Selamın Aleyküm Cümleten Arkadaşlar.
959 görüntülenme · 8 yanıt
selamın aleyküm ve rahmetullah cümleten arkadaşlar bende siteye az önce yeni katıldım gerçekten çok güzel bi site bütün arkadaşlardan Allah razı olsun burda bizimle yararlı konuları paylaştıkları için..ismim cihan memnun oldum herkesle...
cihanyanginselamın aleyküm ve rahmetullah cümleten arkadaşlar bende siteye az önce yeni katıldım gerçekten çok güzel bi site bütün arkadaşlardan Allah razı olsun burda bizimle yararlı konuları paylaştıkları için..ismim cihan memnun oldum herkesle...
Aleykümselam kardeşim hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İNŞALLAH...ALLAH c.c. sizden de razı olsun İNŞALLAH...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...
SAİD NURSİ
nihalimAleykümselam kardeşim hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İNŞALLAH...ALLAH c.c. sizden de razı olsun İNŞALLAH...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
Allah cümlemizden razı olsun kardeşim ben cihan memnun oldum saolasın ayrıca selamımı aldıgın için Amin
hüma, post: 711733, member: 80654aleyküm selam hoşgeldin inşallah güzel şeyler paylaşırız Allaha emanet olun
Teşekür ederim selamı alduğınız için Allah razı olsun ben cihan memnun oldum umarım güzel şeyler paylaşmak üzere sizde Allaha emanet olun
Yasaklı Kullanıcı
• Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 49 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37240-selamin-aleykum-cumleten-arkadaslar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.