ben zeynep
2.705 görüntülenme · 32 yanıt
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.268
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj
Selamünaleykum...
zeymes, post: 716051, member: 54102yeni üye sayılırım pek fazla bişey bilmiyorum bu site hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim .Kendimi tanıtayım batmanın kozluk içinde yaşıyorum okul okuyorum 23 yaşındayım bide özel dikim yapıyorum
Hoşgeldin kardeşim...
Üyeliğin hayırlı olsun inş.
Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Selamu aleykum
zeymes, post: 716051, member: 54102yeni üye sayılırım pek fazla bişey bilmiyorum bu site hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim .kendimi tanıtayım batmanın kozluk içinde yaşıyorum okul okuyorum 23 yaşındayım bide özel dikim yapıyorum
su misalihoşgeldin üyeliğin hayırlı olsun
selam ben yeni kurban bizlere yardimci olsaniz cok sevinirim allah razi olsun sizenden kurbanim
kendinize iyi bakin yeniyim kusura bakmayim sizi rahatsiz etdimsen

zeyhaskon
Yeni Üye · 0 mesaj
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
zeymes, post: 716051, member: 54102yeni üye sayılırım pek fazla bişey bilmiyorum bu site hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim .Kendimi tanıtayım batmanın kozluk içinde yaşıyorum okul okuyorum 23 yaşındayım bide özel dikim yapıyorum
selamun aleykum akrdeşim hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun . bende batmanlıyım ve bu sitedeki tüm batmanlı arkadaşları toparlamaya çalışıyorum tanışma hattında yeni konu açtım sizde gelirseniz sevinirim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37472-ben-zeynep · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.