<> 1 İle 100 Arası bir sayı tutun <>
41.342 görüntülenme · 316 yanıt
Mübarek Üye
- Tepki
- 1.953
- Ödül
- 163
Mübarek Üye · 3.037 mesaj
25. Uyku için yatınca önce sağ tarafına yatmak, sağ yanağını sağ avucunun içine koymak ve o günün muhasebesini yapmak.
Allahın izniyle sürekli uygulamaya çalışacağım
Allahın izniyle sürekli uygulamaya çalışacağım
49. Kabristandan geçerken selam vermek ve onbir İhlas okumak..
Bu sabah yaptım ALLAH kabul etsin..
Bu sabah yaptım ALLAH kabul etsin..
17. Hediyeleşmek ve gelen hediyeye aynıyla veya daha güzeliyle karşılık vermek
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Çok güzel bir konu yeniden güncel olsun istedim
18. Az gülmek, gülünce kahkaha ile değil, tebessüm ederek gülmek. Mütebessim olmak.
18. Az gülmek, gülünce kahkaha ile değil, tebessüm ederek gülmek. Mütebessim olmak.
58- yemeğe tuz ile başlamak inşaallah ben de bu sünneti uygulayacağım ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Sedaa_*Ben yemekteyken besmele çekiyorum, sonunda elhamdulillah demeyi unutuyorum, bu sefer sonunda şükrediyorum ama besmele çekmeyi unutuyorum bir türlü olmuyor ya. :(
88 tuttum yoktu . çok ilginç.....
bu arada kardeşim bildiğin üzere yemeğin ortasında bismillahi evvelehü vel ahirüh .... de... . manası : başında ve sonunda da Allahın adıyla .....
bu hususta hadis var bunu söylersen şeytan seninle beraber yemeğe başlamışsa kusar............... yemekte ne zaman aklına gelirse böyle yaparsan olur ...............(böylece şeytana daha sağlam bir eziyet vermiş olursun:))).... )
Sedaa_*, post: 1477427, member: 1407412. Eve girince ilk söz ev halkına selam vermek olmalıdır.
Süper ama yapmaya utandığım bir şey :)
Aaa ama olmadı şimdi utancak ne var canım bunda :)
Sen ver selamını eksik etme
Ben bugün yemeğe tuzla başladım az daha ölüyodum :D
Boğazıma kaçtı babam diyor kızım az bişey yiyiceksin diyor :)
Sünnetlerden geri kalmayalım İnşALLAH
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37108-1-ile-100-arasi-bir-sayi-tutun · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.