Amatörce Çekimlerimiz

144.712 görüntülenme · 1.485 yanıt

Paylaş:
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Değerli ablamız ''muhteşem'' bir resim.Şimdi oturduğum yerden kalkıp bahçe'ye çıkıp ne çeksem diye telaş yaptım.

En kısa zamanda bu resime yakın bir kare yakalayıp ekleyeceğim nasipse.Emeğinize sağlık olsun.
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

:a03: Tesekkur ederim Kaan bey kardesim,
selametle kaliniz...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

NUR__

NUR__

Kıdemli Üye · 325 mesaj

ben neden resim gönderemiyorum :a33:
sezer demir

sezer demir

Kıdemli Üye · 238 mesaj

Medine mineveride iki tane yaslI hacIlarImIz ,tabiii mûsade istedim ve resimlerini çektim.Ne tatlIlar demi.
elif_inan

elif_inan

Üye · 20 mesaj

maharet gerçekten makinede diyorum ben inşeallah bende en yakın zamanda profosyonel bir makine alırım çok istiyorum çok seviyorum resim çekmeyi yaşanılan anları resimlemeyi gerçekten resimler photosopta oynanmış gibi çekenlerin ellerine gönüllerine sağlık Allah Razı olsun...
tamer gez

tamer gez

Yeni Üye · 1 mesaj

Bismillahirahmanirahim allahın selamı üzerinizde olsun kardeşlerim buvahşete karşı birlik ve beraberlik zamanı gelmedimi gidip bizde allah yolunda savaşalım elimiz kolumuz bağlı böyle beklemek olurmu mademki biliyoruz ölüm var böyle yaşamaktanasaallahyolunda ölmek en güzeli
sezer demir

sezer demir

Kıdemli Üye · 238 mesaj

tamer gez, post: 893000, member: 85239Bismillahirahmanirahim allahın selamı üzerinizde olsun kardeşlerim buvahşete karşı birlik ve beraberlik zamanı gelmedimi gidip bizde allah yolunda savaşalım elimiz kolumuz bağlı böyle beklemek olurmu mademki biliyoruz ölüm var böyle yaşamaktanasaallahyolunda ölmek en güzeli

Sevgili Kardesim elbette bunlara seyirci kalmak istemeyiz lakin nereye ve nerede toplanipta nassIl gidecegiz Seni iyi anlIyorum lakin bize bir lider lagzIM Bir komutan lagzIm Hadi gidelim ama nereye kadar gidecegiz ALLAH filistinli Din Kardeslerimizin Yar ve yardImcIsI olsun su Anda dua etmekten Baska bir sey gelmiyor elimizden Bu çagrIn için Tesekkûr eder ALLAHA emanet olmanI niyaz ederim.
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Bi Proje için çektiğim Fotoğraflar :)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Selamünaleyküm değerli kardeşim Ravzadakinurunkölesi;

Her iki resimde gerçekten güzel emeğinize,yüreğinize sağlık olsun,siyah beyaz olan daha farklı göze,gönle hoş geliyor.

Devamını bekliyoruz,selametle kalınız kardeşim.
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

_KAAN_Selamünaleyküm değerli kardeşim Ravzadakinurunkölesi;

Her iki resimde gerçekten güzel emeğinize,yüreğinize sağlık olsun,siyah beyaz olan daha farklı göze,gönle hoş geliyor.

Devamını bekliyoruz,selametle kalınız kardeşim.

Aleyküm Selam,
Resim çekmeyi gerçekten bilen ve zevk sahibi olduğunuza inandığım birisi olarak çekimlerime sunudğunuz cümleler beni mutlu etti.
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum,sevdiğim sürece de devam ederim inşallah...
Dualarınıza duacıyım..
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

edas

edas

Kıdemli Üye · 151 mesaj

[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

limon çiçegi

limon çiçegi