Peygamberimiz hakkında hikaye yazar mı herkes?

2.211 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
ercan58

ercan58

Aktif Üye · 93 mesaj

arkadaşlar herkes Peygamber Efendimiz(s.a.v)hakkında anılar yazabilir mi acaba?ya ben onunla ilgili anıları dinlemeyi okumayı çok seviyorum...
muzey

muzey

Aktif Üye · 54 mesaj

ercan58 arkadaşlar herkes Peygamber Efendimiz(s.a.v)hakkında anılar yazabilir mi acaba?ya ben onunla ilgili anıları dinlemeyi okumayı çok seviyorum...

Efendimize bir adam birgün elinde bir ekmekle gelmiş ve demişki;

-Ya muhammed bu elimde ki ekmek benim nasibimmidir değilmidir?Efendimizde;

-Yersen nasibindir,yemezsen nasibin değildir demiş...:a12:
muzey

muzey

Aktif Üye · 54 mesaj

çok güzel fikir kardeşim insallah paylasimlar çok olurda bizde faydaliniriz sen de bi açilş yapsan ne güzel olur!ilk aklima gelen bu oldu devami gelir insallah!
ercan58

ercan58

Aktif Üye · 93 mesaj

Hoşgörü İle ilgili Anısı :

Peygamber Efendimiz (S.A.V.) ve arkadsları camii önünde Oturuyorlarmıs Bir Musevii Naası görünmüş Peygamber Efendimiz (S.A.V.) ayağa kalkmıs arkadasları ''Ya Muhammed O bir Musevi '' demisler.Peygamber Efendimiz (S.A.V.) Şöyle Buyurmus ''İnsan Degil mi ? ''

Eğitim Ve Öğrenimle İlgili Anısı :

Peygamber Efendimiz (S.A.V.) Savaşta Tutsak aldıkları Kafirlere ''Sizi Serbest Bırakırız Ancak 10 Müslümana okuma yazma Öğretmek Şartıyla ''

Yalancılık Ve Aldatanlara Karşı Anısı :

Peygamber Efendimiz (S.A.V.) Pazarda dolaşmaya cıkmıs Çuvalla piriç satan birini görmüs pirince elini daldırdığında Altının Nemli olduğunu görmüş ve adama ''Altadan Bizden Değildir'' die buyurmus.
ercan58

ercan58

Aktif Üye · 93 mesaj

desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar selametle ALLAH ım sizleri korusun...
ercan58

ercan58

Aktif Üye · 93 mesaj

neden kimse ilgi göstermedi ya:S ben çok güzel olacağı kanısındayım hala....herkes bildiği şeyleri yazsın ya
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.