Amatörce Çekimlerimiz

144.673 görüntülenme · 1.485 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Abi sen bu fotograflari Amatörce Cekilmeriz baslagi altinda degilde profesyonelce cekimlerimiz Basligi altinda yayinla :a06:...yakisir.... Gercekten hepsi birbirinde güzel olmus Emegine Saglik

Hayirli Geceler
isfa91

isfa91

Kıdemli Üye · 130 mesaj

hayırlı akşamlar elerınıze saglık hepsı super bayılıyorum manzara resımlerıne hepsı super sankı gıtmiş gibi oldun oralara çok sağolun. a, e ,olun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.hayırlı ve bereketli geceler olsun.

Bahar_58
Abi sen bu fotograflari Amatörce Cekilmeriz baslagi altinda degilde profesyonelce cekimlerimiz Basligi altinda yayinla :a06:...yakisir.... Gercekten hepsi birbirinde güzel olmus Emegine Saglik

Hayirli Geceler

isfa91hayırlı akşamlar elerınıze saglık hepsı super bayılıyorum manzara resımlerıne hepsı super sankı gıtmiş gibi oldun oralara çok sağolun. a, e ,olun
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

selamun aleykum
Bunların hepsi birbirinden harika resimler bana göre ustaca çekimler emeğinize sağlık Allh(c.c.)razı olsun inş..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.ALLAH celle celalühu sizdende razı olsun.selam ve yürekten samimi dualrımla.hayırlı ve bereketli geceler olsun selametle kalın.

zemzemmselamun aleykum
Bunların hepsi birbirinden harika resimler bana göre ustaca çekimler emeğinize sağlık Allh(c.c.)razı olsun inş..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

hislerimm

hislerimm

Kıdemli Üye · 198 mesaj

hayırlı günler -kaan- kardeş verdiğiniz linkleri denedim ama yine yapamadım küçük çıkıyor resim ler neyse yardımlarınız için trabbim razı olsun sizden ..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

resize image? bu yazının karşısında ki butonda ölçülerin bulunduğu seçenekler var.oradan 800x600 yapacaksınız.buna göre bir denetiniz kardeşim.

hislerimmhayırlı günler -kaan- kardeş verdiğiniz linkleri denedim ama yine yapamadım küçük çıkıyor resim ler neyse yardımlarınız için trabbim razı olsun sizden ..
hislerimm

hislerimm

Kıdemli Üye · 198 mesaj

-KAAN-resize image? bu yazının karşısında ki butonda ölçülerin bulunduğu seçenekler var.oradan 800x600 yapacaksınız.buna göre bir denetiniz kardeşim.

evet denedim ama yine küçük çıkıyor bakınız mesela ben o ölçüleri seçiyorum alttaki yere tıklıyorum sonra belli süre sonra linkler çıkıyo ikincisi sanırım onu kopyalayıp yapıştırıyorum doğrumu acaba ...Lütfen hakkınızı helal edin sorularımla vaktinizi alıyorum ama bende resim çekmeyi seviyorum burada sizlerle paylaşma isterim ..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

altta çıkan ilk linki alacaksınız.sanırım sorun bu tekrar deneyiniz kardeşim.

hislerimmevet denedim ama yine küçük çıkıyor bakınız mesela ben o ölçüleri seçiyorum alttaki yere tıklıyorum sonra belli süre sonra linkler çıkıyo ikincisi sanırım onu kopyalayıp yapıştırıyorum doğrumu acaba ...Lütfen hakkınızı helal edin sorularımla vaktinizi alıyorum ama bende resim çekmeyi seviyorum burada sizlerle paylaşma isterim ..
hislerimm

hislerimm

Kıdemli Üye · 198 mesaj

hislerimm

hislerimm

Kıdemli Üye · 198 mesaj

-KAAN-altta çıkan ilk linki alacaksınız.sanırım sorun bu tekrar deneyiniz kardeşim.

çok teşekkür ederim sayenizde yapabildim allah razı olsun:a15:
CANAN25

CANAN25

Kıdemli Üye · 294 mesaj

gerçekten çok güzel resimlerdi bunlar amatörce değil profesyonelce olmuş ellerinize sağlık
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

kaan kardeşim emeklerinize saglık olsun .. son resimlerinizde gerçekten harika !! kıskanmaya başlıyorum :D ..
daha çok çalışmam lazım çokkkk..
selam ve dua ile
vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

ya ben şu resim eklemeyi bir türlü yapamıyorum yardımcı olrsanız sevinirim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile kalın selametle kalın.

CANAN25gerçekten çok güzel resimlerdi bunlar amatörce değil profesyonelce olmuş ellerinize sağlık

aminenurkaan kardeşim emeklerinize saglık olsun .. son resimlerinizde gerçekten harika !! kıskanmaya başlıyorum :D ..
daha çok çalışmam lazım çokkkk..
selam ve dua ile
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.