yeni uye
994 görüntülenme · 7 yanıt
sevdassben sevda yeni uye oldum tesadufen bi meraba diyeyim dedim.allah'a emanet olun arkadaslar
selamün aleyküm hoşgeldin kardeşim aramiza burasi çok faydali bir site zaman geçince insan biramiyor bağimlilik yapiyor:) inşallah sende faydali forumlardan faydalanirsin.allaha (c.c.) emanet ol kardeşim..
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
sevdassben sevda yeni uye oldum tesadufen bi meraba diyeyim dedim.ALLAH'a emanet olun arkadaslar
Merhaba
hoş geldin iyi paylaşımlar
:B
Selamun Aleyküm , Üyeliğiniz hayırlı olsun.
Umarım sizlerle güzel paylaşımlarımız olur.İnanın insan burda çok yol aldığını hissediyor.Umarım sizin içinde öyle olur.
Selam ve dua ile kalın.:H
(Not:Tesadüf yoktur. Olayların Allah’ın izniyle rast gelmesi(tevafuk) vardır. )
Umarım sizlerle güzel paylaşımlarımız olur.İnanın insan burda çok yol aldığını hissediyor.Umarım sizin içinde öyle olur.
zamannamazSelamun Aleyküm , Üyeliğiniz hayırlı olsun.
NOT: tesadüf zaten yoktur. Olayların Allah’ın izniyle rast gelmesi(tevafuk) vardır.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36931-yeni-uye · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yeni bi oyun daha yeni bi oyun daha :D:D benden sora kim yazar.. Bilmece-Bulmaca ve Oyun 49 cevap
- YENİ HAYAT YENİ DOSTLAR Dini sohbet 11 cevap
- Yeni...tavizsiz şehid imam teymiyyeden kesitler...yeni. Dini Filmler 1 cevap
- yeni kampanyamız....... Dini sohbet 139 cevap
- S.a. Yeni Kardeşiniz geldi Tanışma Köşesi 11 cevap
- Microsoft'un yeni tarayıcısı IE8 mercek altında ! Bilgisayar Programları 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.