büyü

3.782 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
mehtapmalci

mehtapmalci

Aktif Üye · 68 mesaj

s.a kardeslerım yakın bır arkadasıma buyu yapılmıs bu yuzden nısanlısından ayrıldı ıslamda buyunun yerı ne? bole bırsey tutar mı?
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

mehtapmalci, post: 714051, member: 82937s.a kardeslerım yakın bır arkadasıma buyu yapılmıs bu yuzden nısanlısından ayrıldı ıslamda buyunun yerı ne? bole bırsey tutar mı?

Aleyküm selam

İslamda büyünün yeri ne? Öncelikle böyle bir soru uslübu yanlış.

Şirk ile tavhid bir arada duramaz

Şeytanın varlığı, senin günah işlemene sebeb değildir

Selam ve dua ile

"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

mehtapmalci, post: 714051, member: 82937s.a kardeslerım yakın bır arkadasıma buyu yapılmıs bu yuzden nısanlısından ayrıldı ıslamda buyunun yerı ne? bole bırsey tutar mı?

aleyküm selam

Kardeşim büyüye bir insan sadece yeltenir çok büyük günaha girerek.bakınız diyosunuz ki bu yüzden nişanlısından ayrıldı kim ayırdıı soruyorum size cvp verin daha sonra yazıcam gene
mehtapmalci

mehtapmalci

Aktif Üye · 68 mesaj

yakın bır kız arkadasım...
muro

muro

Aktif Üye · 73 mesaj

:a24::a24::a24::a24:
mehtapmalci

mehtapmalci

Aktif Üye · 68 mesaj

ya galıba yanlış bır sekılde sordum ozur dılerım anlamak ıstedıgım gercekten buyu tutar mı dınımızde bole bırsey var mı?
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

mehtapmalciya galıba yanlış bır sekılde sordum ozur dılerım anlamak ıstedıgım gercekten buyu tutar mı dınımızde bole bırsey var mı?

Allah İstemediği Müddetçe Büyücüler İnsanlara Zarar Veremezler ( Bekara Suresi 102. Ayet )

Büyünün Tutmaması İstiyorsanız Felak Suresini Çok Okuyunuz...

Arkadaşınızın Nişanlısından Ayrıldığının Sebebi Büyü mü Sadece ??? Bence Bu Konuları Hemen Büyü Yapıldı diye Tasfir Etmemeliyiz.....

Selametle
mehtapmalci

mehtapmalci

Aktif Üye · 68 mesaj

bılmıyorum arkadasım bır hoca ole solemıs
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

mehtapmalci, post: 715640, member: 50317bılmıyorum arkadasım bır hoca ole solemıs

O Hoca Onu Söylemiş Bu Hoca Bunu Söylemiş Yapmayın Lütfen Arkadaşlar....

Tamam Büyü Vardır Amenna Ama İllede Bu Olayın Sonucunu Büyü ile İrdelemek Yanlıştır....

Şöyle Yapın Büyüden Şüpheleniyorsanız....

Arkadaşınız Felak Suresini 7 Defa Okusun Eğer Başında Hafif Bir Ağrı Varsa Bir Daha 7 Defa Okusun Başındaki Ağrı Gitmezse Büyüden Şüphelenebilirsiniz...

Felak Suresinde Bir Ayet Vardır ki Büyücülerin Zararlarından Korur;

Düğümlere Üfleyen Büyücülerin(üfürükcülerin) Şerrinden Allah'a Sığınırım....

Selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.