emanet55, post: 706506, member: 46218oy oy oyy
yapma ablacım ya.özlenmek güzel bişey emin ol küsme daa
hımmm iiiiiiii o zaman özledim işte
rahatladın mı:)
2.715 görüntülenme · 35 yanıt
emanet55, post: 706506, member: 46218oy oy oyy
yapma ablacım ya.özlenmek güzel bişey emin ol küsme daa
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
emanet55, post: 706524, member: 46218eveet hemde çoookkk..bende seni özledim cevdet abinin sitesine gelmedinmi daha
aliye_aliye, post: 706526, member: 45744Selamün Aleyküm güzel ablacım:)
Tarifi yazmışsınız..Çok teşekkür ederiz güzel ablacım..B)
Allah c.c razı olsun inşallah..Selam, dua ve baki muhabbetle Rabbimize emanetimsiniz ablacım..Dualardasınız inşallah..Gününüz hayırlı, bereketli olsun inşallah..B)
neslihantozan, post: 706537, member: 9204ya bi ara bi forum açmıçtı sitede neler olsun diye ondanmı bahsediyosun
ay çatlatma beni ya......
emanet55foruma bak güncelledim senin için kıymetini bil nasıl kıyak geçtim bak san hadi yine iyisin:)

Nevin_1982, post: 707150, member: 46372Selamun aleykum neslihancım.Günaydın emeğine sağlık.Senin kandilini kutlayamamıştım.Kusura bakma.Geçmiş kandilin mübarek ola.Allaha emanet olB)
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
neslihantozan, post: 707165, member: 9204aleyküm selam nevincim sanda hayırlı günler
allah razı olsun
bugün de 3 ayların 1. günü allahın izniyle inşallah bu ay bize berket getirir
selametle kal arkadaşm
slm ve dua ile......:H
mavci, post: 707188, member: 72384Allah CC. şükredenin nimetini, bereketini arttırırmış...
Receb, Şaban ve Ramazan ayı inşallah bereketli olur...
Üzerimizdeki kara bulutlar dağılır inşallah...:evet
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
neslihantozan, post: 707212, member: 80749allah razı olsun değerli abim amin inşallah öyle olur gayretimiz ve dualarımız da sırf allahın razı olduğu kullardan olabilmek için
inşallah yaşadığımız süre boyunca da hep böyle olur
geçmiş kandiliniz mübarek olsun dün dualarımdaydınız
inşallah bugünde allahın izniyle niyetliyim iftar vakti siz değerli abimle beraber tüm kardeşlerimede ayırmadan dua edicem
hayırlı cumalar
selametle kalın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36936-carsaf-boregi-buyrun-islamiyet-gen-tr · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.