tekrar denedim.
15. Musafahada önce eli uzatan çekmelidir. Biz çekersek buluşmadan memnuniyetsizlik manası çıkabilir.
uygulamaya çalışırım inşallah
41.342 görüntülenme · 316 yanıt
isranurr, post: 716405, member: 8315621.şıkkı anlayamadım.yani her konuşmamın başında ın mı diyecem .biraz araştırayım
tekrar denedim.
15. Musafahada önce eli uzatan çekmelidir. Biz çekersek buluşmadan memnuniyetsizlik manası çıkabilir.
Uygulamaya çalışırım inşallah
nevin2007selamün aleyküm meltem kardeşim.çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsunuz.ALLAH razı olsun.bende bu hafta 58. ve 59. numaradaki sünneti uygulayacagım.ALLAH kabul etsin.A.E.O. Kaedeşim.
efra8. Tabağa az yemek koydurtup artık bırakmamak.
hayırlısı olsun güzel bi düşünce
senokli, post: 721972, member: 3809244. Mümkünse her abdest alışta misvak kullanmak.
misvağı nereden bulacağım?

Nevin_1982selamun aleykum meltemcim ben bu sünneti bi türlü uygulayamadım yahu:(ilk yaptığım iş üstümü giyinmek geç kalkıyorum bide işe gitmek için.selametle kal...
leventbjkcarsi, post: 722832, member: 50627tesekkurler cok güzel ve hayırlı bir paylaşım. içimden 71 geçmişti(sabah kalkınca hiç birşey yapmadan eli yüzü yıkamakmış)
gülnisaselamunaleykum guzel kardeşım
2 demıştım ama bır kaç rakam daha soyluyorum
ve 34
9 dıyorum
emeğıne sağlık cok guzel olmuş
allaha emanet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37108-1-ile-100-arasi-bir-sayi-tutun · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.