Nasihatler.....!

2.524 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

1- Bütün Müslümanlara, dinlerinde devamlı birlik ve bir vücud gibi olmalarını, hiç bir suretle Dinde ayrılık yapmamalarını vâsiyet ederim...

2- Bir yerde bir günah işlemiş isen oradan ayrılmadan bir de iyilik, ibadet işle, bir eIbise üzerinde iken işlemişsen O elbiseyi çıkarmadan evvel bir de ibadet yap...

3- Nerede öleceğini, ne vakit ruhunu vereceğini biIemezsin. Onun için Rabbine her hâlinde hüsnü zan et. Su-i zan etme. Tâ ki Rabb’ine hüsnü zan ile kavuşasın...

4- Gizli, âşikâr, tenhada, kalabalıkta Allah'ın zikrine devam et. “Allah, siz beni anın, Ben de sizi anayım” der.
uzgun_42

uzgun_42

hayirli sabahlar
hayirli günler...
uzgun_42

uzgun_42

...........................?
uzgun_42

uzgun_42

hayirli sabahlar arkadaşlar..
Nasilsiniz?
Selam ve dua ile...
uzgun_42

uzgun_42

1- Bütün Müslümanlara, dinlerinde devamlı birlik ve bir vücud gibi olmalarını, hiç bir suretle Dinde ayrılık yapmamalarını vâsiyet ederim...

2- Bir yerde bir günah işlemiş isen oradan ayrılmadan bir de iyilik, ibadet işle, bir eIbise üzerinde iken işlemişsen O elbiseyi çıkarmadan evvel bir de ibadet yap...

3- Nerede öleceğini, ne vakit ruhunu vereceğini biIemezsin. Onun için Rabbine her hâlinde hüsnü zan et. Su-i zan etme. Tâ ki Rabb’ine hüsnü zan ile kavuşasın...

4- Gizli, âşikâr, tenhada, kalabalıkta Allah'ın zikrine devam et. “Allah, siz beni anın, Ben de sizi anayım” der.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

ve aleykum selam elmascım ben iyiyim.işteyim.nasihatlerin çok faydalı:=)emeğine sağlık sanada kolay gele selametle kal
uzgun_42

uzgun_42

nevin_1982, post: 723377, member: 70751ve aleykum selam elmascım ben iyiyim.işteyim.nasihatlerin çok faydalı:=)emeğine sağlık sanada kolay gele selametle kal

saol nevincigim...
Begendigine sevindim kardeşim...
Bende işteyim, ama bugun biraz canim sikiliyor....
Selam ve dua ile....
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

s.a.emeğinize sağlık kardeşim Allah razı olsun paylaştığınız için selametle rabbimize emanet
uzgun_42

uzgun_42

afra_nur, post: 723405, member: 82512s.a.emeğinize sağlık kardeşim allah razı olsun paylaştığınız için selametle rabbimize emanet

a.s. Kardeşim.
Allah c.c senden de razi olsun, kardeşim..
Begendigine sevindim..
Selam ve dua ile....
Allaha c.c emanet ol...
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

ALLAH(C.C)razı Olsun kardeşim çok güzel nasihatler ellerine sağlık.
uzgun_42

uzgun_42

minougallah(c.c)razı olsun kardeşim çok güzel nasihatler ellerine sağlık.

rabbim sende de razi olsun kardeşim...
Begendigine sevindim...
Selam ve dua ile...
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

Kardeşlerimin Allah(C.C)aşkıyla yazdıklarını beğenmemek mümkünmü?
Allah(c.c)Ona karşı olan aşkımızı daim ve ebedi kılsın bizleri Yolundan hiç Ayırmasın biz Ona çok muhtacız hayatımızın anlamı O.
uzgun_42

uzgun_42

hayirli sabahlar arkadaşlar...
Hayirli cumalar...
Selam ve dua ile kalin....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.