konu çalmalar başlamış

845 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

s a kardeşlerim yeni açılan bir siteye uğradım ve çok güzel bir site gördüm allah razı olsun kuranlardan..............
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

aleykume selam
bence kızılacak bir durum yok çünkü bizim burda öğrendiklerimizi başkalarıda öğrenmeli

ALLAHA emanetsin
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

kusura bakmayın da o siteye üye olanlardan biride benim ve "çalın" tabirini kullanarak resmen hırsızlıkla suçlanıyorum.bu nedemek ya...burada açılan forumların çoğu "ALINTI" kimse ağzını açıpta bişey diyen yok zaten demeye hakkı yok bilgilendiriliyoruz ne güzel bunda ne kötülük var ki...sözünüzü geri alın hakkıma\hakkımıza girdiniz....KUL HAKKI.............
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

emanet55, post: 706972, member: 64185kusura bakmayın da o siteye üye olanlardan biride benim ve "çalın" tabirini kullanarak resmen hırsızlıkla suçlanıyorum.bu nedemek ya...burada açılan forumların çoğu "ALINTI" kimse ağzını açıpta bişey diyen yok zaten demeye hakkı yok bilgilendiriliyoruz ne güzel bunda ne kötülük var ki...sözünüzü geri alın hakkıma\hakkımıza girdiniz....KUL HAKKI.............

bencede
s.a
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

ekremeee bencede
s.a

ve aleyküm selam kardeşim sağolasın
leylifer

leylifer

Aktif Üye · 74 mesaj

mustafa11, post: 706897, member: 82556s a kardeşlerim yeni açılan bir siteye uğradım ve çok güzel bir site gördüm allah razı olsun kuranlardan..............

:confused: :confused:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.