Kapandim arkadaşlar!
12.806 görüntülenme · 106 yanıt
amin amin. Kardeşlerim.
Hepinizden allah c.c razi olsun..
Yani ilk önce aile önemli onlar çok şükür destek verdiler, artik çevremide takmiyorum, bir iki kişi dişinda herkes çok sevindi...
Tek derdim başörtüsünü baglayamiyorum, aksilikya kapali pek kimsede yok çevremde, neyse az çok baglamaya çalişiyorumda..
Başörtüm 1 hafta içinde delik deşik oldu, neyse canim sagolsun gene alirim napiyim demi?
Neyse şimdi çok şükür çok iyiyim.
Selam ve dua ile....
Güle rengini verene emanet olun...
Yani ilk önce aile önemli onlar çok şükür destek verdiler, artik çevremide takmiyorum, bir iki kişi dişinda herkes çok sevindi...
Tek derdim başörtüsünü baglayamiyorum, aksilikya kapali pek kimsede yok çevremde, neyse az çok baglamaya çalişiyorumda..
Başörtüm 1 hafta içinde delik deşik oldu, neyse canim sagolsun gene alirim napiyim demi?
Selam ve dua ile....
Selamünaleyküm ve Rahmetullah güzel kardeşim!
Allah(C.C)razı Olsun senden çok iyi yapmışsın kapanmışsın bende yeni kapandım 26 yaşındayım belki biraz geç ama buna da Şükür.Varya insanların tavırları değişti bana karşı bazıları saygıyla davranıyorlar onlar tabi Allah(C.C)dostları bazılarıda tuhaf karşılıyorlar tabiiki de onlar Şeytan dostları ama o insanlara hiç aldırış etmiyorum mahşerde benle olmucaklar ya ben yalnız başıma kalıcam ve hesabımı vericem Şeytan bizimle çok uğraşıcak eminim ama bilsin ki nafile.
Allah(C.C)karar verdiğimiz bu doğru yolu daim ve ebedi Kılsın ve Şeytanı bizden uzak tutsun AMİN!
Ve bizleri BEŞ VAKİT NAMAZDAN HİÇ AYIRMASIN!
HAYIRLI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM!
Allah(C.C)razı Olsun senden çok iyi yapmışsın kapanmışsın bende yeni kapandım 26 yaşındayım belki biraz geç ama buna da Şükür.Varya insanların tavırları değişti bana karşı bazıları saygıyla davranıyorlar onlar tabi Allah(C.C)dostları bazılarıda tuhaf karşılıyorlar tabiiki de onlar Şeytan dostları ama o insanlara hiç aldırış etmiyorum mahşerde benle olmucaklar ya ben yalnız başıma kalıcam ve hesabımı vericem Şeytan bizimle çok uğraşıcak eminim ama bilsin ki nafile.
Allah(C.C)karar verdiğimiz bu doğru yolu daim ve ebedi Kılsın ve Şeytanı bizden uzak tutsun AMİN!
Ve bizleri BEŞ VAKİT NAMAZDAN HİÇ AYIRMASIN!
HAYIRLI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM!
minoug, post: 721574, member: 69039selamünaleyküm ve rahmetullah güzel kardeşim!
Allah(c.c)razı olsun senden çok iyi yapmışsın kapanmışsın bende yeni kapandım 26 yaşındayım belki biraz geç ama buna da şükür.varya insanların tavırları değişti bana karşı bazıları saygıyla davranıyorlar onlar tabi allah(c.c)dostları bazılarıda tuhaf karşılıyorlar tabiiki de onlar şeytan dostları ama o insanlara hiç aldırış etmiyorum mahşerde benle olmucaklar ya ben yalnız başıma kalıcam ve hesabımı vericem şeytan bizimle çok uğraşıcak eminim ama bilsin ki nafile.
Allah(c.c)karar verdiğimiz bu doğru yolu daim ve ebedi kılsın ve şeytanı bizden uzak tutsun amin!
Ve bizleri beş vakit namazdan hiç ayirmasin!
Hayirli olsun güzel kardeşim!
seninkide hayirli olsun kardeşim..
Zararin neresinden dönersen kardir, önemli degil yaş dogru olani sonunda buldukya buna çok şükür..
Bende 24 yaşimdayim, canim kardeşim..
Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini nasip etsin. Amin. Amin.
Selam ve dua ile....
uzgun_42, post: 721557, member: 77129amin amin. Kardeşlerim.
Selam ve dua ile....
nasıl örtüyorsun bilmiyorum ama..şal örtmenı tavsiye edebilirim..hem yapması kolay..hemde yakanı ve omuzlarını da kapatabilirsin..şeffaf olmamak şartıyla ama..
uzgun_42, post: 715090, member: 26071hayirli sabahlar arkadaşlar. Nasilsiniz?
Rabbimin izniyle kapandim,
ne söylecegimi bilemiyorum, çok farkli bir duygu, tarif edilemezki....
Selam ve dua ile....
Rabbime emanet olun...
çok iyi olmuş üzgün_42 abla....:)
Allah yolundan ayırmasın seni inşallah...:)
elif esma kardeşim. şu an zaten başörtümün altina filmi ne birşey koyuyorum kaptmasi daha kolay hemde, düzgün oluyor. Bir arkadaş tavsiye etti. Saol kardeşim başörtümde kaptiyor zaten ben bogazli penyeler giydigim için açik kalan yerim kalmiyor. Tavsiyeni uygulayacagim.
Allah c.c razi olsun...
Selam ve dua ile...
Allah c.c razi olsun...
Selam ve dua ile...
: ) : )
Selamın Aleyküm. MAAŞALLAH MAAŞALLAH. Çok çok sevindim.Hislerini Yazınada yansıtmışsın zaten. Rabbim Daim eylesin inşaallah. Böyle bir zamanda böyle bir karar almak kolay iş değil. Çok çok şükretmemiz lazım. Cenab-ı Hakk birlerimizi bin yapsın, güçümüze güç katsın İnşaallah.
Selam ve dua ile....
Rabbime emanet olun...
Selamın Aleyküm. MAAŞALLAH MAAŞALLAH. Çok çok sevindim.Hislerini Yazınada yansıtmışsın zaten. Rabbim Daim eylesin inşaallah. Böyle bir zamanda böyle bir karar almak kolay iş değil. Çok çok şükretmemiz lazım. Cenab-ı Hakk birlerimizi bin yapsın, güçümüze güç katsın İnşaallah.
ferhan1982selamın aleyküm. Maaşallah maaşallah. çok çok sevindim.hislerini yazınada yansıtmışsın zaten. Rabbim daim eylesin inşaallah. Böyle bir zamanda böyle bir karar almak kolay iş değil. çok çok şükretmemiz lazım. Cenab-ı hakk birlerimizi bin yapsın, güçümüze güç katsın inşaallah.
amin ferhan kardeşim. Amin saolasin.
Darisi diger kardeşlerimin başina. Amin amin.
Selam ve dua ile...
selamun aleykum... çok sevindim değerli kardeşim senin adına.. çok yerinde ve doğru bi karar vermişsin.. darısı başıma inşaallah!! Ben de kapanmayı çok istiyorum ama çeşitli nedenlerden dolayı devamlı erteliyorum!! :(
benim için dua edinde bende en yakın zamanda kapanayım inşallah...
selam ve dua ile.. Allah'a emanet olun!! :)
selam ve dua ile.. Allah'a emanet olun!! :)
1truepathislamselamun aleykum... çok sevindim değerli kardeşim senin adına.. çok yerinde ve doğru bi karar vermişsin.. Darısı başıma inşaallah!! Ben de kapanmayı çok istiyorum ama çeşitli nedenlerden dolayı devamlı erteliyorum!! :(
Selam ve dua ile.. Allah'a emanet olun!! :)
kardeşim eger kapnamayi gerçekten istiyorsan durma kapan, bende senin gibi erteliyordum kapninca pişman oldum keşke daha önce kapansaydim diye. Nedenleri boşverin bir kenara itin. Ahirette bize neden sormayacaklar...
Bende en kisa zamanda kapan kardeşim. Inanki kapninca bütün nedenler kendiliginden kalkiyor, emin olabilirsin...
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet ol...
Selam ve dua ile....
Rabbime emanet olun...
Çok sevindim.Hayırlı olsun.Allahım banada nasip etsin
Başini örtmüşsün hanim olmuşsun
kuran nurlariyla taşip dolmuşsun
hakikat yolunu şimdi bulmuşsun
ne kadar,ne kadar sevindim bilmezsin bacim.
feylosof851, post: 722084, member: 74557başini örtmüşsün hanim olmuşsun
hayirli sabahlar kardeşim.
Allah c.c arzi olsun. Saolasin..
Selam ve dua ile...
Ben o şehirden ayrıldığımda
Meçhule doğru yol aldığımda
Gözlerin bana gitme diyordu
Bu yolun sonu ölüm diyordu
Ah!
Yüreğin kabarmış
Gözlerin yaşlı
O şehrin Başörtülı kızı
Camlarda oturup ağlıyormuşsun
Dalıp karanlığa gidiyormuşsun
Yağmurlarda kaldım
Karlarda kaldım
Deli rüzgarlardan halini sordum
Kelepçelerdeyken ağladım durdum
Ağladım işte
Ağladım canım
Ayışığında bir yıldız kayarsa
Açıp o kitabı bir Yasin oku
Ağlama ülkemin çoban yıldızı
Ağlama!
Ağlama gönlümün Başörtülı kızı
Ah!
Bir metre bez imiş
başörtü dediğin
fikrin iflasının
laikçesi bu
manası kalkarsa
o bir metrenin
geriye bez kalır
bayrak dediğin...
Zulümün çarkları senide öğütmüş
Şu koskoca dünyayı sana dar etmiş
Aldırma!
Aldırma şafağın çoban yıldızı!
Aldırma!
Ülkemin Başörtülı kızı!
Meçhule doğru yol aldığımda
Gözlerin bana gitme diyordu
Bu yolun sonu ölüm diyordu
Ah!
Yüreğin kabarmış
Gözlerin yaşlı
O şehrin Başörtülı kızı
Camlarda oturup ağlıyormuşsun
Dalıp karanlığa gidiyormuşsun
Yağmurlarda kaldım
Karlarda kaldım
Deli rüzgarlardan halini sordum
Kelepçelerdeyken ağladım durdum
Ağladım işte
Ağladım canım
Ayışığında bir yıldız kayarsa
Açıp o kitabı bir Yasin oku
Ağlama ülkemin çoban yıldızı
Ağlama!
Ağlama gönlümün Başörtülı kızı
Ah!
Bir metre bez imiş
başörtü dediğin
fikrin iflasının
laikçesi bu
manası kalkarsa
o bir metrenin
geriye bez kalır
bayrak dediğin...
Zulümün çarkları senide öğütmüş
Şu koskoca dünyayı sana dar etmiş
Aldırma!
Aldırma şafağın çoban yıldızı!
Aldırma!
Ülkemin Başörtülı kızı!
sarmaşıkhayırlı olsun.bende iki hafta önce kapanmıştım dediğin gibi çok güzel bir duygu..artık daha rahat ve huzurluyum..rabbim devamini nasip etsin...
Selam ve dua ile.....
amin kardeşim.
Sanada hayirli olsun.
Darisi diger kardeşlerimizin başina amin.
Selam ve dua ile...
öncelikle Allah razı olsun cevap yazdıgın için sevgili kardeşim...
tabi ki kapanmayı gercekten istiyorum ama şeytan habire vesvese verip duruyor... ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten...
açık gezdiğim için çok pişmanım,sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor:(
inşallah bende en kısa zamanda kapananlardan olurum senin gibi...
selam ve dua ile..
rabbime emanetsin kardeşim... :)
tabi ki kapanmayı gercekten istiyorum ama şeytan habire vesvese verip duruyor... ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten...
selam ve dua ile..
uzgun_42kardeşim eger kapnamayi gerçekten istiyorsan durma kapan, bende senin gibi erteliyordum kapninca pişman oldum keşke daha önce kapansaydim diye. Nedenleri boşverin bir kenara itin. Ahirette bize neden sormayacaklar...
Bende en kisa zamanda kapan kardeşim. Inanki kapninca bütün nedenler kendiliginden kalkiyor, emin olabilirsin...
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet ol...
öncelikle Allah razı olsun cevap yazdıgın için sevgili kardeşim...
selam ve dua ile..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37418-kapandim-arkadaslar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.