değiştiremez ki bu nasil iş anlamadim kafam karişti........
Köylü

Köylü

Aktif Üye · 62 mesaj

Onların kuranı değiştirdikleri falan yok onlar kendi yazdıkları şeyin kendi uydurmaları olduğunu kendileride biliyor, Oranın halkıda biliyor. Kendi incillerini kendi kafalarına göre yazdılar. Şimdide Kuranı Kerime böyle yapmaya kalktılar. Bunlara buğz falan değil basacaksın bedduayı.
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

İstedikleri kadar uğraşsınlar Kuran Yüce Rabbimizim muhafazasındadır.. ve Allah(c.c.) Nurunu tamamlayacaktır.
Sweet-S

Sweet-S

Aktif Üye · 94 mesaj

Insanlarda Allah korkusu kalmamis kiyamet yaklasdikca yaklasiyor nekadar üzücü birsey böyle seyleri duymak okumak ..
zeynep36

zeynep36

Üye · 24 mesaj

aslında suç bizde biz sustuk dinimizi kitabımızı savunamadık suç bizde peygamber efendimizin karikatürlerini çizdiler sustuk konuşmadık. dinimizle alay ettiler yine sustuk amerikan ırakı vurdu yine biz sustuk müslüman kardeşlerimiz öldü yine biz sustuk biz sustukça onlar bize hakim oldu ve şimdi kitabımızı bile değiştirmeye cesaret ediyorlar bizler nasıl müslümanlarız. allaha nasıl cevap verecez nasıl hesapa çekilecez.
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

buna benzerde samanyolunda bir dizi yapılmıştı izlemiştim azcık ordan aklıma geldi tek ALLAH ı bilseler secde etseler okusalar imana gelirlerdi diye düşünüyorum ama bunlarınki dünyada dinleri birbirine düşürmek yeni bir din savaşı çıkarmak yerlerine kendilerinin geçmesi ama ALLAH c.c PEYGAMBER efendimiz s.a.v herşeyi önceden bildikleri için herşeyin önlemi alınmıştır imanlı salih kişiler zaten bu oyuna gelmez
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

...................................
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.