Amatörce Çekimlerimiz
144.715 görüntülenme · 1.485 yanıt
erzcn_24Aminenur Kardeşim Ben de Foto meraklıyısımdır...Cektiğin makinenin markasını yazarmısın...KaÇ Mp ...
öylemi ne güzel.. : )
makine hemen elimin altında ..üzerinde ne yazıyorsa aynen aktarıyım ..
zira hiç anlamıyorum.. sadece deklanşöre dokunmayı biliyorum sanırım ....
canon
6,0 mega pıxsel 12x optikal zoom
yanlız sizde dikkat etmişseniz . eklediklerime çözünürlük ayarı düşükken çekmişim .. malesef görüntü kalitelerinde biraz problem oldu ..
selam ve dua ile kardeşim ..
Goruntu fena değil ...Makine gayet iyi ..12 optik zoom güzel...Bende ki Nikon Coolpix serisi ...Bu cihazlarda Ya canon ya Nikon Dikkat edersen Tüm Profesyonel Çalışanlar ikisinden birini tercih eder...Bundan sonra bende ara sıra atarım foto....
erzcn_24, post: 1122210, member: 9336Goruntu fena değil ...Makine gayet iyi ..12 optik zoom güzel...Bende ki Nikon Coolpix serisi ...Bu cihazlarda Ya canon ya Nikon Dikkat edersen Tüm Profesyonel Çalışanlar ikisinden birini tercih eder...Bundan sonra bende ara sıra atarım foto....
inşaALLAH kardeşim...
gece çekimi güzel olmuyor .. hatta hiç olmuyor yada oluyor ben beceremiyorum ..: )..
o yüzden degiştirmeyi düşünüyorum makineyi araştırıyoruz bu aralar .. ..
hayırlı günler kardeşim ...
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Emeğinize sağlık olsun kardeşim,ben çok uzun ara verdim en kısa zamanda nasipse yeni kare'ler ile katılımı gerçekleştireceğim.
Selametle kalınız.....
Selametle kalınız.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37072-amatorce-cekimlerimiz · 08.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.