derya86 kardeşimiz bu akşam sözleniyor.
3.768 görüntülenme · 44 yanıt
Selamunaleyküm rahmetullahı ve berekatühü, Rabbim kardeşımıze iki dünya saadeti versin. Allahım, onlar birbirlerinin yüzlerine baktıkça kalplerini ve yuvalarını nurlandırır inşaallah. sonu hayırlı olsun. inşaallah ben de gelecek ay nişanlanacağım. rabbim en hayırlı olanı yaşat bizlere.mutluluk ve huzur ver bizlere. rabbim senin yolunda yürüyecek cocuklar nasip et,inşaallah. Derya kardeşimle bütün dualarım.AMİN.
kalbiminurlandırSelamunaleyküm rahmetullahı ve berekatühü, Rabbim kardeşımıze iki dünya saadeti versin. Allahım, onlar birbirlerinin yüzlerine baktıkça kalplerini ve yuvalarını nurlandırır inşaallah. sonu hayırlı olsun. inşaallah ben de gelecek ay nişanlanacağım. rabbim en hayırlı olanı yaşat bizlere.mutluluk ve huzur ver bizlere. rabbim senin yolunda yürüyecek cocuklar nasip et,inşaallah. Derya kardeşimle bütün dualarım.AMİN.
aleyküm selam ..SİZDE NİŞANLANACAKMIŞSINIZ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH..RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN...GÜZEL DUALRINIZA AMİN DİYORUM..İNŞALLAH SİZİN MUTLULUK HABERLERİNİZİDE KUTLARIZ HEPBİRLİKTE....HAYIRLI AKŞALAR
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Selamunaleykum Allah cc hayırlı mutlu evlilik versin İnşallah Allah cc bizlerede hayırlı eşler nasip eylesin hayırlı cumalar
selamun aleykum kendisini tanımıyorum ama allah tamamına erdiririr inşaallah.rabbim hayırlısını versin.Allaha emanet olunuz

selamunaleykum arkadaslar. duaların için tesekkur ederım fatmana kardesım. inşaallah rabbim hayırlı olanı yasatır bızlere. insaallah agustos sonu gıbı nısan dusunuyoruz rabbim izin verırse. rabbim butun bekar olan musluman kardeslerıme hayırlı bır es verır inşaallah. RABBİM BENİ VE SEVDİĞİM İNSANI YOLUNDAN AYIRMA. KALPLAEIMIZI SEVGIN ILE SEREFLENDIR. AMİN
Güzel kardeşim,sana Allah(C.C)tan mutluluklar diliyoruz cümlemiz!
İnşallah mutlu olursun aynı yastıkta kocalın ,yinede Allah(c.c)hün izniyle mahşerde yüzlerinizi nurlatan evlatlar nasip Etsin O YÜCE Rabbimiz.AMİN.
MUTLU OL!!!
İnşallah mutlu olursun aynı yastıkta kocalın ,yinede Allah(c.c)hün izniyle mahşerde yüzlerinizi nurlatan evlatlar nasip Etsin O YÜCE Rabbimiz.AMİN.
MUTLU OL!!!
nevin2007derya kardeşimizi tebrik ediyorum.ALLAH tamamına erdirsin.sözlüsünle beraber huzurlu ve saglıklı daha nice nice günlere.......darısı diger bekarların başına .......A.E.O.
amin ablacım..
Rabbım hayırlı etsın ve tamamına erdırsın .. O'nun rızası ıcın sevenlerden olursunuz ınsallah.. darısı bekar kardeslerımızın basına..:a32:
Selamun aleykum kardeşlerim. Fatma ablacim canim ablacim nasil sevindirdin beni anlatamam biraz geç gördüm ama kusra bakmayin. Ablam çok teşekkür ederim. Kardeşlerim hepinizden rabbim razi olsun. Güzel dualariniza binlerce aminler olsun. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin. Hayirli yuvalar nasip metsin tüm bekarlarimiza. Tek istediğim rabbimin karşisinda utanmamak rabbim hiçbirimizi utandirmasin. Peygamberimizin bu güzel sünnetini layiğiyla yaşamayi rabbim bizlere nasip etsin. Hepinize ayri ayri canigönülden teşekkür ederim güzel dualariniza beni de kattiğiniz için kardeşlerim. Canim fatma ablacim sen beni sevindirdin rabbimde senin yüzünü iki cihanda güldürsün inşallah..
Selamun Aleyküm;
Rabbim huzurlu yuvalar kurmanıda nasip etsin inşallah.Hayırlısı olsun.
İslamiyet ışığı altında sağlıklı, huzurlu yuvalar nasip olsun inşallah.:a16:
Rabbim huzurlu yuvalar kurmanıda nasip etsin inşallah.Hayırlısı olsun.
İslamiyet ışığı altında sağlıklı, huzurlu yuvalar nasip olsun inşallah.:a16:
derya86Selamun aleykum kardeşlerim. Fatma ablacim canim ablacim nasil sevindirdin beni anlatamam biraz geç gördüm ama kusra bakmayin. Ablam çok teşekkür ederim. Kardeşlerim hepinizden rabbim razi olsun. Güzel dualariniza binlerce aminler olsun. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin. Hayirli yuvalar nasip metsin tüm bekarlarimiza. Tek istediğim rabbimin karşisinda utanmamak rabbim hiçbirimizi utandirmasin. Peygamberimizin bu güzel sünnetini layiğiyla yaşamayi rabbim bizlere nasip etsin. Hepinize ayri ayri canigönülden teşekkür ederim güzel dualariniza beni de kattiğiniz için kardeşlerim. Canim fatma ablacim sen beni sevindirdin rabbimde senin yüzünü iki cihanda güldürsün inşallah..
aleyküm selam canım kardeşim..seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana...RABBİM HERDAİM MUTLU ETSİN İNŞALLAH...GÜZEL DUALRINADA AMİN CANIM...RABBİME EMANET OL..HAYIRLI AKŞAMLAR
Selamün aleyküm;
maşallah rabbim hayirli bir ömür nasib eylesin inşallah.
şu zamanin en önemli meselelerinden hayirli evlilikler yapmak.rabbim inşallah evliliğinizi bir ömür daim etsin.vatana millete hayirli evlatlar nasib eylesin.
Saygi ve sevgi temelli mutlu bir evlilik geçirmeniz duasiyla.
maşallah rabbim hayirli bir ömür nasib eylesin inşallah.
şu zamanin en önemli meselelerinden hayirli evlilikler yapmak.rabbim inşallah evliliğinizi bir ömür daim etsin.vatana millete hayirli evlatlar nasib eylesin.
Saygi ve sevgi temelli mutlu bir evlilik geçirmeniz duasiyla.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37608-derya86-kardesimiz-bu-aksam-sozleniyor · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.