illede dua dua dua
2.857 görüntülenme · 39 yanıt
Gülsuyuhayır ve şer Allah tandır .... neyin bizim için hayır neyin şer olduğunu ise yalnız Rab bim bilir... Allah ım isyan edenlerden etme bizi Amin...
ALLAH razı olsun kardeşim..hakkımızda hayırlısı olsun herdaim inşaALLAH..selam ve dua ile
s.a gerçekten çok güzel bi paylaşım..yazıyı mail attım hakkınızı helal edin.Allah'a emanet olun hayırlı geceler...
Bir gün Dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,'Benim büyük bir derdim var!'deme..Derdine dönüp'Benim büyük bir Rabbim var!'de......
Gülsuyuhayır ve şer Allah tandır .... neyin bizim için hayır neyin şer olduğunu ise yalnız Rab bim bilir... Allah ım isyan edenlerden etme bizi Amin...
Amin,bizim hayır bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde ise hayır olabilir,Rabbim bize bunu herzaman hatırlamayı nasip etsin
selamün aleyküm zeynep kardeşim.Rabbim razı olsun, sevabına yazsın inşallah.selam ve dua ile..........
nursahs.a gerçekten çok güzel bi paylaşım..yazıyı mail attım hakkınızı helal edin.Allah'a emanet olun hayırlı geceler...
aleyküm selam teşekkürler..
helal olsun ne demek...ALLAH razı olsun..hayırlı cumalar..selam ve dua ile
*elif*Amin,bizim hayır bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde ise hayır olabilir,Rabbim bize bunu herzaman hatırlamayı nasip etsin
amin kardeşim amin..HAK hakkımızda her daim hayırlısını nasip etsin..selam ve dua ile
Nur_u Secde ↗selamün aleyküm zeynep kardeşim.Rabbim razı olsun, sevabına yazsın inşallah.selam ve dua ile..........
aleyküm selam ablam..ALLAH sendende razı olsun gözlerine sağlık amin inşaALLAH..selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37117-illede-dua-dua-dua · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.