sena 95 hoşgeldin..

1.842 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

selamün aleyküm...isranur kardeşimin yeğeni sena da sitemize üye olmuş...
senacığım hoşgeldin canım....üyeliğin hayırlı olsun...ALLAHA EMANET OL..HAYIRLI AKŞAMLAR
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
sena95

sena95

Yeni Üye · 0 mesaj

fatmanaselamün aleyküm...isranur kardeşimin yeğeni sena da sitemize üye olmuş...
senacığım hoşgeldin canım....üyeliğin hayırlı olsun...ALLAHA EMANET OL..HAYIRLI AKŞAMLAR

ALEYKÜM SELAM

Hoşbulduk fatma abla.yazınıza çok sevindim teşekkür ederim Allh razı olsun.
bende hep dua alacağım.

hayırlı akşamlar sizde allaha emanet olun
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Es-Selamün Aleyküm kardeşim hoşgeldin üyeliğin hayırlı olsun.Allah'a emanet ol.:H

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

sena hosgeldın ablacım. gelır gelmez ellerı kolları sıvayıp dort elle kardeslerıne yardıma basladın. Allahım razı olsun
sena95

sena95

Yeni Üye · 0 mesaj

mervenur1sena hosgeldın ablacım. gelır gelmez ellerı kolları sıvayıp dort elle kardeslerıne yardıma basladın. Allahım razı olsun

sağol mervenur abla.Zevkle yapıyorum.Allah sizdende razı olsun

hayırlı geceler
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

selamün aleyküm senacığım...annenin hasta olduğunu öğrendim dün çok üzüldüm ama buraya yazmak istemedim belki söylemek istemezsiniz diye....canım çok geçmiş olsun..ama üzülme olurmu annen inşallah en kısa sürede iyileşecek..HEM BENCE ANNECİĞİN ÇOK ÖENMLİ Bİ RAHATSIZLIK GEÇİRMİŞ BENCE SEVİNMELİSİN RABBİN ANNENİZİ SİZE BAĞIŞLADI....ALLAHTAN HEMEN MÜDAHELE EDİLMİŞ..BEN DUA EDECEĞİM ANNEN İÇİN TAMAMI CANIM...RABBİME EMANET OL ÖPTM SENİ
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

hoş geldiniz kıymetli kardeşim.üyeliğiniz tekrardan hayırlı olsun.selametle.anneciğinize mevlam şifalar versin.
sena95

sena95

Yeni Üye · 0 mesaj

fatmana, post: 712603, member: 22491selamün aleyküm senacığım...annenin hasta olduğunu öğrendim dün çok üzüldüm ama buraya yazmak istemedim belki söylemek istemezsiniz diye....canım çok geçmiş olsun..ama üzülme olurmu annen inşallah en kısa sürede iyileşecek..HEM BENCE ANNECİĞİN ÇOK ÖENMLİ Bİ RAHATSIZLIK GEÇİRMİŞ BENCE SEVİNMELİSİN RABBİN ANNENİZİ SİZE BAĞIŞLADI....ALLAHTAN HEMEN MÜDAHELE EDİLMİŞ..BEN DUA EDECEĞİM ANNEN İÇİN TAMAMI CANIM...RABBİME EMANET OL ÖPTM SENİ[

ALEYKÜM SELAM FATMA ABLA .ANNEMİN DURUMUNA BİZDE ÇOK ÜZÜLDÜK.
TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAHIN İZNİYLE HEMEN İYİLEŞİR.
SİZDE DUALARINIZI ESİRGEMEYİN.ANNEM DAHA HASTANEDE.ALLAH RAZI OLSUN.

SİZDE RABBİME EMANET OLUN HAYRLI GECELER.

BENDE SİZİ ÖPTÜM
sena95

sena95

Yeni Üye · 0 mesaj

-kaan-, post: 712608, member: 20924
hoş geldiniz kıymetli kardeşim.üyeliğiniz tekrardan hayırlı olsun.selametle.anneciğinize mevlam şifalar versin.

hoşbuduk abi çok teşekkür ederim.allah razi olsun .sizde dualarinizi esirgemeyin.

Amin amin amin
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

hoş geldi sefalar getirdi.hayırlı paylaşımlarda bulunuruz.inşALLAH.
selametle.
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Hosgeldin Kardesim Üyeligin Hayirli Olsun
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

Sena kardesim aramiza hoşgeldin. Rabbim hayirli kilsin üyeligini. Hayirli cumalar arkadaslar.
..Muamma..

..Muamma..

Kıdemli Üye · 116 mesaj

kardesımız hos gelmıs hos kalır ınsallah.. :)
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

Selam Aleyküm canım kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.