Yardımlarınızı bekliyorum ...bunalıma gireceğim neredeyse....
:A:A:A
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
2.599 görüntülenme · 32 yanıt
neslihantozan, post: 707168, member: 9204sen zaten söylemişssin ciddi bişey istemediğini demekki o ciddi düşünüyomuş
ya da önemli bi işi çıkmştr
inşallah hayırlısı olsun
hayırlı cumalar......
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.175 mesaj
roses_death88, post: 707151, member: 74179Es selamun aleyküm ve rahmetullah Hepinizi saygıyla selamlıyorum öncelikle. Benim bir maruzatım var bana yardımcı olursanız sevinirim . Yaklaşık iki hafta önce aileler vasıtasıyla biriyle tanıştım . Bir gün içerisinde görüştük birbirimize nasıl eş istediğimizden falan bahsettik . Sonra numaralarımızı aldık . Aldık ama beni hala arayacak Sizce neden aramıyor ? Kafayı yicem lütfen yardımcı olun. Ben ciddi ve sonu evlilikle sonuçlanacak bir görüşme istediğimi söyledim Bu çok ağır bir sözmü ? Anlamıyorum Ben ona kötü bir söz söylemedim . Kendisi de namazında niyazında bir insanmış zaten .
Yardımlarınızı bekliyorum ...bunalıma gireceğim neredeyse....
:A:A:A
mavciSiz arasanız?
Hayırlısı olsun inşallah...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
roses_death88, post: 707219, member: 72384Ben dün konuşacaktım aradım ama açmadı telefonu müsait olunca beni ararmısın dedim hiç sesi soluğu çıkmadı. Bilmiyorum ya beddua etmek geliyor içimden ama yine de sabrediyorum .
mavci, post: 707224, member: 70715Allah CC. sabır versin kardeşim...
Demek ki gönlü razı değil...
Herşey konuşarak, anlaşarak çözülmeli...
Bu büyük ve sorumluluk isteyen bir iş...
:evet
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
roses_death88, post: 707227, member: 50317Amin . Allah razı olsun. Söylediğiniz gibi herşey konuşarak halledilir ama bu şahıs insan denemeyecek kadar seviyesiz. İnsan olumlu ya da olumsuz bir cevap söyler ya bu kadar aciz insanlar da var demek ki . Ne yapalım. İlginize çok teşekkür ederim kardeşim. :gulegule
mavciRica ederim kardeşim...
Allah CC. hakkınızda güzel ve hayırlı olanı nasip etsin inşallah...
Selam ve DUA ile...:evet
yusuf_özkankardeşim bence hiç telaşlanmana,bunalıma girmene gerek yok.bağzı bayanlar vardır erkeklere basit gelen şeyi çekinip yapamazlar(telefon etmek gibi)bence bir karar verdiyse seni aramaya çekiniyodur.yinede ona biraz zaman ver.ama dayanamıcaksan bugün cuma onu ara ve hayırlı cumalar de sonrada aklındakileri sorarsın.eğer sen aradıktan sonra açmazsa biraz sıkıntı olabilir ama unutma onunda bi hayırı vardır...Allah nerde varsa herkesi sevdiklerine kavuştursun,hayırlı bir evlilik nasip etsin,gönlümüzdekini üzerimize hayırlı kılsın inşallah....hayırlı cumalar kardeşim....
ozen36MERHABALAR geçmiş kandilinizi kutlarım.
kardeşim merhabalar kardeşim diyorum çünkü yaşının küçük olduğunu heyecanından anladım. biz bayanlar nedense hep hassas davranır, fazla üsteler,
hemen kendimizi kaptırırız. biraz daha sakin ve ağar olmanı kendini kaptırmamanızı rica ederim. bir kızı bin kişi ister bir kişi alır.
herşeyin hayırlısını ALLAH cc cümlemize nasip etsin. hemen kendini ilk görüşmede kaptırma düşün taşın tanı evlilik kolay ve hemen karar verilecek bir şey değil.
son pişmanlık çare etmez. ALLAH tan hayırlısı ise olsun de hayırsızsa olmasın diye dua et.
hemen ilk görüşte kendini kaptırıp hayatın tek anlamı tek odağı o haline gelme.
önce tanı. belki sen beğenmişsindir elektrik almışsındır o almamış olabilir kırmamak içinde aramamış olabilir. zamana bırak bu işler aceleye gelmez canım.
geç olsun güç olmasın demiş atalarımız çok doğru.
aceleci olma. kendinde kusurda arama ciddi evlilik düşündüm dedim diye aramadı ciddi düşünmüyor deme belki hoşlanmadı belki evlenmek isdediği kişi özelliği başka. herkes ilk görüştüğü kişiye ilk tavsiye edilen kişiye hemen ertesi günü evlenelim demiyor. sakin ol.
her şerde bir hayır; her hayırda bir şer vardır.
hayırlısı için dua et.
ALLAH gönlüne göre ömürboyu mutlu olacağın biri ile evliliği sana ve tüm bekarlara nasip etmesini dilerim.
roses_death88Allah razı olsun ablacığım uzun uzun yazmışsın. Evet kendimi kaptırmamak mümkün değil yaklaşım bir senedir annesi ablamı sıkıştırıp duruyordu görüşelim diye . Bir senedir bu olayın içerisindeyim. Ben anlamıyorum bu insanları ya vallahi anlamıyorum. Arayıp da kusura bakma benim kriterlerime uymuyosun diyemiyor mu ? Ben beni seçsin demiyorum ki sadece arayıp düşüncesini söyleyecek. Bayan olduğum halde dün aradım açmadı telofonu. Mesaj gönderdim müsait olursan ararmısın diye . Yani bu kadar aşağılanmaz ki bir insan ya . Ben bunları hakedecek ne yaptım diye düşünmeden edemiyorum . Allah yardım etsin ne diyeyim . Hayırlı akşamlar.
yurtluSelamün aleyküm güzel kardeşim
sikintini anlayamadim çünkü bu kadar sikinti yapacak birşey görmedim
öncelikle inançli bir insan olarak sikintiya girmeden rabbimin sana hayirlisini nasip edeceğini düşün ve rahat ol bir ikincisi daha 19 yaşinda çok taze bir genç kizimizsin daha önüne rabbim neler çikaracak bilemezsin sen sadece dua et tevekkül et merak etme herşey iyi olacaktir bir üçüncüsüne gelirsek eğer bir insan seni istiyorsa senin ayrica birşey yapmana gerek yok o isterse sana bir şekilde ulaşacaktir bunlarin içinde seni beğenmeme gibi bir ihtimalde olabilir evliliğe hazir olmamişda olabilir tamam belki geldi görmeye ama senin ciddi düşündüğünü sölemek belki onu korkuttu ve zamani olduğunu düşündü ayrica beğenmese bile bu senin kötü olduğun anlamina gelmez sadece kafasinda kurduğu bişe vardir sende aksi durursun olmaz ama senin gibi birini isteyen deneyecektir hem kötü bişe sölemeye düşünmeye gerek yok insanin başina herşey gelebiliyor heleki böyle konular çok hassas konulardir belki bir sebebi vardir sen sabirli ol eğer nasibinse zaten seni gelir bulur
allaha emanet ol kardeşim dilerim hayirlisi neyse o olsun senin için
selam ve baki dua ile...
hafizkizselamün aleyküm
Allah CC. hakkınızda güzel ve hayırlı olanı nasip etsin inşallah...
Selam ve DUA ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36994-bu-sorunuma-cozum-bulabilecek-varmi · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.