ben de varrııııııııımmmmm
3.929 görüntülenme · 52 yanıt
Selamunaleyküm Ayşecim Hoşgeldin sefalar getirdin üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah....
güzelliklerde buluşma temennisiyle...Allaha emanet ol...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
meltem, post: 713825, member: 17112Selamunaleyküm Ayşecim Hoşgeldin sefalar getirdin üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah....
cok tesekkur ederım canım kardesım.cok mutlu ettın beni.sizde Allah a emanet olun:a12:
*ayşe*, post: 713749, member: 82311bugun2.gunum ve bu sıteye uye olmaktan,sızın gıbı kısılerin varlıgını hissettigim için cok mu cok mutluyuumm.hoscakalın.A.e.o'un:a16:
selemün aleyküm hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun.hayırlı paylaşımlarda bulışmak üzere Allaha emenet olun hayırlı geceler
isranurr, post: 714342, member: 78579selemün aleyküm hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun.hayırlı paylaşımlarda bulışmak üzere Allaha emenet olun hayırlı geceler
hoşbuldduumm canım kardesım.sağolasın.hayırlı geceler.
selamun aleykum.
hoşgelmişsiniz.
üyeliğiniz hayırlara vesile olsun duasıyla...
hoşgelmişsiniz.
üyeliğiniz hayırlara vesile olsun duasıyla...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37356-ben-de-varriiiiiiiiimmmmm · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.