Amatörce Çekimlerimiz
144.712 görüntülenme · 1.485 yanıt
smyyesçok güzel burası neresi acaba?
Allah rasulunun ehli beytinden olan ve torunlarından olan İmam Rıza (ra) nın kabrinin bulundugu yer...İranın Meşhed şehri...günümüz şiiler o kabri mescid haline getirmiş olsalar ve orayı putlaştırmış olmalarımna ragmen... benyolum düştügü için temiz bir yer oldugu için vakit namazını kıldım...açıklmamadakı amac kabirlerin mescid haline getirlmemesi ve onların ziyaret edilmemeleri...ama çok güzel bir yer...Allah rasulunun torununu ehli beytini sevmek çok güzel
HZ. İmam Ali
Hz. İmam Hasan
Hz. İmam Hüseyin
Hz. İmam Zeynel Abidin
Hz. İmam Muhammed Bakır
Hz. İmam Cafer'üs Sadık
Hz. İmam Musa-i Kazım
Hz. İmam Aliyy'ür Rıza
Hz. İmam Muhammed Taki
Hz. İmam Aliyy'ün Naki
Hz. İmam Hasan'ül Askeri
MEVA_İSLAM
Evin balkonundan çektiğim güzel bir görüntü burası rizenin bir köyü
evin balkonuna bak mis gibi kokuyu alıyorum sanki. orda olmak isterdim doğrusu benim manzara karşı apartman beton yığını hiç balkonda oturmam.
MEVA_İSLAM
maşallah çok güzelmiş manzara...evin bolkonundan aşağı inip, elinizde makine ve ya telefon baya bole guzel resimler de çeke bilirsiniz...yemyeşil çook güzel..
ebuzer25cok güzel bir yermiş karadenizi andırdı bana
evet burası karadeniz rizenin bir köyü tatil için gitmiştim bunun gibi bir çok güzel yerleri var
Azerbaycan_limaşallah çok güzelmiş manzara...evin bolkonundan aşağı inip, elinizde makine ve ya telefon baya bole guzel resimler de çeke bilirsiniz...yemyeşil çook güzel..
öncelikle Teşekkür ederim beyendiğiniz için tatil için tavsiye ederim rizenin heryeri böyle yeşillik ferah tertemiz hangi yöne baksanız böyle yeşillik
sıla1evin balkonuna bak mis gibi kokuyu alıyorum sanki. orda olmak isterdim doğrusu benim manzara karşı apartman beton yığını hiç balkonda oturmam.
böyle bir yerde oturmanız inş birgün nasip olur size gelin yazın götüreyim sizi :a35:evin balkonundan içeriye bile girmek istemiyor insan bir diğer tarafından karadenizi görüyorsun doğa harıkası olan bir yer
MEVA_İSLAM
kardeşim çok güzel bi kare ellerine sağlık...yeşilin binbir renginin bulunduğu yer inş bizler de canlı canlı gidip görebiliriz ;)
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
_KAAN_Değerli Mihriman ablamızın meyva resimlerine istinaden fikir (ç)alıntılığı ile esinlenerek Nispet olsun düşüncesi ile oluşturulmuştur.
Değerli ablamıza duyurulur.(umarım ablamız bu sayfayı görürsünüzde mesajımız gümbürtüye gitmez.):a24::a04:
:K :K
çok çok guzeldi Kaan bey kardesim;
sizden degisik bir resim bekliyordum ama!!! bu aklima hiç gelmezdi:a24:
artik bunun uzerine ben nasil resim eklerim :a36:
çok dusunmem lazim sizi geçebilmem için...
gerçekten gulmeme vesile oldunuz,Rabb'imde sizi her daim guldursun insaAllah...
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Beyenmenize sevindim ablamız;
Artık tatlı bir rekabet ve yarış içerisindeyiz unutmayınız..!Ben kolları sıvadım fikir peşindeyim.Haydi kolay gelsin ablamız.:a04:
Artık tatlı bir rekabet ve yarış içerisindeyiz unutmayınız..!Ben kolları sıvadım fikir peşindeyim.Haydi kolay gelsin ablamız.:a04:
[mihriban, post: 0"]:K :K
çok çok guzeldi Kaan bey kardesim;
sizden degisik bir resim bekliyordum ama!!! bu aklima hiç gelmezdi:a24:
artik bunun uzerine ben nasil resim eklerim :a36:
çok dusunmem lazim sizi geçebilmem için...
gerçekten gulmeme vesile oldunuz,Rabb'imde sizi her daim guldursun insaAllah...
Tamamdir degerli kardesim ; )
daha onceden hazirlanmis bir kaç kare var onlari gozden geçirmeye basliyorum,
sizede kolay gelsin...
sizede kolay gelsin...
_KAAN_Beyenmenize sevindim ablamız;
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Sanırım çok uzun oldu bu gözden geçirme ablamız;
Biz yinede sabırla bekliyoruz.:a34:
Biz yinede sabırla bekliyoruz.:a34:
[mihriban, post: 0"]Tamamdir degerli kardesim ; )
sizede kolay gelsin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37072-amatorce-cekimlerimiz · 08.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.