çocuklarda inanma duygusu..........

2.973 görüntülenme · 39 yanıt

Paylaş:
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

o değilde,acaba mehmet ne yaptı merak ettim?
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

tufan_78, post: 706534, member: 1200o değilde,acaba mehmet ne yaptı merak ettim?

inşallah doğru yolu bulmştr yarın mübarek gün ben dua edicem kardeşime
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

banada dua et banada:)
neslihantozan

neslihantozan

tufan_78banada dua et banada:)

sende zeynebe benzedin iiyce illaki araya gircen:K
ederiz tabiki yolumuz aynı dualarımız da bir olur
selametle
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

Allah razı olsun..
Mehmet Beşli

Mehmet Beşli

Aktif Üye · 96 mesaj

Abi mesajını sonradan gördugum için kılamadım ama yarın oruç tutup butün kötu yaptığım işilere tövbe etmek ıstıyorum yalnız bır derdım var özel den konuşşak olur mu mehmet__besli@hot...com bana derdıme yardım etmek duşunce vemrek ıstwyennler eklerse sevinirim:)
neslihantozan

neslihantozan

ablacım msn vermek yasak keşke yazmasaydın
yarın büyük gün ve büyük fırsat senin içinde tüm kardeşlerim de içinde dua edicem
selametle.........
Mehmet Beşli

Mehmet Beşli

Aktif Üye · 96 mesaj

Bilmiyordum pardon..Dün yine tam uyucakken kendımle bşak başa kalmışken ken yine iğrenç pis düşünceler geçt i acaba dedım bunlar benım mı duşüncem manı olamıyorum bu düşüncelere uyuyamadım gce 3 e kadar kahroldum o düşünceler ı buraya yazmaya unutanıyorum acaba artık ne yapdsam boş mu diorum o duüşünce gçetıkten sonra yaırn inş kurtulurum şu düşüncelerden en buyuk ıstegım valla şu düşünceler bir bitse bır de tatıle çıksam super olcak çok mu şey istedim acaba:(??
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

aha mehmet tatilede çıkıyor:).

bence sen şanslısın.tabi benım dusunceme göre.hayatın her anı sınavdır tabiki ama sen bu yasta önemlşi bi sınavdan geciyorsun ve sen bu sınavın farkındasın.nice senın yasınd aolupta farkında olmayanlar var,ve sen kendini arındırmak istiyorsun.buda çok önemli.ve şanlsıınki etrafında çok değerli insanlar var,yanı benım gördüğümce bu forumda çok değerli arkadaşlarım var sana yardımcı olabilecek fikirleriyle.ben bu ortamdan bağını koparma derim sana.

bu arada tatile nereye gidiyorsun?:):)
Mehmet Beşli

Mehmet Beşli

Aktif Üye · 96 mesaj

tufan_78aha mehmet tatilede çıkıyor:).

bence sen şanslısın.tabi benım dusunceme göre.hayatın her anı sınavdır tabiki ama sen bu yasta önemlşi bi sınavdan geciyorsun ve sen bu sınavın farkındasın.nice senın yasınd aolupta farkında olmayanlar var,ve sen kendini arındırmak istiyorsun.buda çok önemli.ve şanlsıınki etrafında çok değerli insanlar var,yanı benım gördüğümce bu forumda çok değerli arkadaşlarım var sana yardımcı olabilecek fikirleriyle.ben bu ortamdan bağını koparma derim sana.

bu arada tatile nereye gidiyorsun?:):)

Sinopa gidiyorum ama daha var 16 sı bır gelse oks yı beklıom dershnae tercıhleri için bu düşüncelerde geçer :)
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

Mehmet sen istanbuldamisin?
Mehmet Beşli

Mehmet Beşli

Aktif Üye · 96 mesaj

tufan_78, post: 706748, member: 10047Mehmet sen istanbuldamisin?

Evet abi İstanbuldayım noldu ki:)
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

bi eyup sultan ziyareti yap diyecektim gitmeden..
Mehmet Beşli

Mehmet Beşli

Aktif Üye · 96 mesaj

tufan_78, post: 706755, member: 62565bi eyup sultan ziyareti yap diyecektim gitmeden..

:) İnşaallah o da olmazsa yakınımızdakı camııye giderim:)
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum kardeşim.yazdıklarınızda haklısınız.Konu çocuk yetiştirmek olunca.;şöyle uzun uzadıya bi düşünmek lazım.İslami ölçülerde bir çocuk yetiştirmek fitne zamanında çokta kolay olmasa gerek.Ama mevlam büyük elbet bize yardımcı olacaktır.Yeterki biz isteyelim.Sizinde kandiliniz mübarek olsun bu arada:)Allaha emanet olun
neslihantozan

neslihantozan

Nevin_1982, post: 706784, member: 81769selamun aleykum kardeşim.yazdıklarınızda haklısınız.Konu çocuk yetiştirmek olunca.;şöyle uzun uzadıya bi düşünmek lazım.İslami ölçülerde bir çocuk yetiştirmek fitne zamanında çokta kolay olmasa gerek.Ama mevlam büyük elbet bize yardımcı olacaktır.Yeterki biz isteyelim.Sizinde kandiliniz mübarek olsun bu arada:)Allaha emanet olun

ewt canım sadece konşmakla olmuyor işte
ama bilinçli olmakta iyi
en azından ilerde allah nasip edersde evlatlarımız olursa ne ölçüde yetiştirmemiz gerktiğii biliriz
tekrar kandilin mübarek olsun
slm ve dua ile
muro

muro

Aktif Üye · 73 mesaj

:G katılıyorum.............katılıyorum:A
neslihantozan

neslihantozan

muro:G katılıyorum.............katılıyorum:A

alah razı olsun
selmetle
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

Rabbim er yada geç inanmayı herkese nasip etsin
esselamü aleyküm aminnnnn kardeşim
uyarı=lütfen Allah yazararken a harfini büyük yapalım mı?
son osm@nlı
neslihantozan

neslihantozan

amin kardeşim.......
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.