sitelerde gezmek sizce zaman kaybı mı?
1.003 görüntülenme · 5 yanıt
selamün aleyküm arkadaşlar.aklıma bi soru takıldı da?sitelerde gezmek bu site de dahil...yani sizce vakit kaybı mı yoksa şeytan sağdan mı yanaşıyor muallakta kaldım...yardımcı olursanız sevinirim.en azından düşüncenizi yazınız...dualarınızı eksik etmeyin
Ve Aleyküm Selam
Zaman Kaybi Su Sekilde Eger Bütün Gün Internetin Basinda Kalip Isinizi Gücünüzü Aksatiyorsaniz...Evet
Ama Ögrenmek Amacli Belirli Bir Süreyi Asmadan Bos Vakitlerde Internete Girip Bilgilenmek Yeni Seyler Ögrenmek Acisindan Degil... Ben Böyle Düsünüyorum...
Bu Arada Üyeliginiz Hayirli Olsun
Zaman Kaybi Su Sekilde Eger Bütün Gün Internetin Basinda Kalip Isinizi Gücünüzü Aksatiyorsaniz...Evet
Ama Ögrenmek Amacli Belirli Bir Süreyi Asmadan Bos Vakitlerde Internete Girip Bilgilenmek Yeni Seyler Ögrenmek Acisindan Degil... Ben Böyle Düsünüyorum...
ALLAH´a Emanet olun
Bahar_58Ve Aleyküm Selam
ALLAH´a Emanet olun
teşekkür ederim...faydalı olmaya çalışacağız
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37165-sitelerde-gezmek-sizce-zaman-kaybi-mi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- GÜNÜMÜZDE İSLAMİ SİTELERDE YAPILAN KONUŞMALAR HAKKINDA GÜZEL BiR DENEME Nasihatler 1 cevap
- hafıza kaybı (lütfen yardım edin) Sağlık ve Yaşam 2 cevap
- sizce zaman nasıl uzun algılanır? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Dini Mekanları Hemen Gezmek İstermisiniz ? (3 Boyutlu-İnanılmaz !) Resimler 2 cevap
- Açik gezmek farkli bir günahtir Dini sohbet 17 cevap
- Başörtüsünün hükmü nedir? Başı açık gezmek insanı nasıl bir tehlikeye götürür? Nasihatler 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.