INANILMAZ BIR OLAY ( LÜTFEN 15 YASINDAN KÜCÜKLERE IZLETMEYIN)
31.197 görüntülenme · 106 yanıt
küçük-kulaynen ya buketcim bence 15 yaşından küçüklere izletmeyin yazıyo ya bizim yaşımız 14 gözüktüğü için açılmıyo bence ama sen 15 yaşındaydın 14 gözüküyodu dime canım tüh be of
doğruya şimdi aklıma geldi ya bi düzeltmedilerki acaba nası bişey nasıl nasıl
site yön size sesleniyorum yaşımı düzeltin lütfennnnnnnnnnnn
buketcim ben siteden açamadım betül koçoğlu felluce yazıyo sende açamazsan google dan bak süper bişiy ağladım resmen sonunda hele insanlar allahu ekber demeye başlayınca tutamadım kendimi yaaa:a17:gir bak mutlaka tamam mı canım benim
allah razı olsun kardeşim bunu daha önce seyretmiştim. allahu teala bizleri gaflet uykusunda bırakmasın.
ayrıca küçük kul kardeşime teşekkür ederim betül koçoğlu felluce seyretmemiştim. çok güzel miş sanki boğazıma bir şeyler düğümlendi. konuşamaz oldum. allahım sen bizleri af eyle. ben bu kadar günahımla nasıl gelirim huzuruna.
ayrıca küçük kul kardeşime teşekkür ederim betül koçoğlu felluce seyretmemiştim. çok güzel miş sanki boğazıma bir şeyler düğümlendi. konuşamaz oldum. allahım sen bizleri af eyle. ben bu kadar günahımla nasıl gelirim huzuruna.
ben izleyemiyorum nereden bakıcama acaba
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
On beş yaşindan küçükler izlemesin denilen görüntüyü inanin izlemek istiyorum yardimci olun giremiyorum
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/375-inanilmaz-bir-olay-lutfen-15-yasindan-kucuklere-izletmeyin · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.