Eline emeğine sağlık RAHMAN razı olsun MEVLA istifade etmeyi nasipe eylesin inşaALLAH
Selan ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol
41.342 görüntülenme · 316 yanıt
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
hafizkizESSELAMÜ ALEYKÜM GERÇEKTEN ÇOOOOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN ABLAM BANA 5 ÇIKTI
Ahir zamanda unutulan sünnetimi ortaya çıkarana (uygulayana) yüz şehit sevabı verilecektir." (Kütüb-i Sitte)
AMİNNNN ECMAİN İNŞALLAH
cdm27çok güzel bişey bu teşekkürler:)
tevbeYA-HAKtamam yok ben buna uymalıyım belki şakalaşayı da öğrenirim böylelikle değil mi ama....selamün aleyküm kardeşim...
belginselamun aleyküm çok güzel düşünmüşsünüz:)
62. Biri seslendiğinde seslenene doğru bütün vücudu ile dönmek
bana da bu çıktı hayırlı akşamlar
Gökçe Başakselamün aleyküm inşallah bende yapacam
umeyye27. Yatağa girdiğinde avuçları açık olarak birleştirerek İhlas, Felak ve Nas surelerini okuyup avucunun içine üfleyip sonra bütün vücudunu sıvazlamak, bunu üç defa tekrarlamak.
Selamün Aleyküm...
Eline emeğine sağlık RAHMAN razı olsun MEVLA istifade etmeyi nasipe eylesin inşaALLAH
Selan ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol
zamannamaz87. Yemek bitince "Elhamdülillah" demek.
Çok şükür rabbim.Hamdolsun bize verdiğin herşeye.
Çok güzel bir paylaşım olmuş, çok hoşuma gitti.:a16:
yurtluselamün aleyküm kardeşim ne kadar güzel düşünülmüş
emeğinize sağlık ALLAH razı olsun
RABBİME emanet ol
selam ve baki dua ile
hayırlı günler...
Nevin_198271. Sabah hiç birşey yapmadan önce elini yüzünü yıkamak.
selamun aleykum.:a14:
Mehmet Beşli84. Yemek seçmemeye özen göstermek.
Her zaman seçmıyorum zaten de
aliye_aliyeSelamün Aleyküm güzel kardeşim..Maşallah..Allah c.c razı olsun çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten..Rahman c.c sevabınızı yazsın güzel kardeşim inşallah..Ahir zamanda bunları uygulayabilmenin mükafatı da kat kat artıyor.. Allah c.c tümü ile en güzel şekilde amel edenlerden eylesin inşallah... 8 demek geldi içimden..Hamd olsun uyguladığım sünnetlerden:) Devam edeceğim yapmaya inşallah..Rabbimize emanetimsiniz kardeşim..Selam ve dua ile inşallah..B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37108-1-ile-100-arasi-bir-sayi-tutun · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.