Selamün Aleyküm
3.372 görüntülenme · 40 yanıt
Allahın rahmeti bereketi ve feyzi üzerinize olsun üç aylarınız mübarek olsun dini bilgiler edinmek güzel dostluklar kurabilmek için aranıza katıldım.Böyle güzel bir ayda aranıza katılmaktan çok mutluyum Lösemi hastasıyım dualarınızı bekliyorum sizlerden çok şey öğreneceğime ve sizlerle güzel şeyler paylaşıcağıma eminim şimdilik allaha emanet olun..
ve aleyküm selam kardeşim
aramıza hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı olur inşaAllah..
sizin de üç aylarınız mübarek olsun..Mevla Teala yardımcınız olsun, şifanızı versin hayırlısı ile inşaAllah..
selametle kalın..Allah'a emanet olun..
sizin de üç aylarınız mübarek olsun..Mevla Teala yardımcınız olsun, şifanızı versin hayırlısı ile inşaAllah..
nigdelive aleyküm selam kardeşim
Saol kardeşim Allah Razı Olsun İnşallah :a26:
HOŞGELDİN ARKADAŞIM KALABALIK BİR AİLE OLUYORUZ NE GÜZEL...ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN NE ZORDUR BİLİRİM SENİ ÇOK İYİ ANLADIM AMA İNANCINI BIRAKMA KUL NEOLURSA OLSUN RABBİNE ŞÜKRETMELİ BU İNANÇ SENDE OLDUKTAN SONRA RABBİMİNDE YARDIMIYLA İNSALLAH ATLATIRSIN BİLİYORSUN HERŞEY BİZLER İÇİN İMTİHANLARLA RABBİM GERÇEK İNANLARI AYIRACAK ELBET RABBİMİN SEVGİLİ KULUYMUŞSUN DEMEKKİ BU ARKADAŞI(HASTALIĞI) SANA VERMİŞ ONDAN ALICAĞINI ALICAK YANİ SABRININ VE ŞÜKRÜNÜN KARŞILIĞI BÜYÜK SEVAPLARIN SONRADA HERSEYİN BİR BİTİŞİ OLDUĞU GİBİ HADİ ARKADŞ AYRILMA VAKTİ DEYİP BU HASTALIĞI UĞURLUCAKSIN İNŞALLAH...selametle ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37523-selamun-aleykum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.