derya86 kardeşimiz bu akşam sözleniyor.

3.768 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

Selamunaleyküm rahmetullahı ve berekatühü, Rabbim kardeşımıze iki dünya saadeti versin. Allahım, onlar birbirlerinin yüzlerine baktıkça kalplerini ve yuvalarını nurlandırır inşaallah. sonu hayırlı olsun. inşaallah ben de gelecek ay nişanlanacağım. rabbim en hayırlı olanı yaşat bizlere.mutluluk ve huzur ver bizlere. rabbim senin yolunda yürüyecek cocuklar nasip et,inşaallah. Derya kardeşimle bütün dualarım.AMİN.
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

kalbiminurlandırSelamunaleyküm rahmetullahı ve berekatühü, Rabbim kardeşımıze iki dünya saadeti versin. Allahım, onlar birbirlerinin yüzlerine baktıkça kalplerini ve yuvalarını nurlandırır inşaallah. sonu hayırlı olsun. inşaallah ben de gelecek ay nişanlanacağım. rabbim en hayırlı olanı yaşat bizlere.mutluluk ve huzur ver bizlere. rabbim senin yolunda yürüyecek cocuklar nasip et,inşaallah. Derya kardeşimle bütün dualarım.AMİN.

aleyküm selam ..SİZDE NİŞANLANACAKMIŞSINIZ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH..RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN...GÜZEL DUALRINIZA AMİN DİYORUM..İNŞALLAH SİZİN MUTLULUK HABERLERİNİZİDE KUTLARIZ HEPBİRLİKTE....HAYIRLI AKŞALAR
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

derya kardeşimizi tebrik ediyorum.ALLAH tamamına erdirsin.sözlüsünle beraber huzurlu ve saglıklı daha nice nice günlere.......darısı diger bekarların başına .......A.E.O.
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Selamunaleykum Allah cc hayırlı mutlu evlilik versin İnşallah Allah cc bizlerede hayırlı eşler nasip eylesin hayırlı cumalar
fatmana

fatmana

Çoban UveysSelamunaleykum Allah cc hayırlı mutlu evlilik versin İnşallah Allah cc bizlerede hayırlı eşler nasip eylesin hayırlı cumalar

aleyküm selam..amin
gülefşan

gülefşan

Kıdemli Üye · 449 mesaj

hayırlı olsun DERYA kardeşim ALLAH ömür boyu mutlu etsin
turkpars

turkpars

Üye · 16 mesaj

Bacim allah elinizden ve gönlünüzden kurani dilinizdende ismini eksik etmesin hayirli yuva olsun örnek olsun insallah allah yar ve yardimciniz olsun
ALLAH A EMANET TÜRKPARS
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum kendisini tanımıyorum ama allah tamamına erdiririr inşaallah.rabbim hayırlısını versin.Allaha emanet olunuz
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

selamunaleykum arkadaslar. duaların için tesekkur ederım fatmana kardesım. inşaallah rabbim hayırlı olanı yasatır bızlere. insaallah agustos sonu gıbı nısan dusunuyoruz rabbim izin verırse. rabbim butun bekar olan musluman kardeslerıme hayırlı bır es verır inşaallah. RABBİM BENİ VE SEVDİĞİM İNSANI YOLUNDAN AYIRMA. KALPLAEIMIZI SEVGIN ILE SEREFLENDIR. AMİN
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

Güzel kardeşim,sana Allah(C.C)tan mutluluklar diliyoruz cümlemiz!
İnşallah mutlu olursun aynı yastıkta kocalın ,yinede Allah(c.c)hün izniyle mahşerde yüzlerinizi nurlatan evlatlar nasip Etsin O YÜCE Rabbimiz.AMİN.
MUTLU OL!!!
zişan

zişan

Üye · 29 mesaj

Selamun aleyküm deryacigim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin.........insaallah
fatmana

fatmana

nevin2007derya kardeşimizi tebrik ediyorum.ALLAH tamamına erdirsin.sözlüsünle beraber huzurlu ve saglıklı daha nice nice günlere.......darısı diger bekarların başına .......A.E.O.

amin ablacım..
..Muamma..

..Muamma..

Kıdemli Üye · 116 mesaj

Rabbım hayırlı etsın ve tamamına erdırsın .. O'nun rızası ıcın sevenlerden olursunuz ınsallah.. darısı bekar kardeslerımızın basına..:a32:
bagban

bagban

Aktif Üye · 53 mesaj

s.a.Rabbim tamamına erdirsin... Çok mutlt olur inş...
nisa8454

nisa8454

Aktif Üye · 67 mesaj

Allah(cc) hayırlı etsin amin.
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Esselamun Aleyküm

Ne Güzel... Derya Kardesimizi Kutluyorum ALLAH (c.c) Tamamina Erdirsin insALLAH

Ömür Boyu Mutluluklar

derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Selamun aleykum kardeşlerim. Fatma ablacim canim ablacim nasil sevindirdin beni anlatamam biraz geç gördüm ama kusra bakmayin. Ablam çok teşekkür ederim. Kardeşlerim hepinizden rabbim razi olsun. Güzel dualariniza binlerce aminler olsun. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin. Hayirli yuvalar nasip metsin tüm bekarlarimiza. Tek istediğim rabbimin karşisinda utanmamak rabbim hiçbirimizi utandirmasin. Peygamberimizin bu güzel sünnetini layiğiyla yaşamayi rabbim bizlere nasip etsin. Hepinize ayri ayri canigönülden teşekkür ederim güzel dualariniza beni de kattiğiniz için kardeşlerim. Canim fatma ablacim sen beni sevindirdin rabbimde senin yüzünü iki cihanda güldürsün inşallah..
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

Selamun Aleyküm;
Rabbim huzurlu yuvalar kurmanıda nasip etsin inşallah.Hayırlısı olsun.
İslamiyet ışığı altında sağlıklı, huzurlu yuvalar nasip olsun inşallah.
:a16:
fatmana

fatmana

derya86Selamun aleykum kardeşlerim. Fatma ablacim canim ablacim nasil sevindirdin beni anlatamam biraz geç gördüm ama kusra bakmayin. Ablam çok teşekkür ederim. Kardeşlerim hepinizden rabbim razi olsun. Güzel dualariniza binlerce aminler olsun. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin. Hayirli yuvalar nasip metsin tüm bekarlarimiza. Tek istediğim rabbimin karşisinda utanmamak rabbim hiçbirimizi utandirmasin. Peygamberimizin bu güzel sünnetini layiğiyla yaşamayi rabbim bizlere nasip etsin. Hepinize ayri ayri canigönülden teşekkür ederim güzel dualariniza beni de kattiğiniz için kardeşlerim. Canim fatma ablacim sen beni sevindirdin rabbimde senin yüzünü iki cihanda güldürsün inşallah..

aleyküm selam canım kardeşim..seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana...RABBİM HERDAİM MUTLU ETSİN İNŞALLAH...GÜZEL DUALRINADA AMİN CANIM...RABBİME EMANET OL..HAYIRLI AKŞAMLAR
PERDAH

PERDAH

Üye · 11 mesaj

Selamün aleyküm;

maşallah rabbim hayirli bir ömür nasib eylesin inşallah.

şu zamanin en önemli meselelerinden hayirli evlilikler yapmak.rabbim inşallah evliliğinizi bir ömür daim etsin.vatana millete hayirli evlatlar nasib eylesin.

Saygi ve sevgi temelli mutlu bir evlilik geçirmeniz duasiyla.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.