Selam ve dua ile...
Rabbime emanet olun.
Namazi biraktim diye açmiş oldugum formuna gösterdiginiz tepkiniz çok hoşuma gitti. Sizi üzdügüm içinde af diliyorum, rabbimden ve sizden.
Rabbim hepinizden razi olsun.
7.468 görüntülenme · 80 yanıt
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
fatmanaselamün aleyküm kardeşim..böye bişeyi düşünmen bile çok güzel..başlığı görünce çok heycanlandım...sitede bu duyguyu yeni yaşayan kardeşlerimiz var onların açtığı konuları paslayacağım sen oku onları..okadar harika bi duyguki..başkalarının tepkisini düşünme önce kendini düşün..bize kimseden fayda yok canım kardeşim....bende zor şartlar altinda kapanan biriyim ailemde kapali yok denecek kadar az...inan başkalarinin tepkise baksaydim şimdiye kadar çoktan açinmiştim ...amaonlarin dediklerini hiç dinlemiyorum bile...yarin ecel geldiğind ebenimle mezara onlarmi girecek.. Rabbim yardımcın olsun canım
-kaan-sayın kardeşim yazdıklarına yürekten üzülüyor ve bu iki muhim konuda açtığınız paylaşıma çok şaşırıyorum.niyetlerimiz halis olmalı sadece ve sadece allah celle celalühu rızasını gözetmeliyiz.
konu hakkında yazacaklarım yanlış anlaşılabilir,kırıcı olan taraf ben kırılan taraf siz olabilirsiniz.o yüzden burada noktalıyorum.
selam ve yürekten samimi dualarımla.allah celle celalühu islah eylesin.hidayet versin.en kısa zamanda vazifelerinin şuurunda olan vakit geçmeden farzını eda edenlerden olmanızı duası ve ümidi ile.selametle.
ashab_kiramcanım kardeşim benim bende senin gibi kapanamıyorum.ben sana kapan diyemiyorum kimseyi dinlemede diyemiyorum çünkü bunu sana söyliycek yüzüm yok benim.önce kendim yapmalıyımki bunu sana söylemeye hakkım olsun.ama inan çok isterim kapanmanı.seni çok iyi anladığımı düşünüyorum çünkü seninle aynı kaderi paylaşıyoruz .allah yardımcın olsun.canım kardeşim
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj
uzgun_42s.a. Arkadaşlar. Namazima rabbime çok şükür başladim tekrardan kaldigim yerden. şimdide tesettüre bürünmeyi (yani kapanmayi istiyorum) ama korkuyorum. çevremin tepkisinden, iş yerimin tepkisinden, alişabilecekmiyim gibi nedenlerden korkuyorum. Belki bu korkular şytanin vesvesi olabilir ama. Bilmiyorum? Bildigim tek şey kapanmayi istiyorum, bana yardimci olurmusunuz? özellikle bayan arkadşlarim bu konuda tecrübelidirler.
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet olun.
Namazi biraktim diye açmiş oldugum formuna gösterdiginiz tepkiniz çok hoşuma gitti. Sizi üzdügüm içinde af diliyorum, rabbimden ve sizden.
zamannamazselamun aleyküm,
aynen fatmana arkadaşımız gibi başlığı görünce çok heyecanlandım.
Bende kapanmadan önce bu duyguları korkuları vesveseleri burada form açıp paylaşmıştım.herkesden allah razı olsun, emekleride oldu inan.
şuan yanında olmayı ve senin gözlerine bakıp konuşmayı isterdim neden dersen inan çok heyecanlandım ve sevindim bu duygumu görmeni isterdim çünkü.seni çok iyi anlıyorum.
Ama düşündüğün zaman nelerden korktuğunu töbe haşa rabbimin korkusundan hiçbirşey değildir üstün.rabbimin rızasından değildir hiçbir rıza üstün.hep bu çerçevede düşündüğün zaman yolunu daha kolay bulacaksın.çevrende sana tepki verecek insanlar belki sevdiklerin olacaktır diye korkuyorsundur belki ama, inan insanoğlu o kadar çabuk alışıyorki herşeye.ben kapandıktan sonra bazı arkadaşlarım evime oturmaya geldiğinde başımı açık görmüşlerdi ve ay şimdi nekadar garip geldin bize sanki seni hep kapalı tanımışız demişlerdi.
Inan herşeye çok çabuk kabulleniyor insanoğlu.
.... Ve kapandığım o ilk günkü yüreğimin atışı şuan bile aynı inan seninle paylaşım yaparken.o duyduğum huzur , başarma sevinci, daha da önemlisi rabbimin bize verdiği bu kadar sayısız nimete karşılık onun rızasını almak için en azından bir kulluk görevimi yerine getirmenin ferahlığı....
Inşallah kardeşim; kısa zamanda burada yeni bir formunu görmek nasip olur.ve bize güzel haberi verirsin inşallah.bende kapandığım ilk gün hemen iş yerime gelince burada paylaşmıştım.
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kapanmanı nasip eder inşallah.
Selametle kal...
afra_nurselamun aleyküm güzel kardeşim.
rabbim yardımcın olsun inşallah.hepimiz senin gibi korkular yaşadık kapanmadan önce.kapandıktan sonra tepkilerde aldık almaya da devam ediyoruz çok şükür!şükür diyorum aldığımız tepkiler karşısında gösterdiğimiz sabırla sevap alıyoruz inşallah.kapanmadan önce çok zoooor gibi görünüyo ama rabbim nasıl bi his veriyosa kapandıktan sonra insana bi huzur geliyo anlatamam nasıl keyfli.allah katında iyi bişey yapmış olmanın verdiği hazzı keşke rabbim herkese nasip etse.hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim rabbim yaar ve yardımcın olsun inşallah.en güzel mücevherler kadife kutularin içinde saklanir:a03:
uzgun_42s.a. Arkadaşlar. Namazima rabbime çok şükür başladim tekrardan kaldigim yerden. şimdide tesettüre bürünmeyi (yani kapanmayi istiyorum) ama korkuyorum. çevremin tepkisinden, iş yerimin tepkisinden, alişabilecekmiyim gibi nedenlerden korkuyorum. Belki bu korkular şytanin vesvesi olabilir ama. Bilmiyorum? Bildigim tek şey kapanmayi istiyorum, bana yardimci olurmusunuz? özellikle bayan arkadşlarim bu konuda tecrübelidirler.
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet olun.
hafizkizve aleykümselam kapanmak için çevrenizden mi korkuyorsunuz
peki kapanmamak için allah tan niye korkmuyosunuz
senokli b)merhaba üzgün_42 ablacığım...b)
fatmana ablacığımın dediği gibi böyle birşeyi düşünmen bile çok güzel...bence bu işi hiç kimsenin tepkisine bırakma...çünkü bu senin iraden...bence kapan ve kimseye aldırma derim...ama yine de sen bilirsin...selam ve dua ile...b)
:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37111-kapanacagim-ama-korkuyorum · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.