büyü
3.782 görüntülenme · 8 yanıt
s.a kardeslerım yakın bır arkadasıma buyu yapılmıs bu yuzden nısanlısından ayrıldı ıslamda buyunun yerı ne? bole bırsey tutar mı?
mehtapmalci, post: 714051, member: 82937s.a kardeslerım yakın bır arkadasıma buyu yapılmıs bu yuzden nısanlısından ayrıldı ıslamda buyunun yerı ne? bole bırsey tutar mı?
Aleyküm selam
İslamda büyünün yeri ne? Öncelikle böyle bir soru uslübu yanlış.
Şirk ile tavhid bir arada duramaz
Şeytanın varlığı, senin günah işlemene sebeb değildir
Selam ve dua ile
İslamda büyünün yeri ne? Öncelikle böyle bir soru uslübu yanlış.
Şirk ile tavhid bir arada duramaz
Şeytanın varlığı, senin günah işlemene sebeb değildir
Selam ve dua ile
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
mehtapmalci, post: 714051, member: 82937s.a kardeslerım yakın bır arkadasıma buyu yapılmıs bu yuzden nısanlısından ayrıldı ıslamda buyunun yerı ne? bole bırsey tutar mı?
aleyküm selam
Kardeşim büyüye bir insan sadece yeltenir çok büyük günaha girerek.bakınız diyosunuz ki bu yüzden nişanlısından ayrıldı kim ayırdıı soruyorum size cvp verin daha sonra yazıcam gene
ya galıba yanlış bır sekılde sordum ozur dılerım anlamak ıstedıgım gercekten buyu tutar mı dınımızde bole bırsey var mı?
mehtapmalciya galıba yanlış bır sekılde sordum ozur dılerım anlamak ıstedıgım gercekten buyu tutar mı dınımızde bole bırsey var mı?
Allah İstemediği Müddetçe Büyücüler İnsanlara Zarar Veremezler ( Bekara Suresi 102. Ayet )
Büyünün Tutmaması İstiyorsanız Felak Suresini Çok Okuyunuz...
Arkadaşınızın Nişanlısından Ayrıldığının Sebebi Büyü mü Sadece ??? Bence Bu Konuları Hemen Büyü Yapıldı diye Tasfir Etmemeliyiz.....
Selametle
mehtapmalci, post: 715640, member: 50317bılmıyorum arkadasım bır hoca ole solemıs
O Hoca Onu Söylemiş Bu Hoca Bunu Söylemiş Yapmayın Lütfen Arkadaşlar....
Tamam Büyü Vardır Amenna Ama İllede Bu Olayın Sonucunu Büyü ile İrdelemek Yanlıştır....
Şöyle Yapın Büyüden Şüpheleniyorsanız....
Arkadaşınız Felak Suresini 7 Defa Okusun Eğer Başında Hafif Bir Ağrı Varsa Bir Daha 7 Defa Okusun Başındaki Ağrı Gitmezse Büyüden Şüphelenebilirsiniz...
Felak Suresinde Bir Ayet Vardır ki Büyücülerin Zararlarından Korur;
Düğümlere Üfleyen Büyücülerin(üfürükcülerin) Şerrinden Allah'a Sığınırım....
Selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37363-buyu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Büyü Dini sohbet 2 cevap
- Büyü ve sihir üzerine... Dini sohbet 9 cevap
- Peygamber Efendimiz Buyuruyor: Büyü yapan kişi küfre girmiştir Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- büyü Dini sohbet 29 cevap
- İSLAMDA BÜYÜ Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Kardeşlik Çağrısı - Adınla Büyü Bebeğim Adın ŞEHADET... Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 16 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.