Nevin_1982, post: 714007, member: 2262selamun aleykum neslihancım anneciğinin eline sağlık güzel gözüküyor yanında bide pilav olcek:Dııım yemede yanında yat dime:)allaha emanet ol
aleyküm selam canım
pilav harika olur tabiki
selametle.......:a12:
4.708 görüntülenme · 46 yanıt
Nevin_1982, post: 714007, member: 2262selamun aleykum neslihancım anneciğinin eline sağlık güzel gözüküyor yanında bide pilav olcek:Dııım yemede yanında yat dime:)allaha emanet ol
gülefşan, post: 714446, member: 73862çok güzel görünüyo da ben geçmi kaldım acaba ?:A
ellerinize sağlık Neslihan kardeşim.....selam ve dua ile
tufan_78geldik geldik geldik...
bid eyanında güzel bi salata olcak offf dadından yinmez:)
tufan_78, post: 714565, member: 69285yaparım zevkle...pek beceremem belki ama olsun :)
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
neslihantozan
hep pasta olmuyo
gerçi bunuda ben yapmadım annem yapmış birazck ta size ayırdık buyrun gelin beraber yiyelim afiyet şeker olsun:a12:

mavciSıcak pide getirdim size...
Beraber yiyelim inşallah...:a14:
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aliye_aliye, post: 714938, member: 73855Selamün Aleyküm güzel ablacim..
Masallah, cok güzel görünüyor..Kiymetli anneciginizin ellerine ve emegine saglik olsun insallah..B)
Tavuk sote cok güzel gercekten, güzel ablacim..Allah c.c razi olsun bu güzel forumunuz icin..Rabbimize emanetimsiniz insallah..Baki selamlar ve acizane dualar ile kalin.B)
tufan_78, post: 714935, member: 16903saygı istenmez,hakedilir..
ama bizler büyüklerimizden öğrendikki insan oldugu için bi saygı hakeder kişi.boşver dedik..
cevabımız yeter kardeş..eyvallah.yani ben şimdi kardeş demesem ben artnıyetliyim öylemi?..
yuh artık hadi canım yaa..
neyse kardeşim sen bize bi çay demlersen ne sevap kazanırsın varya:)boşver yemeği
emanet55, post: 714946, member: 10047ooooo yokluğumda karışmış buralar...hayırdır.. noluyo....aaaaa....yapmayın......de hadin yemek yiyelim....
emanet55, post: 714953, member: 59734sinirlenmek?
haaa o olaydan mı bahsediyosun abla...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37360-tavuk-sote-yiyoruz-ekmegini-alan-gelsin-ama-cabuk-gelinnnnnnnnn · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.