Amatörce Çekimlerimiz

144.675 görüntülenme · 1.485 yanıt

Paylaş:
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

ferahhfeza

ferahhfeza

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

emeğinize sağlık kardeşim gerçekten güzel olmuş.fotoğraf çekmek için bizde yola çıkacağız aslında hem gezi hem güzel vakit geçirmek adına nasip olursa burada paylaşacağım.selametle kalın katkı ve resimler için t.ederim.çok güzeller sağ olasınız kardeşim.
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

s.a kardeşim elinize sağlık çok güzel resimler
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

aminenur

bunu birazcık sizden kopya çektim ama :) kaan kardeşim güzel olmuş ama degilmi :D

Cok Güzel Olmus Abla Ellerinize Saglik... Amatörce Degil Profesyonelce :G
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

aminenur

selamunaleykum kaan abim resimler cok guzelde bisey sorucam burasi trabzondaki uzungolmu???? bende boyle bir resim cektim cok benziyo oraya ama cok guzel bir yer bence herkesin gormedi lazim selam ve dua ile...:) :):a26:
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ferahhfeza

ferahhfeza

Bahar_58
Cok Güzel Olmus Abla Ellerinize Saglik... Amatörce Degil Profesyonelce :G

güzel kardeşim teşekkür ederim kaan bey kardeşim sagolusun onun verdigi programla yaptım ee birazda kopya çektim ;) kendilerinden
ben sana fotografçılıkla ilgili dergi önerebilirmisin .veya net üzerinden takip edecegim bir site...aslında buralarda bulabilirsem kursa gitmek istiyorum ...
kaan kardeşim sizinde önerebileceginiz .. kaynaklar varsa şimdiden teşekkür ederim....muhabbetle baki selamlar...
ferahhfeza

ferahhfeza

huzunlu_gurbet, post: 725149, member: 50317selamunaleykum kaan abim resimler cok guzelde bisey sorucam burasi trabzondaki uzungolmu???? bende boyle bir resim cektim cok benziyo oraya ama cok guzel bir yer bence herkesin gormedi lazim selam ve dua ile...:) :):a26:

hüzünlü gürbet kardeşim evet orası uzungöl...diger resimlerde ayder yaylasıda var rizenin evet çok haklısınız 1 ay kadar önce oradaydım en kısa zamanda inşaALLAH nasip olursa tekrar gitmek istiyorum...baki selamlar kardeşim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

oznuragan

oznuragan

Aktif Üye · 57 mesaj

s.a çok güzel paylaşımlar Allah razı olsun.bende sizlerle balıklıgöl resimlerini paylaşmak istiyordum yalnız resimleri yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.resimleri beğeneceksiniz inşallah.eski urfa balıklıgöl resimleri olacak.selam ve dua ile...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.sağ olasınız.aşağıdaki verdiğim adresten faydalanabilirsiniz.hayırlı amaçlar için kullanmanız duası ve ümidi ile.selametle kalın.

http://forum.islamiyet.gen.tr/tanisma-kosesi/56947-yardim-resim-yukleme.html

oznuragans.a çok güzel paylaşımlar Allah razı olsun.bende sizlerle balıklıgöl resimlerini paylaşmak istiyordum yalnız resimleri yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.resimleri beğeneceksiniz inşallah.eski urfa balıklıgöl resimleri olacak.selam ve dua ile...
hayatısev

hayatısev

Kıdemli Üye · 171 mesaj

Allah ım oldu Hamdolsun resim gönderebiliyorum :a09:

Delete ve kaan kardeşe çok teşekkürler

Burası da İskenderun

hayırlı geceler
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

emeğinize sağlık.selametle kalın kardeşim.
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

selamun aleyküm değerli abaim bende ne zamandır resim eklemek istiyorum bu foruma ama her defasında hata oluştu diyor...ne yapabilirim......
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.foruma resim linkini kopyaladığınızda mı hata oluşuyor?

emanet55selamun aleyküm değerli abaim bende ne zamandır resim eklemek istiyorum bu foruma ama her defasında hata oluştu diyor...ne yapabilirim......
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

bilgisayardan dosyayı yüklediğim zaman oluşuyor.yüklemiyo hata oluştu diyor.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

resmi masaüstüne alın kardeşim.
ImageShack® - Image Hosting
bu adrese girin
göz at ile masa üstünden resmi alın.
resize image kısmına 800*600 getirin yada farklı boyut olabilir.
host it'e basın.
Include details olan kutucuk altındaki linkin tamamını kopyalayım konun cevap kısmına yapıştırın.bu adımları izler isen sorun çıkmamalı daha farklı bir sebe var ise bilgim yok.selametle kalın kardeşim.

emanet55bilgisayardan dosyayı yüklediğim zaman oluşuyor.yüklemiyo hata oluştu diyor.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

oznuragan

oznuragan

Aktif Üye · 57 mesaj

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.