Amatörce Çekimlerimiz
144.705 görüntülenme · 1.485 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
selam ve dua ile
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
aminenurböyle daha güzel olmuş emeginize saglık hepsi çok güzel vaktileyl ,mihriban ,bahar, kardeşlerinkilerde çok çok güzel ...
selam ve dua ile
_KAAN_:a35:Bahar kardeşimizin fikir paylaşımı üzerine düzenlenmiştir.:a26:
Akilima Gecenlerde okudugum bir Kitab geldi.. Mimar sinanla Kücük Cocuk Arasinda gecen bir hikaye. Süleymaniyenin minareleri yükseldikce bir cocugun akli karisiyormus..Koca bir binayi yapan koca mimar sinan nasil görmüyordu akli almiyormus cocugun. Cocuk bir gün iki gün üc gün dikkat etmis sonuc yine ayniymis.Artik yaniliyor olamazdi minerelerden biri egriydi. cocuk bütün cesaretini toplamis ve mimar sinanin yanina gitmis. yaptiginiz minarelerden biri egri demis. Mimar Sinanda Göster bakayim hangi minareymis o demis. mimar sinan minareye iyce baktiktan sonra hakikaten egriymis bu minare demis. malzemelerin arasindan kalin bir halat bulup minareye baglamislar bir kac isci ve cocuk var gücleriyle halata asilmislar. nice ugrastan sonra mimar sinan cocuga bak bakalim dogrulmusmu egri minare demis. yorgunluktan bitkin düsen cocuk evet simdi oldu demis :) bu hikayeden anlasiliyorki mimar sinanin kisiliginde hosgörü, yumusaklik bir genislik oldugu, hem karsisindakini ciddiye alip saygi gösteriyor hemde karsisindakine göre ikna metodu kullaniyor...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Bahar_58, post: 843467, member: 89286Güzeldi "Daha" da Güzel Olmus
Akilima Gecenlerde okudugum bir Kitab geldi.. Mimar sinanla Kücük Cocuk Arasinda gecen bir hikaye. Süleymaniyenin minareleri yükseldikce bir cocugun akli karisiyormus..Koca bir binayi yapan koca mimar sinan nasil görmüyordu akli almiyormus cocugun. Cocuk bir gün iki gün üc gün dikkat etmis sonuc yine ayniymis.Artik yaniliyor olamazdi minerelerden biri egriydi. cocuk bütün cesaretini toplamis ve mimar sinanin yanina gitmis. yaptiginiz minarelerden biri egri demis. Mimar Sinanda Göster bakayim hangi minareymis o demis. mimar sinan minareye iyce baktiktan sonra hakikaten egriymis bu minare demis. malzemelerin arasindan kalin bir halat bulup minareye baglamislar bir kac isci ve cocuk var gücleriyle halata asilmislar. nice ugrastan sonra mimar sinan cocuga bak bakalim dogrulmusmu egri minare demis. yorgunluktan bitkin düsen cocuk evet simdi oldu demis :) bu hikayeden anlasiliyorki mimar sinanin kisiliginde hosgörü, yumusaklik bir genislik oldugu, hem karsisindakini ciddiye alip saygi gösteriyor hemde karsisindakine göre ikna metodu kullaniyor...
Fikrimi ciddiye aldigin icin Tesekkür Ederim abi :a03:
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
_KAAN_, post: 844459, member: 37970sayın mihriman ablamız resimler muhteşem desem çok abartmış olurmuyum bilemiyorum ama çok profesyonelce duruyor.Emeğinize sağlık olsun.selametle kalınız.
:a11:Yorumunuz için çok tesekkur ederim Kaan Bey kardesim,ayrica begendiginizede çok sevindim,ilk defa fotograf çekmek için çektim ve photoshop kullandim,tabiki sizin çalismalarinizdanda biraz kopya çektim bu arada:a21:
Hayirli aksamlar,selametle kaliniz...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37072-amatorce-cekimlerimiz · 08.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.