mutluluk virüsü olmaya beklıyorum....

627 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

:a15: merhaba arkadaslar bugune kadar bır seyden emın oldum karsımda kım olrsa olsun ben ayna oldugumu hıssettım ben gulersem karsımdakı de guluyor ben aglarsam oda aglıyor.... ama hayatımız cok kısa ne zamn ne yasıyacagımızı bılemıyoruz bır cok sıkıntılarımız var cesıtlı bunlar. ama gulmek ıçın cok az nedenm vardır genelde ama bıbaksak herseyden cok mutlu olmaya nedenler vardr ama seytan bunları gormemızı engellıyor bakın hayattayız ve ınsanlıgımız için ugrasıyoruz bız nefes albılıyoruz sevmeyı kardeslıgı anlıyoruz ıykı canımızı sıkan sorunlar var neden mı eger o sıkıntılar olmasa hep mutlu olmaktan mutlulugun kıymetını bılırmıydk bos bos gulerdık ozamn nedenlerımız olmazdım sıkıntılar bızı degıl buyrun bız onları sıkalım 3gunluk dunyadan suratımız asık gtmeyelım hayta meydanı bız okuyalım yenık dusmeyelım her ne olursa olsun cevremıze gulucukler sacalım bu sayede onlarda gulerler dertlerımızı paylasıp ustesınden gelelım buyrun bız mutluluk virüsü olalıim. hepinizi beklıyorum.......
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

TUGBA_SU:a15: merhaba arkadaslar bugune kadar bır seyden emın oldum karsımda kım olrsa olsun ben ayna oldugumu hıssettım ben gulersem karsımdakı de guluyor ben aglarsam oda aglıyor.... ama hayatımız cok kısa ne zamn ne yasıyacagımızı bılemıyoruz bır cok sıkıntılarımız var cesıtlı bunlar. ama gulmek ıçın cok az nedenm vardır genelde ama bıbaksak herseyden cok mutlu olmaya nedenler vardr ama seytan bunları gormemızı engellıyor bakın hayattayız ve ınsanlıgımız için ugrasıyoruz bız nefes albılıyoruz sevmeyı kardeslıgı anlıyoruz ıykı canımızı sıkan sorunlar var neden mı eger o sıkıntılar olmasa hep mutlu olmaktan mutlulugun kıymetını bılırmıydk bos bos gulerdık ozamn nedenlerımız olmazdım sıkıntılar bızı degıl buyrun bız onları sıkalım 3gunluk dunyadan suratımız asık gtmeyelım hayta meydanı bız okuyalım yenık dusmeyelım her ne olursa olsun cevremıze gulucukler sacalım bu sayede onlarda gulerler dertlerımızı paylasıp ustesınden gelelım buyrun bız mutluluk virüsü olalıim. hepinizi beklıyorum.......

Böyle VİRÜSE can feda...
Bence Hayata Pozitif bakma diyorlar ya...
Aslında GÜZEL GÖRÜP GÜZEL DÜŞÜNMEK gerekiyor...
:a20:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

mavciBöyle VİRÜSE can feda...
Bence Hayata Pozitif bakma diyorlar ya...
Aslında GÜZEL GÖRÜP GÜZEL DÜŞÜNMEK gerekiyor...
:a20:

evet haklısın arkadsım bız hayatın hangı guzellıgıne bakarsak o da bıze oyuzunu gosterr insallah bu mutluluk bulusunu her kese bulastırırım allah sendende razı olsun.....
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Selamun aleykum mavcı abininde dediği gibi güzel gören güzel düşünür.Ama üzülmekte lazım kendimize özellikle!!!Allaha emanet olun
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

Nevin_1982Selamun aleykum mavcı abininde dediği gibi güzel gören güzel düşünür.Ama üzülmekte lazım kendimize özellikle!!!Allaha emanet olun

haklısın ama uzelebılmemız bıle bır mutluluktur uzulme duygumuzun varlıgı uzerıne.....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.